Moderator: Moderatorzy
Meg2 pisze:nie dopuśćmy do tego, by następnym razem lekarz, kolejnemu zwierzakowi nie odmówił pomocy, w obawie, że jeśli przeznaczenie jest inne to jego praca będzie charytatywna...
Meg2 pisze:tak sobie myślę, że zawsze łatwiej jest pomagać jeśli zwierzak jest uratowany.
niestety nie zawsze tak się dzieje.gdyby jednakże nie leczenie na kredyt, Bandziorek nie miałby w ogóle szans, na przynajmniej ludzkie i godziwe ostatnie chwile swego życia. pozostał dług do spłacenia..... nie dopuśćmy do tego, by następnym razem lekarz, kolejnemu zwierzakowi nie odmówił pomocy, w obawie, że jeśli przeznaczenie jest inne to jego praca będzie charytatywna...
"......Dzisiejsza wizyta to 110zł. Pobrano krew.
Znowu jakiś kanał, lecznica do mnie dzwoniła i pytała czy załatwię zapłacenie tego wszystkiego. Dlaczego znowu ja.... "
no właśnie... następnym razem jakiś inny "Bandziorek" zostanie odprawiony z kwitkiem..
pomóżmy, tym bardziej, że biżuteria piękna.
Koki-99 pisze:Agusia czy byłaby możliwość wykonania takich kolczyków jak nr 1, ale w srebrnej wersji?
Jaka jest długość nr 1 i 30?
Koki-99 pisze:Nr 1 w kolorze srebrnym (szpilka nie musi być ze srebra), ze srebrnymi biglami, najchętniej zamkniętymi. Takie bym zamówiła, a nr 30 wezmę.
basia66 pisze:Witam, kolczyki są bardzo gustowne a przede wszystkim są bazarkowane na szczytny cel, dlatego proszę o nr 10, 11. Więcej informacji o płatnościach proszę na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości