Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 11:59 Re: Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

gerardbutler pisze:kotka jest w Wadowicach
na ulicy gotowizna
prosze przyjedz,po sąsiada mozemy pojsc albo dam ci adres :roll:

TOZu jakiegoś nie macie? Czy innej organizacji która może pomóc? Adres daj, pewnie ja będę musiała zgłosić :roll:

skoro facet chciał pomocy, pewnie nagle mu się nie odwidziało, spróbuj z nim pogadać albo z kimś z jego rodziny, przed TOZem.

P.s co do wieku to jestesmy aga w praktycznie tym samym

w listopadzie 1985 się urodziłam. Tylko w profilu mam rocznikowo - 27 lat.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lut 21, 2012 12:02 Re: Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

tozu u nas nie ma,jest inspekcja wet ale powiedza:złap se pani kota sama-juz to przerabiałam
Włascicel nie ma nic przeciw sterylce ale ja mam ja sama sobie zlapac-on nie pomoze
Jezeli bym zlapala sobie kotke to ja bym ja musiała zaniesc odebrac przetrzymac po sterylce i ja za nia zabulic
Ze srodkow gminy wysterylizowalam 3 inne bezdomne kocice,tak wiec na kolejna mi nie dadza :roll:

p.s ja nie znam dokladnego adresu goscia wiem ze dom z dzialka na ktorej jest kot jest na gotowiznie
facet mieszka w bloku na kopernika adresu nie znam- musialby ktos ze mna ewentualnie isc do niego :roll:
gerardbutler

Post » Wto lut 21, 2012 12:05 Re: Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

gerardbutler pisze:Włascicel nie ma nic przeciw sterylce ale ja mam ja sama sobie zlapac-on nie pomoze

to Ci od kilku postów piszemy, jak to zrobić.

Jezeli bym zlapala sobie kotke to ja bym ja musiała zaniesc odebrac przetrzymac po sterylce i ja za nia zabulic
Ze srodkow gminy wysterylizowalam 3 inne bezdomne kocice,tak wiec na kolejna mi nie dadza :roll:

myślę, że dadzą. Jeśli nie, JA zabulę 100%, jeśli żadna z organizacji nie będzie w stanie zorganizować zabiegu z przetrzymaniem.

p.s ja nie znam dokladnego adresu goscia wiem ze dom z dzialka na ktorej jest kot jest na gotowiznie

i o to chodzi - na początek spróbuj może kotkę złapać rano, jak gość karmi wieczorem.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto lut 21, 2012 12:07 Re: Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

Anka, może wstąpisz na wątek kotów od pana Staszka gdzie (mimo ogromnej życzliwosci i pomocy) narobiłaś tylko zamieszania oraz długów i rozliczysz się chociaż porządnie? Całe forum ma się teraz zastanawiać jak za Ciebie załatwiać rozgrzebane sprawy?
Dla przypomnienia podaję linka -> viewtopic.php?f=1&t=137488&start=375
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto lut 21, 2012 12:11 Re: Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

zanim temat umrze, proszę o przesłanie mi adresu działki - jak się nic nie ruszy, spróbuję sama zorganizować pomoc. Ale skoro facet nie przeszkadza, myślę, że da się to załatwić samemu.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lut 21, 2012 12:13 Re: Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

XAgaX pisze:zanim temat umrze, proszę o przesłanie mi adresu działki - jak się nic nie ruszy, spróbuję sama zorganizować pomoc. Ale skoro facet nie przeszkadza, myślę, że da się to załatwić samemu.

wyslane na pw
gerardbutler

Post » Wto lut 21, 2012 12:24 Re: Proszę o zamknięcie tematu.sterylizacji nie będzie:(

Dziękuję. I mam nadzieję, że choć spróbujesz tej kotce pomóc - masz szansę ją złapać nawet bez dostępu na działkę.
Ostatnio edytowano Śro lut 22, 2012 10:53 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek na prośbę autorki
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]