Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiar1234 pisze:No i po czwarte : Nie myśl że Ciebie tam nikt nie znajdzie w tych Niemczech. To nie koniec świata.
Ktoś wie gdzie konkretnie w jakim mieście/wiosce ta kobieta mieszka. Coś mi chodzi po głowie jakaś dziura koło Frankfurtu nad Odrą , czyli wioska w byłym DDR.
aburacze pisze:kasiar1234 pisze:No i po czwarte : Nie myśl że Ciebie tam nikt nie znajdzie w tych Niemczech. To nie koniec świata.
Ktoś wie gdzie konkretnie w jakim mieście/wiosce ta kobieta mieszka. Coś mi chodzi po głowie jakaś dziura koło Frankfurtu nad Odrą , czyli wioska w byłym DDR.
Akurat nie w byłym DDR, bo pod Norymbergą, ale dziura, owszemWiesz co, zapraszam na wątek:
viewtopic.php?f=8&t=101973
na którym znajdziesz dużo więcej i starszych informacji o tej sprawie (zaczynając od adresu p. Julity, który jest publicznie podany w Internecie, bo prowadzi fundację). To nie wyszło wczoraj i osób od których koty jechały do p. Julity jest wiele więcej i chyba nikt nie jest z tego powodu zadowolony.
Adam
lidka02 pisze:Zaraz mi się lepiej oddycha
kizki julity pisze:(...)
Moje koty s azacipowane ,maja paszpoty i maja wszytskie szczepienia-nie tylko kk i panleukopenie ale i leukoze i FIP.(...)
kizki julity pisze:Podpowiem wam jeszcze ze nie mieszkam juz w Nürnberg i podlegam pod Fürth.Lidka to powinna wiedziec,przecierz podaje moj prywatny adres na nk.
Lidka wie tez ze dostawala ode mnie paczki z karma i zeczami dla kotow i ze wysylalam jej przekazy pieniezne.....to byly datki Lidziu...chyba ci cich nie wolno zbierac jak nie jestes w polsce zarejestrowana?
pixie65 pisze:kizki julity pisze:(...)
Moje koty s azacipowane ,maja paszpoty i maja wszytskie szczepienia-nie tylko kk i panleukopenie ale i leukoze i FIP.(...)
W Niemczech szczepi się koty na FIP?
Czym?
I co to jest "leukoza"?
kizki julity pisze:Adam a teraz do ciebie....podalam ci gdzie nalezy moja "dziura" i jest niestety troche dalej niz byly DDR....ale na telefon to przecierz nie ma zanczenia prawda?
Jesli chodzi o osoby zadowolone z tego ze bralam koty od nich to jest ich chyba 3 -hehehe i jedna nie zadowolona czyli Lidka ale ta z innego powdu,niech wam tu opowie dlaczego.
No ale dzwoncie-hihihi-ja az rece zacieram na ta aferke bo przez ponad rok juz nie pracoje i musze przyznac ze mi sie juz troche nudzi ......zazadam od kazdego z was oficjalnych przeprosin,tego mozecie byc pewni bo psuc komus tak opinie to nie jest w kij dmuchal....a jak ktos ma powazne dowody i jest takim pro kocim to dlaczego ciagle nic sie nie dzeiej?! To ja was mam zagrzewac? ruszcie sie ,troche inicjatywy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 615 gości