Alkowa opustoszała... "Już nie szukam Jej" - Puś w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 12:37 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Zdjęcia noseczków i poduszeczek zawsze są słodkie i rozczulające. :D No i czasem są najlepszą alternatywą dla miny kota: "weźże ten aparat, bo jak nie, to wiesz co ja ci...". Oczywiście takiej miny u Pusia się nie spodziewam. :) :ryk:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto lut 21, 2012 18:08 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Moje pierwsze skojarzenie to Maru! Pięknny jest :D :mrgreen:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Śro lut 22, 2012 1:00 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Uwaga, uwaga.
Muszę pochwalić się, że Puś nauczył się nowej rzeczy (nie żeby otwierania wpół przymknietych drzwi, które ćwiczymy od tygodnia :roll: )
Puńczyński oglada TV :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nie mógł oderwać wzroku (przez chwilę) od pana LaBeouf'a (albo od Michelle Monaghan... tego nie wiem.. ale podejrzewam, z powodu dobrago gustu 8) , że jednak Shię :mrgreen:
Myślę, że Puś też chciałby tak biegać jak On i mieć taką kondycję :wink:

Dobrej nocy :)

PS
zawsze chciałam mieć w domu takiego Maru i się okazuje, że już mam :lol:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lut 23, 2012 0:03 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Wpis dla Czytelników i Widzów +18
pt.
Czysta perwersja późną nocą

Czy jest na sali, ktoś

kto...

z tym brzuchem...

Obrazek

nie chciałby...

zrobić tak?
Obrazek

:mrgreen:

Aia

Post » Czw lut 23, 2012 10:23 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Ja swoim kotom w takich przypadkach funduję spontaniczą pierdziawkę w brzuszek. :mrgreen: Nie wiem czy nienawykły Puś by to zniósł. :) :)

Niacha

Od: Wto sty 13, 2009 13:40

Post » Czw lut 23, 2012 20:44 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Puń przywykły do wszystkiego :wink:
Jemu nie robi różnicy co się z Nim dzieje, jeśli tylko jest wygodnie, blisko człowieka i miło :P
wyciągniętego Puśka można suwać po podłodze niczym mopa :wink:
"przerzucać" jak świniaka za nóżki na drugi bok, gdy leży na łóżku :lol:
dowolnie układa, Puś nie jest jak typowy kot, że "będę leżał tak jak JA się ułożę i tam gdzia JA się położę. Inaczej ucieknę.", jeśli Puś uzna, że jest równie wygodnie w innym miejscu - nie ma nic przeciwko "przenosinom" :wink:

Aia

Post » Czw lut 23, 2012 20:51 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

:1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto lut 28, 2012 15:30 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

ALE WPADKA :!:
czyli scenki rodzajowe
życie, ot po prostu :wink:

akt 1
Obrazek
Obrazek
Obrazek

akt 2
Obrazek
Obrazek
Sorry, Winnetou 8)
Obrazek

a jak nikt tyle czasu do Nas nie będzie zagladał to Puś każe sie pocałować... :evil:
Obrazek

Aia

Post » Wto lut 28, 2012 16:44 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

:1luvu: śliczny jest :1luvu: :kotek:

Kinga68

Od: Czw lut 16, 2012 11:59

Post » Wto lut 28, 2012 17:39 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

:ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto lut 28, 2012 18:37 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

aaa stolik go zjadl
aaaa
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lut 28, 2012 18:46 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Zagladam do Pusia regularnie 8) :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto lut 28, 2012 18:47 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

BarbAnn pisze:aaa stolik go zjadl
aaaa

dobre :ok:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto lut 28, 2012 20:47 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

saintpaulia pisze:
BarbAnn pisze:aaa stolik go zjadl
aaaa

dobre :ok:

to się tak musiało skończyć :twisted:
ponieważ Puńcio jest zagorzałym przeciwnikiem pracy :twisted:
praca się zemściła :wink:

Obrazek po co pracować, kiedy można leniuchować :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Na dodatek w ostatnich dniach się u nas działo.
Puś odbył wycieczkę do weta w Warszawie (my mieszkamy "pod"), bo okazał się kotkiem-robaczywkiem (już sobie z tym poradziliśmy, nic wielkiego :wink: )

wrócił po dwóch dniach
A w domu zmiany. Kuchnia "zrobiona". Przybył w końcu narożnik do drugiego pokoju.
I Puś mi złapał serce...
No, zamiast wypróbować moje ukochane, wymarzone leżysko, to On na gazetach :crying:
Obrazek
Obrazek

Ale to kot, na którego się nie gniewa. Jest tak kochany. Wystarczy, że zawołam "Pusiu, choć. Położymy się, pośpimy" (Puś pięknie reaguje na swoje imię i już nauczył się słowa "choć" :) ), a On z tym swoim pół miaukiem "mmmmm" i ogonkiem postawionym do góry przybiega i układa się w załomku człowieka :1luvu: Także, psina obstawia tyły, koto przód i tak można sobie drzemać pod kocykiem cały wieczór :1luvu: Kocham to :1luvu:

Aia

Post » Śro lut 29, 2012 8:37 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Tak się zastanawiam czy aby na pewno będziesz w stanie oddać Puśka. Mam wrażenie, że bardzo się przywiązałaś do tego kota : )

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

[poprzednia][następna]