DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 0:18 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dobry kochający domek i dobrą kochającą Panią

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Pon lut 20, 2012 7:34 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Mail brzmi bardzo fajnie :D
Kciuki, żeby to był TEN domek :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 20, 2012 8:03 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

No Pani jest bardzo za :ok:
Już się nie może doczekać kici u siebie a zną ją tylko ze zdjęć. Przypomina mi to sytuację z moją Buri.
Może i to faktycznie jest ten domek.

Marzenia, pojadę rano to mogę spróbować pojmać małą, bo to o to chodzi a nie o samo podanie tabletki :twisted:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon lut 20, 2012 10:40 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

joanna3113 pisze:Trzymam kciuki, tak bardzo bym chciała żeby znalazła domek ale zanim zaczniemy się cieszyć to trzeba domek sprawdzić
Na pewno też żaden stłuczony przedmiot nie może stac się powodem rozstania z kotkiem.
To zdanie trochę mnie niepokoi, ona tak często zmieniała miejsce, trzeba być pewnym, moje koty co chwilę coś tłuką, i nigdy nie pomyślałabym że to może byc powód. Pewnie jestem przewrażliwiona jeżeli chodzi o domki.

Ja pytałam Panią czy nie będzie tak że np. stłuczony wazon będzie pretekstem do wyrzucenia kici z domu. Próbowałam dać do zrozumienia Pani że kot jak to kot, wszędzie wejdzie i wszystko zwali. Nie ma co owijać w bawełnę, Debi ma temperament, ale o tym wszystkim będę informować Panią na spotkaniu, chociaż myślę że to już niczego nie zmieni.

Dostałam w nocy piękny list od p.Kasi i mam nadzieję że real mnie nie rozczaruje.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 20, 2012 10:51 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

smarti pisze:no to pani właśnie pisze że "nie może" :D

ale trzeba jej koniecznie zadać pytanie "co może?"

i to prawda-tym razem nie wolno popełnić błędu bo dla DeBe to się może bardzo żle skończyć,nawet nie chce pisać jak żle..
Trzeba Panią sprawdzić na wszystki sposoby i nie zachęcać a przeciwnie (żadne tam sponsorowanie karmy czy t.p.-za kota trzeba samemu brać odpowiedzialność-kot żyje kilkanaście lat i obiecanki sponsorowania mu karmy przez całe życie uważam za delikatnie mówiąc-nieodpowiedzialne- no chyba że od razu z zastrzeżeniem że to "nic pewnego i nic trwałego")-
jak pani wytrzyma lekkie studzenie to znaczy że to ten domek za co trzymam :ok: :ok:

Nic takiego nie przyszłoby mi do głowy. Takie obiecanki bez pokrycia to nie moja specjalność...ale nie chcę już do tego wracać.
Co innego kontakt z nowym domkiem i pomoc w razie potrzeby.

Pani jest tak zakochana że ona może już jechać nawet do M. po tą kicię bo nie może się doczekać :roll:
Balkon obiecała osiatkować na lato.

Smarti, czy Ty zapomniałaś że miałaś przeprowadzić kontrolę nadzwyczajną bo ktoś życzliwy dał Ci do zrozumienia że'' martwi się o Buri''........................ 8)
pewnie dlatego że nie śpi już w metrowej zaspie tylko grzeje doopkę w szafie na moim polarze :twisted:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 20, 2012 10:53 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Czy jest już termin spotkania z Domkiem?

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 20, 2012 11:23 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa pisze:Czy jest już termin spotkania z Domkiem?

8) :lol: :mrgreen: :twisted: :D :kotek: :ryk: :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 20, 2012 12:58 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:
Bazyliszkowa pisze:Czy jest już termin spotkania z Domkiem?

8) :lol: :mrgreen: :twisted: :D :kotek: :ryk: :ok:

:ryk: :ryk: :ryk:

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 20, 2012 16:29 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Byłoby cudownie jakby Burania trafiła w końcu do domu! :D
Ja próbuję namówić ludzi, którzy chcą kota, żeby właśnie Burcię wybrali, ale z drugiej strony się zastanawiam czy to dobry pomysł, bo ten domek by ją strasznie rozpieścił i nie ma mowy raczej o odchudzaniu :roll:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Pon lut 20, 2012 17:16 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

[quote="Draugia"]Byłoby cudownie jakby Burania trafiła w końcu do domu! :D
Ja próbuję namówić ludzi, którzy chcą kota, żeby właśnie Burcię wybrali,
:D

to już niemożliwe, przepraszam

jestem po poważnych rozmowach z p.Kasią i jutro się spotykamy aby jak sądzę pojechać razem po Debi :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 20, 2012 17:57 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

ojej ,to na gwałt trzeba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lut 21, 2012 0:55 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 21, 2012 0:56 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Co prawda Pani wie że jutro mamy dopiero wizytę pa, ale poducha, miseczki, jedzonko juz kupione...

Ja tylko marzę aby to wszystko co usłyszałam okazało się jutro rzeczywistością :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto lut 21, 2012 0:59 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

piękne foteczki
wytrzymaj Malutka jeszcze jedną nockę :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto lut 21, 2012 1:07 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

No właśnie, zdjęcia super :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]