Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 19, 2012 13:56 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Czekamy na relacje z negocjacji - mam nadzieję, że będą udane :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Nie lut 19, 2012 16:16 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

ksb pisze:
Meruee pisze:Naprawdę bardzo poważnie zastanawiamy się nad ich adopcją. Zauroczyli nas totalnie muszę to przyznać. Wysłałam do horacy7 priv, zobaczymy ja to będzie :)

Taka dobra wiadomość na początek dnia :D

:ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie lut 19, 2012 16:55 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

cisza się zrobiła :| ktoś coś wie, są jakieś przecieki?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie lut 19, 2012 17:18 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

ewexoxo pisze:cisza się zrobiła :| ktoś coś wie, są jakieś przecieki?

rozmowy o Ds są często zawiłe i długotrwałe. A tutaj wgre wchodzi jeszcze głucholec. Tym bardziej człek jest uważniejszy.Jak sie dogadają to dadzą znać. Jak nie to też się dowiemy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lut 19, 2012 19:52 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

No to ja w międzyczasie dorzucę nowe fotki

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie lut 19, 2012 19:54 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Te dwa pierwsze zdjęcia - pokładziny - brak słów :1luvu: :1luvu:
* Semper eadem *

ksb

Post » Nie lut 19, 2012 20:36 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

białaski na zdjęciach przypominają mi leniwca z "Epoki lodowcowej" - podobnie spał :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie lut 19, 2012 22:37 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Chyba mogę zrobić mały przeciek. Póki co negocjacje zawisły w powietrzu. Uznaliśmy, że musimy się zastanowić, czy na pewno nas na to stać (trzeba kupić duży drapak, jeszcze jedną kuwetę, żarełko, grysik x2, a jeszcze obcinanie jajec x2, itd). Jakby nie patrzeć myśleliśmy o jednym kocie, a tu hop i nagle mamy dwa w pakiecie. Chociaż białaski podbiły nasze serca, musimy mierzyć siły na zamiary :) Zastanowimy się na spokojnie i podejmiemy ostateczną decyzje niebawem myślę.

A zdjęcia rewelka. Normalnie rozczulają mnie te ich pozy. Mój TŻ zastanawia się jak my się wszyscy pomieścimy w łóżku w razie czego :P
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Nie lut 19, 2012 22:39 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Będziemy czekać.
To tylko dobrze o Was świadczy, że teraz rozważacie wszystkie ewentualne problemy (i wydatki) :ok:
* Semper eadem *

ksb

Post » Nie lut 19, 2012 23:15 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

niezależnie od waszego wyboru kot lub koty :wink: będą mieć u was kochający domek i to jest najważniejsze
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie lut 19, 2012 23:22 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Oczywiście wszystko trzeba brać pod uwagę. Z własnego doświadczenia powiem tylko, że między dwoma a trzema jest tylko różnica w kosztach opieki medycznej. Żwirku nie schodzi mi jakoś więcej. Wyżywienie nam się tylko troszkę skomplikowało, bo najstarsza już przeszła z juniora na dorosłą karmę. Ale Orijen np. jest ogólny. Opieka troszkę tylko trudniejsza, bo nas dwoje, a zwierzów pięć - więc o jedną rękę za mało. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon lut 20, 2012 10:35 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Trochę zaśmiecę lecz szukam dt lub ds dla rudego kocurka z worka wyrzuconego na leśnym parkingu i dwóch koteczków które maja trafić do schroniska whiskas z białymi skarpetkami i pyszczkiem i łaciatą koteczką.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lut 20, 2012 10:37 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

horacy 7 pisze:Trochę zaśmiecę lecz szukam dt lub ds dla rudego kocurka z worka wyrzuconego na leśnym parkingu i dwóch koteczków które maja trafić do schroniska whiskas z białymi skarpetkami i pyszczkiem i łaciatą koteczką.

PILNE!!!
Jeśli trafią do schronu to zginą. Złapią choróbska, podupadną psychicznie. Będzie źle.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 20, 2012 10:41 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

ASK@ pisze:
horacy 7 pisze:Trochę zaśmiecę lecz szukam dt lub ds dla rudego kocurka z worka wyrzuconego na leśnym parkingu i dwóch koteczków które maja trafić do schroniska whiskas z białymi skarpetkami i pyszczkiem i łaciatą koteczką.

PILNE!!!
Jeśli trafią do schronu to zginą. Złapią choróbska, podupadną psychicznie. Będzie źle.

Wstawiam zdjęcia

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 20, 2012 15:46 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Koty czekają na pomoc!!!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]