ametyst55 pisze:A na fb umieszczona jest informacja o głosowaniubo żeby się dostać do pierwszej dziesiątki to trzeba "powszechnego ruszenia"
jeszcze nie,ale prosiłam osoby ze schroniska które działaj a na fb,bo ja szczerze mówić gubię się tam..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ametyst55 pisze:A na fb umieszczona jest informacja o głosowaniubo żeby się dostać do pierwszej dziesiątki to trzeba "powszechnego ruszenia"
ametyst55 pisze:Ja też nie jestem kumata na fbale to jest duża siła jeśli chodzi o takie akcje
![]()
a jest gdzieś link do fb na wątku
ametyst55 pisze:I przypomnę też o 1% - okres rozliczeniowy się zaczął
kinga_kinga7 pisze:może ktoś zechce się podzielić swoim 1 % z bialskimi psiakami
Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt AZYL w Białej Podlaskiej zwraca się z prośbą do wszystkich osób, które chcą wspomóc naszą działalność dążącą do zmniejszenia ilości bezdomnych zwierząt w mieście, o przekazanie 1% podatku na nasze działania adopcyjno-zapobiegawcze.
Organizacja Pożytku Publicznego
KRS 0000006967
Przekazane fundusze zostaną przeznaczone na:
* Wyłapywanie bezdomnych zwierząt i ich sterylizację,
* Zabiegi weterynaryjne zwierząt po wypadkach komunikacyjnych,
* Zakup karmy, leków, szczepionek,
* Modernizację schroniska poprzez zakup nowych kojców i bud dla zwierząt,
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM TYM, KTÓRZY WESPRĄ NASZĄ LOKALNĄ DZIAŁALNOŚĆ !!!
Zgodnie z art. 18 ust. 1 pkt ustawy o PDOP, przy ustalaniu podstawy opodatkowania od dochodu (ustalonego zgodnie z art. 7 albo art. 7a ww. ustawy) odlicza się darowizny przekazane na cele określone w art. 4 ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie, organizacjom, o którym mowa w art. 3 ust. 2 i 3 tej ustawy - łącznie do wysokości nieprzekraczającej 10% dochodu.
pogrubienia moje
kinga_kinga7 pisze:ametyst55 pisze:Ja też nie jestem kumata na fbale to jest duża siła jeśli chodzi o takie akcje
![]()
a jest gdzieś link do fb na wątku
proszęhttp://www.facebook.com/?ref=logo#!/schroniskoazyl
ametyst55 pisze:Kurka nie da rady u mnietylko raz dziennie.
22 pozycja pniemy się do góry
ametyst55 pisze:Nawet wyłączenie komputera nie pomaga![]()
jedyna nadzieja w FB bo brakuje naprawdę dużo
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Myszorek i 74 gości