Alkowa opustoszała... "Już nie szukam Jej" - Puś w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2012 22:04 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

siostrzyczka cwierka i spi mi na ramieniu.Dudus to gupek ale ma tyle wdzieku ze wszystko mozna mu wybaczyc.nawet wyjadanie topiacego sie masla z rozgrzewajacej sie patelni.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw lut 16, 2012 22:10 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Gdybym mogła mieć trzy ale TŻet jest moim dobrym sumieniem bo gdyby nie on to mogłabym się przekocić.
:1luvu: <-to od Petit

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Pt lut 17, 2012 18:12 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

BarbAnn pisze:siostrzyczka cwierka i spi mi na ramieniu.Dudus to gupek ale ma tyle wdzieku ze wszystko mozna mu wybaczyc.nawet wyjadanie topiacego sie masla z rozgrzewajacej sie patelni.

:strach: łomatkoicórko, dobrze że Puń na tyle małobystry lub leniwy, że nie wpada na takie pomysły :? :)
temu kotu zupełnie nic się nie przytrafia. Zadne kataklizmy, żadne nieszczęśliwe wypadki czy inne parami chodzące nieszczęścia :kotek:

Ale przecież takie kocha się najbardziej :1luvu: :wink:

Czy Wy też macie taki dzień, że tylko przykryć się futrem i spać?

Obrazek
ale w radio słyszałam, że nadciąga odwilż :) jutro za oknem na plusiku :D czekamy na to z niecierpliwością
i na trochę słonka

Sumienie czasem największym wrogiem... Bo kto by bez niego wtedy oddał jakiekokolwiek tymczasa albo nie przygarnął kolejnego kota...
Niestety, albo i dobrze
trzeba mierzyć siły na zamiary, by nie zaszkodzić tym, którym pomagamy :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon lut 20, 2012 18:42 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Żeby nie było, że Puś tylko i wyłącznie leży (choć bym nie skłamała bardzo upierając sie przy tym :wink: )
i że jest nuuuuuuudnu jak flaki z olejem
pokaźna seria zdjęć, z 10 minutowego szaleństwa, które Puńczyk uprawia codziennie :wink: jak na sportowca przystało 8)

Najpierw powoli...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

leniwie...
Obrazek Obrazek

niby na rozgrzewkę...
Obrazek

a za chwilę :twisted:

chodź ku mnie, piłeczko 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

hulaj dusza, piekła nie ma :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

na Euro 2012 - będziemy gotowi :lol: - kibice :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

gazela :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

szczypiorek :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Aia

Post » Pon lut 20, 2012 18:57 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon lut 20, 2012 19:10 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

:1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon lut 20, 2012 20:24 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Pus-jaki ty skoczny jestes
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon lut 20, 2012 20:28 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Ja mam pytanie : czy jest już kolejka chętnych po Puśka :?: :?: :?:

Bo nie wierzę, że jeszcze nikt się nie zgłosił jako kandydat na domek dla tego kota.
On jest po prostu wyjątkowy.
Sposób prowadzenia tego wątku i zdjęcia - też są zupełnie jak z jakiejś bajki, bardzo lubię tutaj wchodzić.

Za Puśka :ok: :ok:

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Pon lut 20, 2012 20:30 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Kolejka juz jest. :-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lut 20, 2012 20:40 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Zwycięzca tejże kolejki wyłoniony ?

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Pon lut 20, 2012 21:19 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Pusia nie wygrywa sie tak latwo. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lut 21, 2012 11:04 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Pięknie się bawi!

Za najlepszy dom dla niego! :ok:

Niacha

Od: Wto sty 13, 2009 13:40

Post » Wto lut 21, 2012 11:06 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Bardzo lubię ten wątek i nie jest to zasługą jedynie przeuroczego Pusia. Zdjęcia i relacje czytam zawsze z TŻ-tem. Kibicujemy Wam z całego serca. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto lut 21, 2012 12:25 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

Nawet nie wiecie jak mi niezmiernie miło, że podoba się Wam Pusiowy wątek :D
i że liczba wejść na niego, nie jest spowodowana tylko moim nerwowym sprawdzaniem :mrgreen:

w takim razie dla nowych ujawniających się cioteczek, tych wylewnie ukazujących swe uczucia i może jeszcze jakiś ukrytych - koneserskie zdjęcie: Różowe nochalino
Obrazek

A Puńczyk właśnie dostaje głupawki i tylko widzę jak Mu diabełek między uszami biega i coś podpowiada :twisted: dobrze że Puń niekumaty i nie za bardzo wie jak i co spsocić :lol: tylko uszy położone po sobie i mina "Ja Wam pokażę!" :ryk:

PS
Agneska straszy :mrgreen: ja Wam powiem, że Puńka bardzo łatwo dostać (jam przykładem :mrgreen: ) Trzeba po prostu stawić czoła Agnesce i się nie dać :wink: :ok: ot cały sekret
Ostatnio edytowano Wto lut 21, 2012 12:30 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

Post » Wto lut 21, 2012 12:30 Re: (JoKot) PUŚ:Chodź ze mną do łóżka,no chodź! Tajemnice alkowy

On jest piękny...... :1luvu: :1luvu:
A Agneska nie gryzie :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

[poprzednia][następna]