WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 19, 2012 21:37 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Banerek poprawię :mrgreen:

Jakby się udało wizytę szybko, to byłoby super, bo może jeden rudas by pojechał do DS, a w DT zwolniłoby się miejsce na kogoś innego...
Pan z Ursynowa też czeka z DT na transport? Wiadomo, kto jedzie? Inka? :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 20, 2012 7:11 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Na dziś rano :D wygląda wszystko tak, że Drapek i Fred jadą na DT na Bielany, Inka na DT -Ursynów. Wszystkich powiezie Ewona, ale musimy dograć kiedy, bo Ewona zabierze jeszcze sukę z uszkodzonym okiem, którą ostatnio znalazła pinokio, na pewno w tym tygodniu.

Lawenda i Jotka mieszkaja u bardzo zwierzolubnych ludzi pod Białymstokiem, do towarzystwa mają wielkiego ciapowatego berneńczyka i małą kundelkę Balbinkę. Wszyscy od pierwszego spojrzenia w sobie zakochani. Ci państwo to małżeństwo w średnim wieku, budują obok swojego domu nowy wypasiony dom i mają zmartwienie, że na pewno psów i kotów nazbierają, bo tyle tej biedy. Ciepła tam tyle, że lepiej trafić nie mogły. Pan ma wysyłać mms-y.

Rozmawiałam z panią, która była zainteresowana Szarą, ale pani wysłała zapytania o różne koty i sobie wybiera, to było takie wstępne sondowanie, będzie raczej szukała kota, który jest przyzwyczajony do wielogodzinnego przebywania w domu, gdy ona jest w pracy. Pani fajna.

Ps. Ewona powiedziała, że nie powiezie jak nie będzie do wywózki co najmniej 4 kotów. :kotek: Zróbcie coś kobitki :D
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Pon lut 20, 2012 7:18 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

A tu wklejam prośbę nie dla kota z Wólki, ale zaprzyjaźnionego:

Przepraszam, że się wcinam, ale szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla kota w Warszawie (os. Wola, ul. Norwida). Wiem, że są tu cioteczki z Warszawy, może któraś mieszka w okolicy?
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Pon lut 20, 2012 7:32 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Randa pisze:A tu wklejam prośbę nie dla kota z Wólki, ale zaprzyjaźnionego:

Przepraszam, że się wcinam, ale szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla kota w Warszawie (os. Wola, ul. Norwida). Wiem, że są tu cioteczki z Warszawy, może któraś mieszka w okolicy?

na tym wątku zapytaj viewtopic.php?f=1&t=137048&p=8595067&hilit=jokot#p8595067
to jest wątek kotów warszawskich

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lut 20, 2012 8:56 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Dziewczęta drogie! Pinokio cieńko z forsą. te dudtki co "zostały" ze zbiórek" benzynowo karmowych z bazarków itp juz wyszły.Pinokio dużo jeżdziła w sprawie Pani Teresy, z Panią Teresą itp. itd. a z tego co pamiętam to dostała carte blanche co do wydawania na potrzeby bieżące. jednym slowem potrzeba zrzutki, w tym pewnie na testy ( Ewonapotrzebuje) i na jeżdżenie Pinokio do Wólki... Samochód się zespół... wymaga naprawy i to nie za 100 zł. Wiem, że Irenka wstrzymuje się z naprawą z powodu braku gotówki, usiłowałam jej wcisnać żeby naprawiała bo to priorytet, że jest bardzo ważna we wspomaganiu Wolkowców , że jeśli faktycznie zostaną same to jej wizyty w Wólce są kluczowe... jednym słowem proszę o wsparcie w agitacji zeby naprawiala wóz, znała wartośc naprawy i wtedy ( wczesniej tez można) zrobimy jakąs akcję zrzutkową... ja dziś dla zachęty przesyłam na konto Piokio 100 zł i bardzo Was proszę o wsparcie.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pon lut 20, 2012 9:36 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Wczoraj razem z randa zawiozłysmy 2 kotki do DS...jeden kto to Lawenda,drugi Jotkomalwinka lub Malwinkojotka,choć w ogłoszeniach Jotka,to jednak Malwinka..w kazdym razie ostatecznie Malwinka się nazywa...
fajnie u takich ludzie zostawiac zwierzaka..od razu wszystko dobrze, kotki zapoznane z psami..
Cieszę się ,ze już sie kończy temat Malwinkojotkowy :)
Fotografowałyśmy też Myszkę ,która jest kotem ( ale to na pewno nie byla mysz ::)
Gdzie wstawić zdjecia?

Evelin1

Od: Czw sie 04, 2011 19:28

Post » Pon lut 20, 2012 9:41 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Evelin1 pisze:Gdzie wstawić zdjecia?

no jak to gdzie? 8O
tutaj :mrgreen: na nasz wątek

Patmol

Post » Pon lut 20, 2012 10:13 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

No tutaj wstawiaj!
Ale to jest właściwa Myszka :mrgreen:

Mamrot: ja się też dorzucę z kolejną stówką.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lut 20, 2012 10:15 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

A co z tą Panią ze Śródmieścia, od niezabezpieczonego balkonu? Czy jamkasica rozmawiała z Nią?

issey32

Post » Pon lut 20, 2012 10:35 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Mamrot :? widziałaś? Gdynia viewtopic.php?f=1&t=139311

Patmol

Post » Pon lut 20, 2012 10:40 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Czy mogłabym prosić o nr konta pinokio, chciałabym coś dolożyć dla Dony, na dogo nie mogę się odnaleźć :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lut 20, 2012 10:42 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

Patmol pisze:Mamrot :? widziałaś? Gdynia viewtopic.php?f=1&t=139311

Ja widziałam :conf: Tak sobie myślę, że nie ma co narzekać...znaczy u nas nie ma...bo tam, to masakra...

issey32

Post » Pon lut 20, 2012 10:44 Re: WólkaZaleska- zostało jeszcze 9 kotów (Lawenda i Jotka w DS)

issey32 pisze:
Patmol pisze:Mamrot :? widziałaś? Gdynia viewtopic.php?f=1&t=139311

Ja widziałam :conf: Tak sobie myślę, że nie ma co narzekać...znaczy u nas nie ma...bo tam, to masakra...

nie widzialam i nie zobaczę. nie mam siły na wiecej...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

[poprzednia][następna]