_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja też zazdroszczę leniuchom... dzisiaj cały dzień przewoziłam rzeczy do nowego mieszkania. Ostatnim kursem zabrałyśmy z koleżanką zwierzaki. Niestety dwie kotki nie dały się złapać, jutro pojadę po nie sama. W związku z tym witamy MPiczki i gospodynię wątku po baaardzoooo długiej nieobecności (podczytywać, jak najbardziej podczytywaliśmy )
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
No ja jak to ja, witam sie zawsze o jakiejś głupiej godzinie, kiedy nikogo nie ma .
Bianeczko, bardzo sie cieszę, że już " po "...teraz już tylko zgarnij dziewczynki i odpocznij trochę. Kciuki som .
Ciocię Erin i MPusie witamy serdecznie .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Cześć Słoneczka U nas od rana piękna pogoda, chociaż temperatura na lekkim plusie. A jak u Was sytuacja?
Przytulamy cieplutko, łączymy się w poniedziałkowym bólu i za szybki koniec dnia
Witamy MPusie z rana, a Cioteczkę Erin przytulamy ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "