Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 19, 2012 19:24 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Ło matko i córko, Warszawa jak zwykle spóźniona sie melduje.
Tak jest, kadłub przywiędły, ale dusza młoda, podpisujem siem obiema ręcyma!!! :mrgreen:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lut 19, 2012 19:28 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Megana pisze:Ło matko i córko, Warszawa jak zwykle spóźniona sie melduje.
Tak jest, kadłub przywiędły, ale dusza młoda, podpisujem siem obiema ręcyma!!! :mrgreen:

Kiedy mnie ten kadłub doskwiera...kolana mnie boleją.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie lut 19, 2012 19:32 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

A jak mnie doskwiera, kobieto, normalnie szok. Tylko w wodzie, na basenie nic nie boli, ale ile można tam siedzieć...?
A jeszcze teraz po upadku na oblodzonej drodze już półtora tygodnia ani dźwignąć, ani się schylić.
A mus.
Ała. :?
No nic, udajemy, że ok...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lut 19, 2012 19:50 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Megana pisze:A jak mnie doskwiera, kobieto, normalnie szok. Tylko w wodzie, na basenie nic nie boli, ale ile można tam siedzieć...?
A jeszcze teraz po upadku na oblodzonej drodze już półtora tygodnia ani dźwignąć, ani się schylić.
A mus.
Ała. :?
No nic, udajemy, że ok...

Masz rację...okład z kota i do przodu.... :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lut 19, 2012 20:04 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

kocurzyca41 pisze:...kolana mnie boleją.....

moje kolana też boleją.....
ale ja to wiem z jakiego powodu.... jakbym tak z 10-12kg komus oddała to by mi się kolanka naprawiły ;)

kurcze całe popołudnie przegapiłam się na alegro w poszukiwaniu jakiejś fajnej torebki... i jedyne co moge powiedzieć to: nie ma nic ciekawego, wszystko na jedno kopyto.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie lut 19, 2012 20:09 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:
kocurzyca41 pisze:...kolana mnie boleją.....

moje kolana też boleją.....
ale ja to wiem z jakiego powodu.... jakbym tak z 10-12kg komus oddała to by mi się kolanka naprawiły ;)

kurcze całe popołudnie przegapiłam się na alegro w poszukiwaniu jakiejś fajnej torebki... i jedyne co moge powiedzieć to: nie ma nic ciekawego, wszystko na jedno kopyto.....

Chyba będziesz musiała ruszyć te bolejące kolana i pobiegać po sklepach osobiście....tracąc kilogramy na bieganiu.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lut 19, 2012 20:18 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

ło żesz,aleście się rozhulały :ok:
melduje sie po 6 godzinach statystyki - dominanty śnią mi się po nocach..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie lut 19, 2012 20:43 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Miłego wieczorku :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 19, 2012 20:49 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Reniu ja bym chętnie pobiegala po sklepach ale niestety u nas w sklepach mało jest ciekawych towarów
chodzi po mnie wyjazd do silesi w Katowicach ale to dopiero w weekend ewentualnie bo wiem ze nawet h&m ma inne towary niż u nas tak samo jak i inne sieciowe sklepy :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie lut 19, 2012 20:51 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

szkoda czasu na SILESIE chyba że jedziesz na wycieczkę ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie lut 19, 2012 21:03 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Gosia mowisz...?
no to tak samo jak szkoda czasu na Częstochowę bo tu nic nie ma, niestety.....
do Łodzi mi się nie chce jechac.....

a naszą Gosię wessalo coś?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie lut 19, 2012 21:07 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:Gosia mowisz...?
no to tak samo jak szkoda czasu na Częstochowę bo tu nic nie ma, niestety.....
do Łodzi mi się nie chce jechac.....

a naszą Gosię wessalo coś?

Asiu.A Ty jakiegoś unikatu szukasz?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie lut 19, 2012 21:08 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

powiem szczerze - Silesia jest droga jak szlag

są owszem wszelkie firmowe sklepy,ale najfajniejsze torebki to akurat widziałam w budce pośrodku jakiejś alejki
wszystko zależy od tego ile możesz kasy przeznaczyć - jak szukasz coś taniego i fajnego to niestety nie ten adres...
fajne torebki widziałam w CCC ostatnio ale to akurat w centrum Katowic
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie lut 19, 2012 21:09 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

ja akurat najfajniejsze ( serio - zazdrości mi pół firmy) torebki kupuję w Wadowicach na rynku
nie jedziesz na wycieczkę przypadkiem?
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie lut 19, 2012 21:12 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

a w CCC to w dawnym Supersamie koło Liceum Mickiewicza i na rogu 3 maja i Stawowej
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]