Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ten z chorą łapą spod Pałacu nie szuka dt?
Agneska pisze:jak to wątek dla jędzowatych DT, to coś dla mnie![]()
czekam teraz na bijące się potencjalne domy dla Pana S.
koteczekanusi pisze:A, i na cześć Alebowej Blusi na dziś został Blusiem (vel kot blue), ale to głównie dlatego, że mi się imię podoba, bo mam nadzieję, że po imienniczce nie przejmie charakteru (z tego, co słyszałam, daleki jest od anielskiego).![]()
Aleba pisze:koteczekanusi pisze:A, i na cześć Alebowej Blusi na dziś został Blusiem (vel kot blue), ale to głównie dlatego, że mi się imię podoba, bo mam nadzieję, że po imienniczce nie przejmie charakteru (z tego, co słyszałam, daleki jest od anielskiego).![]()
koteczekanusi pisze:Mam też nadzieję, że może klauduska zrobiłaby mu facebooka, bo ja się na tym w ogóle nie znam. Myślę, że jeśli się kota odpowiednio rozreklamuje, znajdzie się domek. A kot naprawdę jest fajny, przynajmniej w stosunku do mnie.
Aleba pisze:koteczekanusi pisze:A, i na cześć Alebowej Blusi na dziś został Blusiem (vel kot blue), ale to głównie dlatego, że mi się imię podoba, bo mam nadzieję, że po imienniczce nie przejmie charakteru (z tego, co słyszałam, daleki jest od anielskiego).![]()
myrzapl pisze:Słuchajcie, co zrobić z Kermitem, czyli kocurkiem z Korabiewic, który jest u mnie na TDT?![]()
Wyjeżdżam pod koniec tygodnia, nie wiem dokładnie jeszcze w jaki dzień, dogrywam właśnie bilety. Nie było o niego żadnego telefonu...kompletnie nic... rozesłałam wiadomości po znajomych, też nic.
Kermiś jest przekochany, ale niestety dalej posikuje, na szczęście tylko w łazience, raz na dwa-trzy dni. Ma dostępną kuchnię, łazienkę i korytarz, w pokojach przebywa pod moim nadzorem. Jutro idziemy jeszcze do Boliłapki na kontrolę, zobaczymy co z badaniem moczu.
Agneska pisze:Jeśli Jokot ma leczyć, a kot jest zdrowy - to lubę takie wyzwania.![]()
I naprawdę uważam, że takiego pięknego rasowca to nie będzie trudno "przehandlować".
klauduska pisze:warto by sprawdzić jak z innymi kotami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, niafallaniaf, puszatek i 63 gości