Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2012 5:20 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Tango przytulony, wtulony w Rysia.... chrapią sobie smacznie :1luvu:
Cash wyprowadzić się na szafę, Garfildosek na moją poduszkę a Puszek na lodówkę...
Karinka śpi jak susełek :1luvu:
A ja do pracy :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt lut 17, 2012 12:24 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Tango i Cash mają wspólny, warszawski DS :!: :!: :!:
Przeprowadzka prawdopodobnie w wekeknd - szczegóły jeszcze do omówienia.
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Serotoninka, wielkie dzięki :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pt lut 17, 2012 17:49 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Ale wiadomość w Światowym Dniu Kota :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo proszę o wymizianie koteczków wszystkich z tej okazji :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob lut 18, 2012 9:48 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Zostali wymiziani wygłaskani wycałowani.... i uniewinnieni od kary za brojenie :mrgreen:
Puszek znalazł sobie nową stałą miejscówkę do spania czyli poduszkę w łóżeczku Kariny nad jej główką. Śpi tam całym dniami i nocami. Maluchy całą noc pod kołdrą, Tango z jednej Cash z drugiej strony. Spałam jak wąż, budząc się za każdym razem jak się chciałam przekręcić, bo spod kołdry dobiegały wtedy głosy protestu :ryk:
Garfildosek przy ścianie, a Ryś wyciągnął się na całą szerokość kanapy i chrapał

joarkadia

Post » Sob lut 18, 2012 18:02 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

19 lutego panowie Tango i Cash przeprowadzają się....
Jednocześnie cieszę się i trochę żałuję... bo się człowiek przyzwyczaił do tych maluchów wyjątkowych :oops:
Tango i Cash, braciszkowie, najlepszego domku na świecie u Bartka :ok: :ok:
Ale łezka się i tak kręci :twisted:

joarkadia

Post » Sob lut 18, 2012 20:11 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Oj to rezydenci będą tęsknić za małymi kocimi tornadami,albo odetchną z ulgą :lol:

rudy kociak

Post » Sob lut 18, 2012 20:12 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

:ok: :ok:
:ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lut 18, 2012 20:20 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

rudy kociak pisze:Oj to rezydenci będą tęsknić za małymi kocimi tornadami,albo odetchną z ulgą :lol:

A kto powiedział, że długo będzie spokój :?: :?:
Zresztą, znając;
- charakterek Rysia to zamiauczy mnie z nudów i braku możliwości zrzucenia paru dekagramów z Fałdki (a naprawdę przy tych wszystkich maluchach schudł )
- charakterek Puszka to zamruczy mnie, żaląc się że nie ma ochrony przed gnębiącym go z nudów Ryszardem (maluchy napadały na Rysia, więc ten uciekał dając odpocząć Puszkowi),
- charakterek Garfildoska to na pożegnanie zbarankuje maluchy, a po ich odjeździe będzie mnie do skutku barankował i wymownie patrzył z wyrzutem w oczach w moje oczy....
I tak znając siebie, moje koty i Jopop..... :twisted: :roll:

joarkadia

Post » Sob lut 18, 2012 20:27 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

No fakt natura nie znosi próżni :lol:

rudy kociak

Post » Sob lut 18, 2012 21:04 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Gratulujemy domku :ok: :ok: :ok:
A co do Ciebie i tymczasów- prawdopodobnie już coś obmyślasz...

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob lut 18, 2012 21:29 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Takie rzeczy to zostawiam Jopop do wymyślania.... :twisted: :twisted: :twisted:
Czasami aż strach myśleć co by było gdybym mieszkała w pałacu :wink: :wink:

joarkadia

Post » Sob lut 18, 2012 21:45 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Oglądam na chyba TLC program o zbieraczach zwierząt. Czasem są też kociarze :mrgreen: . Tyle, że zazwyczaj nie mają miejsca nawet na 5 kotów... Ostatnio był facet który zbierał kurczaki w domu 8O . To takie małe odstępstwo od Twojego strachu :mrgreen: . Prawdopodobnie gdyby nie mama (a raczej na 100 %) już bym miała minimum drugiego rezydenta i pewnie bym zgarnęła tego bezdomniaka z podwórka ...

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob lut 18, 2012 21:50 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Też czasami uda mi się zajrzeć na ten kanał..... i to mnie powstrzymuje przed braniem każdego kota do domu - choć każde kocio zasługuje na szansę na prawdziwy dom, swoich Dużych, pełną miskę zawsze, kolana do układania się i solidnej porcji miziania na zawołanie zwierzaczka....
A tymczasem zielona noc nas czeka :twisted: :twisted: Ciekawe co kocięta wymyślą :strach:
Tango i Cash chyba coś przeczuwają bo strasznie się tulą do rezydentów :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Nie lut 19, 2012 8:53 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Zielona noc za nami.... koty zaś czerwone :twisted: Wpadły pojemnik z papryka i się w niej wytatłały,.... futer nie wylizały :ryk: Spaly wtulone we mnie, w koty i pod kołderką.... teraz biją się na parapecie zawzięcie - a jak któryś sie zdenerwuje na własnego brata przychodzi do mnie przytulić się :mrgreen:
Puszek spał nad główką Kariny, Ryś pilnował nóg moich, a Garfildos tego abym nie przytulała się do ściany zimnej....
Tango i Cash chyba wyczuwają przeprowadzkę....

joarkadia

Post » Nie lut 19, 2012 9:03 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Nie wyrabiam jak to przeczytałam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: teraz problem jak to domyć,albo zostawić ten problem domowi stałemu :lol:

rudy kociak

[poprzednia][następna]