Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 23:01 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

nie wiem jak Ania (bo ją w czapce widzialam) ale Gosia nie nic a nic z blondynki :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon lut 20, 2012 23:03 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:nie wiem jak Ania (bo ją w czapce widzialam) ale Gosia nie nic a nic z blondynki :)

Asia ja jestem farbowaną blondynką...w związku z tym jestem trąba kiedy ja tego chcę :mrgreen:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pon lut 20, 2012 23:04 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:nie wiem jak Ania (bo ją w czapce widzialam) ale Gosia nie nic a nic z blondynki :)

Ja blondynka, ino się ukrywam :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lut 20, 2012 23:05 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

ilgatto pisze:Asia ja jestem farbowaną blondynką...w związku z tym jestem trąba kiedy ja tego chcę :mrgreen:

aaa to tak jak ja ;) też trąba jak mi się podoba :mrgreen:

Gosia no jasne...... :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon lut 20, 2012 23:07 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:
ilgatto pisze:Asia ja jestem farbowaną blondynką...w związku z tym jestem trąba kiedy ja tego chcę :mrgreen:

aaa to tak jak ja ;) też trąba jak mi się podoba :mrgreen:

Gosia no jasne...... :ryk:

Tak mi się zmądrzało....... :ryk:
Obrazek

ilgatto

Post » Pon lut 20, 2012 23:11 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

jesooo pośmiałam ię trochę i znowu mnie boli pod żebrami.....

aaaa w ogóle chcialam dzisiaj zrobić sernik na zimno.... i nie powiem co mi wyszlo bo nie bedę się wyrażać..... :evil:
następnym razem chyba odszukam przepis mojej mamy i wtedy zrobię...
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon lut 20, 2012 23:19 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:jesooo pośmiałam ię trochę i znowu mnie boli pod żebrami.....

aaaa w ogóle chcialam dzisiaj zrobić sernik na zimno.... i nie powiem co mi wyszlo bo nie bedę się wyrażać..... :evil:

Mnie też kiedyś wyszło...płynną galaretkę wylałam na biszkopt...biszkopt zrobił " ziiiiup! " i podjechał do góry...
Od tej pory już nie próbuję :evil:

A wogóle to idę już sobie....na dziś wrażeń mam dosyć :mrgreen: .
Kolorowych, Cioteczki :ok: .

I cholera mnie bierze, że jutro obudzę się starsza o rok :evil:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lut 20, 2012 23:20 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:jesooo pośmiałam ię trochę i znowu mnie boli pod żebrami.....

Jak to mówią..... śmiech to zdrowie
z sernikiem Ci nie pomogę...kiedyś robiłam,ale wedle przepisu, który mi się zawieruszył
A teraz wybaczcie, ale powoli zbieram się z wątka......wczoraj targałam kotę z działki a dzisiaj na sterylkę...no i normalne jedzonko potem dla działkunów i trochę padnięta jestem.
Obrazek

ilgatto

Post » Pon lut 20, 2012 23:21 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Dobranoc :kotek:
Obrazek

ilgatto

Post » Pon lut 20, 2012 23:21 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

to ja też sobie idę.....
pozycja horyzontalna mi bardziej słuzy ;)

spokojnych snów Cioteczki :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon lut 20, 2012 23:29 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Dobranoc :D .

Obrazek

vip

Post » Wto lut 21, 2012 7:09 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Obrazek
Obrazek :1luvu: :1luvu:

nie umiem wklejać ślicznych obrazków,zdjęć itd itd
ale.. wyguglałam czyjeś świeto ;-) WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :piwa: :piwa:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lut 21, 2012 7:22 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

mamaGiny pisze:Obrazek
Obrazek :1luvu: :1luvu:

nie umiem wklejać ślicznych obrazków,zdjęć itd itd
ale.. wyguglałam czyjeś świeto ;-) WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :piwa: :piwa:

Bardzo dziękuję, Małgosiu :1luvu: .

vip

Post » Wto lut 21, 2012 7:29 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

dobry :)

NAJLEPSZEGO dla Jubilatki ;)

Obrazek

oooo nie śpicie już? :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto lut 21, 2012 7:34 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Ano ja jestem...i za życzenia dziękuję :1luvu: .
Ja to wogóle jestem albo bardzo rano, jak każdy normalny człowiek jeszcze śpi, albo późno, kiedy każdy normalny człowiek już śpi...
Jakaś chyba jestem inna 8O ...

vip

[poprzednia][następna]