wyszedl grzybek i ropa-leczymy sie:)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 9:05 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Na razie wynikow hormonow nie mam moze pod koniec tygodnia dojda?
gerardbutler

Post » Pon lut 13, 2012 11:50 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

A kapiesz go? a czym przemywasz tą skórę?
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Wto lut 14, 2012 11:13 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

nizoral na przemian z szamponem od Budryska nie pamietam nazwy..... :oops:
martko wyniki doszly lecz nie odczytam tylko w wordzie odczytuje tamtych nie wiec dalej nie wiem jakiego grzyba ma bleki?
gerardbutler

Post » Wto lut 14, 2012 11:16 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Wysłąląm wyniki do Alienor.
ObrazekObrazek

martka

Post » Wto lut 14, 2012 11:18 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

martka pisze:Wysłąląm wyniki do Alienor.

przesłala mi je i doszly ale moge otworzyc tylko w word reszty nie dam rady, masakra.........

P.s Dzieki za bigos,pycha :1luvu:
gerardbutler

Post » Wto lut 14, 2012 11:35 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

zaraz napisze jaki to grzyb, chyba ten taki częsty.
Zaraz sprawdzę , zaraz.

Powiem mamie :wink:

Tylko, abys sobie zamroziła, aby się nie zmarnował :wink:
ObrazekObrazek

martka

Post » Wto lut 14, 2012 11:38 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

martka pisze:zaraz napisze jaki to grzyb, chyba ten taki częsty.
Zaraz sprawdzę , zaraz.

Powiem mamie :wink:

Tylko, abys sobie zamroziła, aby się nie zmarnował :wink:

tak tak zamrozilam go jezeli to microsporum canis to on nie jest smiertelny i wymaga tylko kapieli w iwomecu dostawal na niego ketokonazol........
gerardbutler

Post » Wto lut 14, 2012 11:49 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Tak, Microsporum Canis;-(
Podałam Ci mydła p/grzybicze i p/bakteryjne- pokaż wetowi i zapytaj czy możesz w tym kapać Blekusia.
ObrazekObrazek

martka

Post » Wto lut 14, 2012 11:52 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Dziewczyny doba homera kosztuje w lecznicy 12 zl nie udalo by sie uzbierac 120 zl zeby jeszcze na 10 dni mogl tam zostac?
on dobije moje koty jak go dzis przywioze :(
gerardbutler

Post » Pt lut 17, 2012 21:26 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

witam....mam problem...mam 12 kotów i psa...zauważyłam u trzech kociaków łysiejące tylne łapy...skóra czyściutka -żadnych zmian...przeczytałam chyba wszystko co było możliwe na ten temat...byłam u weterynarza-on nie wie co to jest...ja podejrzewam jakiegoś grzyba-bo ani stres ani nie zmieniałam karmy...zaszczepiłam wszystkie Biokan M kupiłam szampon za 130zł który wystarcza na 25 kąpieli-więc kąpie tylko te chore póki co...oddałam sierść do badania-trzeba czekać min.2 tyg na wyniki...pozbyłam się 800zł i nie wiem co robić dalej...może panikuje, może to nie grzyb...może być inny powód wypadania siersci? poradzcie bo zwariuje z tymi moimi bandziorami

kasiawh

Od: Nie sty 23, 2011 19:31

Post » Pt lut 17, 2012 21:29 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

IMAVEROL-czy ktoś to stosował? może jeszcze to dokupię póki nie ma wyników i będę kąpać całą ekipę w tym

kasiawh

Post » Nie lut 19, 2012 11:16 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

imawerol jest ok mozesz kupic poszukaj tu na miau jest watek dotyczacy grzybicy tam duzo rad jest
gerardbutler

Post » Nie lut 19, 2012 11:25 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

kasiawh pisze:IMAVEROL-czy ktoś to stosował? może jeszcze to dokupię póki nie ma wyników i będę kąpać całą ekipę w tym

tu masz link do watku viewtopic.php?f=1&t=3006
gerardbutler

Post » Nie lut 19, 2012 12:55 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

dzięki...już przestudiowałam ten wątek...u moich nie ma żadnych zmian skórnych...czekam na wyniki...może to tylko jakaś alergia...ale b.dziekuje

kasiawh

Post » Pon lut 20, 2012 17:20 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

mam nadzieje ze uda ci sie wyleczyc zwierzaki
gerardbutler

[poprzednia][następna]