DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 19, 2012 10:10 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

A może jakieś nowe fotki Dużej Be?
Na FB bym wrzuciła.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lut 19, 2012 10:37 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Wiesz co, niby parę zrobiłam ale niezbyt ładne bo fuczała na mnie okropnie i miny strzelała jak nie powiem co :twisted:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie lut 19, 2012 10:47 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

To zanieś jej duuuuużo ryby i zrób ładne foty :mrgreen:

Bazyliszkowa

Post » Nie lut 19, 2012 11:10 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa pisze:To zanieś jej duuuuużo ryby i zrób ładne foty :mrgreen:

Swoją drogą to muszę przyznać że kicia strasznie rozpieszczona jest. Trzeba mieć nie po kolei w głowie żeby tak ''zepsuć'' kota, a potem oddać.
Właściwie to rozpuścić z miłości, jak sądzę, a potem bez kiwnięcia palcem oddać do zabicia, czyli jednak nie było tam miłości.
Kicia jest bardzo zdezorientowana i wciąż wypatruje...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 19, 2012 21:36 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Dzisiaj zdarzyła się rzecz niesłychana - DeBe nie chciała mnie wypuścić 8O stawała przy drzwiach na tylnych łapkach i nie pozwalała się odsunąć, syczała i warczała. A jak ją wzięłam na ręce i postawiłam na biurku to mnie ugryzła w palec. W końcu mi sie udało wyjść, a wtedy te oczy patrzące na mnie przez szybę.............

Strasznie pilnie potrzebny dom - może warto zmienić tytuł??? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 19, 2012 21:38 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 19, 2012 21:39 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Żaden z ogłaszanych przeze mnie kotów nie czekał na dom dłużej niż dwa tygodnie. I mam nadzieję, że Duża Be mi tej statystyki nie zepsuje :twisted:

Bazyliszkowa

Post » Nie lut 19, 2012 21:42 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Codziennie jej mowię, ze musi jeszcze troszkę poczekać bo jest cudnym kotkiem i że idę szukac jej domku.
Dzisiaj po raz pierwszy bawiłam się z kociastymi - myslałam, zę maluchy się pobawią, ale niestety, nie mają szans przy DeBe :mrgreen: biegała z kawałkiem sznureczka jak mały kociak :ryk: :ryk: :ryk:

Jak w końcu będe pamietać to wezmę im piorka.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lut 19, 2012 21:44 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Nie chciałam zapeszać ale napisała do mnie bardzo miła Pani. Fajnie by było do Debi mieszkałaby bliziutko :ok:
trzymajcie dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 19, 2012 21:46 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Nie lut 19, 2012 21:48 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Marzenia, jutro idę do pracy ale we wtorek jadę do małej. Jak mimo to też chcesz jechać to bądź gotowa o 10 bo chcę posiedzieć dłużej
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 19, 2012 22:53 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Pani Jolu,
Proponuje spotkanie, żeby mogła się Pani przekonać, że nie chcę zrobić krzywdy koteczce, no i co najważniejsze czy Burania będzie chciała mnie :).
Uwielbiam koty, zawsze chciałam miec kota. Kiedy byłam dzieckiem znosiłam porzucone maluchy do domu...
... Teraz jestem już tylko z synem i rybkami, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby mruczek spacerował po domu i dopełniał szczęścia :) Nie jest to chwilowy kaprys. Sprawa została przemyślana przeze mnie i jestem zdecydowana. Na pewno też żaden stłuczony przedmiot nie może stac się powodem rozstania z kotkiem.
--
Pozdrawiam,
Kasia W...

osobiste fragmenty wykasowałam

No i co Wy Ciotki na to???
:ok: :1luvu: :kotek:
szaleć mi tu zaraz z radochy po ścianach :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 19, 2012 23:57 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Trzymam kciuki, tak bardzo bym chciała żeby znalazła domek ale zanim zaczniemy się cieszyć to trzeba domek sprawdzić
Na pewno też żaden stłuczony przedmiot nie może stac się powodem rozstania z kotkiem.
To zdanie trochę mnie niepokoi, ona tak często zmieniała miejsce, trzeba być pewnym, moje koty co chwilę coś tłuką, i nigdy nie pomyślałabym że to może byc powód. Pewnie jestem przewrażliwiona jeżeli chodzi o domki.
joanna3113

Post » Pon lut 20, 2012 0:01 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

no to pani właśnie pisze że "nie może" :D

ale trzeba jej koniecznie zadać pytanie "co może?"

i to prawda-tym razem nie wolno popełnić błędu bo dla DeBe to się może bardzo żle skończyć,nawet nie chce pisać jak żle..
Trzeba Panią sprawdzić na wszystki sposoby i nie zachęcać a przeciwnie (żadne tam sponsorowanie karmy czy t.p.-za kota trzeba samemu brać odpowiedzialność-kot żyje kilkanaście lat i obiecanki sponsorowania mu karmy przez całe życie uważam za delikatnie mówiąc-nieodpowiedzialne- no chyba że od razu z zastrzeżeniem że to "nic pewnego i nic trwałego")-
jak pani wytrzyma lekkie studzenie to znaczy że to ten domek za co trzymam :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 20, 2012 0:12 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:Marzenia, jutro idę do pracy ale we wtorek jadę do małej. Jak mimo to też chcesz jechać to bądź gotowa o 10 bo chcę posiedzieć dłużej

JolaJ ja pojadę bo Pippi ma dostac antybiotyk - no chyba że jednak jej dasz :wink: poza tym uważam ze dla kotow będą lepsze dwie wizyty po jednej osobie niż jedna wizyta dwóch.

za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]