do tej pani, o której mi mówiłaś czy gdzieś indziej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Pewnie będę tego żałować, ale spytam: co robił Mop Baby Jagi na łapance kotów
? Zaganiał je do klatek??
piotr568 pisze:Pewnie będzieszW ramach pokuty przyjmiesz pod swój dach wszystkie koty spod pałacu
jopop pisze:1. zgłoszony kot domowy, najprawdopodobniej z zatkaną cewką. Państwa nie stać nawet na jedzenie, a tym bardziej na opiekę weterynaryjną nad zwierzakiem (kupuje im sąsiadka). Celowo go nie wykastrowali, by mógł sobie na działce "poszaleć". Kot jest podobno mocno zaniedbany. Nie wiem jeszcze jaki będzie finał rozmów, zbieram dane - ale jeśli mamy go przejąć, będzie potrzebne miejsce. Mogę go na moment zdiagnozowania wrzucić do lecznicy, ale to dosłownie na moment, więc trzeba mieć coś szybko.
jopop pisze:2. Opisany wczoraj przemiły kocur dwuplusowy. Musimy dla niego NATYCHMIAST znaleźć izolowany od innych kotów lub również dwuplusowy DT. Jeśli nie będzie alternatywy - od biedy zwykły DT z wstawioną dużą klatką (klatkę jakąś mamy). Kocur ma jakieś 2-3 dni (teraz jest w małej klatce w lecznicy, nie może jej zajmować).
jopop pisze:3. Umarł karmiciel kilku(nastu) kotów z Powsina. Podobno są tam przynajmniej dwie BARDZO MIŁE kotki, garnące się do człowieka. Obecnie mieszkają w budkach w lesie, są karmione co 2-3 dni. Przydaloby się choć tym najmilszym znaleźć DT. Spróbuję tam podjechać na rekonesans.
myrzapl pisze:Słuchajcie, co zrobić z Kermitem, czyli kocurkiem z Korabiewic, który jest u mnie na TDT?![]()
Wyjeżdżam pod koniec tygodnia, nie wiem dokładnie jeszcze w jaki dzień, dogrywam właśnie bilety. Nie było o niego żadnego telefonu...kompletnie nic... rozesłałam wiadomości po znajomych, też nic.
Kermiś jest przekochany, ale niestety dalej posikuje, na szczęście tylko w łazience, raz na dwa-trzy dni. Ma dostępną kuchnię, łazienkę i korytarz, w pokojach przebywa pod moim nadzorem. Jutro idziemy jeszcze do Boliłapki na kontrolę, zobaczymy co z badaniem moczu.
piotr568 pisze:To znaczy że ten zatkany domowy będzie przeleczony, ciachnięty i wróci do tych ludzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 88 gości