Zuzia-to ta z wyłysieniami
wygląda ze zaczyna powoli zarastać[/quote]

Wyłysienia:
https://picasaweb.google.com/1021901919 ... 7875637634https://lh4.googleusercontent.com/-RO4L ... C_0191.jpg---

ZUZIA-do adopcji
to ta koteczka z problemami wyłysieniowymi, może to byc nawet stres
stanowczo woli mężczyzn, 3-4 lata

takie infa były na wątku
takie mamy fotki
ZUZIA to koteczka w wieku 3-4 lat, po zabiegu sterylizacji, odrobaczona.
Jest bardzo niesmiała kotka po przejściach
Wg opisu jej tymczasowej opiekunki była trochę męczona przez dzieci w swoim poprzednim domu a ma na tyle słaba psychikę, że w wyniku tego stała się niesmiałkiem ciut ludzi unikającym.
Jest domową kotka, kuwetkową, kompletnie nieagresywną.
Nie lubi tylko zbytniego zamieszania, przy szybszym ruchu w jej kierunku chowa się , ucieka.
Jesli podejdzie się do niej wolniutko i weźmie na ręce pozwala sie głaskać.
Mieszka teraz w domu o znacznym zakoceniu co nie pozwala jej na utrwalenie dobrej relacji z ludźmi.
Ze wzgledu na swoja słabszą psychikę wylizuje się na tułowiu i ma tam mocno przerzedzoną sierść.
Te przerzedzenia nie sa o podłozu zdrowotnym- byłą badana przez lekarza weterynarii.
Podejrzewamy, że w spokojnym domu ładnie zarośnie i wróci do wyglądu slicznego kota.
SSzuka domu odpowiedzialnego, takiego który da jej tyle czasu ile będzie trzeba ,żeby poczuła sie w nim dobrze. Domu, który pokocha ją mimo jej niesmiałosci i wyglądu brzydkiego kaczątka.
Bo jest spora szansa na to, że zamieni sie w nim w pieknego łabądka
--------------------------------------------------------------------------
i jeszcze w kwestii finansowej
nie była chyba na 1 stronie ujeta sterylka aborcyjna Lady + usuwanie zebów- 100 zł
a dzis zostawiłąm w gabinecie wet, do którego chodzi pani Ewa 120 zł
to na badania Bendzi i jeszcze jednego kocurka-zapomniałam imienia ( chyba kaja pisała ,ze pEwa się martwi o niego, wymiotuje, nie je)
Fakture odbiore jakos w tym tygodniu mam nadzieję
no i mikaxx przywiezie mi chyba fakture na 200zł do pokrycia (Ferby i Tweety)-zgłoszę tu
i zgłaszam ze na nasze konto niekochanych wpłynęło
13 02- PiotraP- 100 zł
bardzo dziekujemy