Moderator: Estraven

kamari pisze:Nie wiem, jak to oględnie napisać, więc napiszę wprost. Zniknęła Małgosia. Teraz chce zniknąć Iza. Bez całej obrazy dla reszty, u kogo ja będę szukać pociechy i zrozumienia. Mam nadzieję, że "reszta" się nie obrazi i zrozumie o co mi chodzi![]()
![]()
![]()
Ujmę to tak. W najszczęśliwszych czasach nie byłam tak bliska nie kontynuowania naszego wątku, jak teraz, kiedy Iza chce odejść.
Zawsze podczytuję wasze wątki (nie będę wymieniać nicków, żeby kogoś nie pominąć). Nie zawsze piszę, bo często nie mam nic mądrego do powiedzenia (nie żebym zawsze pisała mądrze). A głupa wystarczająco dobrze robię u siebie
Izuniu, za dwa dni też mi się skończy transfer, a w pracy właściwie nie mam możliwości na prywatny internet. Są ciężkie czasy, ale i my się w końcu doładujemy
Odkąd odeszła Niusia, mój wątek jest ciągle bez nazwy, no bo jak tu się cieszyć. Ale mam propozycję. Zróbmy razem optymistyczne wątki. Na przekór wszystkiemu i na pociechę dla innych.
ruda32 pisze:kamari pisze:Nie wiem, jak to oględnie napisać, więc napiszę wprost. Zniknęła Małgosia. Teraz chce zniknąć Iza. Bez całej obrazy dla reszty, u kogo ja będę szukać pociechy i zrozumienia. Mam nadzieję, że "reszta" się nie obrazi i zrozumie o co mi chodzi![]()
![]()
![]()
Ujmę to tak. W najszczęśliwszych czasach nie byłam tak bliska nie kontynuowania naszego wątku, jak teraz, kiedy Iza chce odejść.
Zawsze podczytuję wasze wątki (nie będę wymieniać nicków, żeby kogoś nie pominąć). Nie zawsze piszę, bo często nie mam nic mądrego do powiedzenia (nie żebym zawsze pisała mądrze). A głupa wystarczająco dobrze robię u siebie
Izuniu, za dwa dni też mi się skończy transfer, a w pracy właściwie nie mam możliwości na prywatny internet. Są ciężkie czasy, ale i my się w końcu doładujemy
Odkąd odeszła Niusia, mój wątek jest ciągle bez nazwy, no bo jak tu się cieszyć. Ale mam propozycję. Zróbmy razem optymistyczne wątki. Na przekór wszystkiemu i na pociechę dla innych.
A może jeden wątek na marudzenie i pocieszanie i rozczulenie
i jaki na czasie

puszatek pisze:ale Izy wątek też będziei wątek kamari też
i dodatkowy...pocieszający...tak
![]()
jeśli wszystkie odpowiedzi są na...tak, to jestem...za![]()

.puszatek pisze:cześć Izuś![]()
moja dobra rada...jak nie chcesz dużo szybciej zakładać nowego wątku to zjaw się tu i
odwołaj swoje słowa dotyczące zamknięcia wątku![]()
bo jak się wszyscy połapią o co chodzi to będziesz miała tu same protesty...
ja też chcę TU bywać i wiedzieć co się dzieje w Twojej kocioludzkownuczęcej rodzince![]()

izka53 pisze:Jestem na chwileczkę.
Wiadomośc dnia - szambo puściłoJeszcze tylko woda......
![]()
Dziewczyny , nie wiem, jak będzie z wątkiem. Nic mi sie nie chce- czytam Was, ale nawet nie chce mi się pisać. Przepraszam za to![]()
kamari pisze:Jasiek też prosi, żeby się ciocia Iza od siebie odwołała![]()
ciociu Izo 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 26 gości