kilka dnie temu zdarzyła się seria nieszczęść.
kajtek podrapał mnie i pogryzł podczas próby podania leków
podrapał i pogryzł wiolę wolontariuszę przy drapaniu i głaskaniu- bez powodu.
podrapał i pogryzł wolontariusze anię podczas mizianek.
bardzo dotkliwie podrapał i pogryzł panią- mamę mojego klienta, która chciała go adoptować i podrapała go pod brodą. od łokcia po paluchy pani jest pocharatana
dramat. moja wet powiedziała tylko jedno: kot jest psychicznie chory. trzeba go uspić.
ja poczatkowo chciałam pakowac kota do klaudii pod blok i postawić mu budę, na EUTANAZJĘ SIĘ NIE ZGODZĘ
ale słuchajcie dalej. kajtol vel bandit (bo to imię drugie do niego pasuje jak ulał) chyba wie że grozi mu poważna konsekwencja tego co zrobił. zamienił się w anioła. mizia się, głosno krzyczy żeby byc głaskanym, traktorzy jak stary traktor.
moja nieufność w stosunku do niego oczywiście pozostaje i jestem na baczności. ale teraz wydaje się kotem idealnym.
tak więc robimy mu ogłoszenia:
" UWAGA- POSZUKIWANY DOM DLA KOCHANEGO ŁOBUZAKajtek vel Bandit to kot czarno- biały.
Pełen miłości, lecz z piratem skrzyżowany.
Kiedy na czułość mu przejdzie ochota-
strzeż się wielkiej łapy tego pana łotra!
Kto pokocha tego kota?
Od rana traktorzy, o głaski krzyczy, nawołuje,
a gdy ma dość zabawy- łapą z pazurem nas strofuje.
To kot na myszy, wieki i pogodny, w łowieniu szczurów będzie nam wygodny

To kot po przejściach, zamarzał pod blokiem,
to kot ogromny- będzie tygrysem, nie kotem.
To kot stróżujący i pitt bullowaty

Zlituj się nad Kajtkiem- bandytą kochanym

Sabina Skaza, hotel dla kotów "MIAU"
www.miauhotel.pl , tel 506-664-750
tak sobie pomyślałam, że skoro wydałam do dobrego domu kota sznura- a to dopiero był horror maskara, to i kajtolowi się uda.
z racji ze nie mam już kotów klientów- dostał tylko dla siebie dużą kociarnię i łazi po całym obiekcie