Moderator: Moderatorzy
kociamysza pisze:wsrod szylkretowych nie znalazlam jeszcze kocura ani jednego.
Kociara82 pisze:gdzies ktos na miau wspominal o szylkretowym kocurze.
Karolek(ona) pisze:lizaczem i fryzjerem jest Toffik, a przydupasem Garfield bo jedno bure mnie ugniata i ślini co noc, a i za dnai nie poskąpi, a Rude łazi za mna jak cień - jak ktos uważa sikanie za osobistą sprawę to ja niestety nie mogę
puszatek pisze:ja nie mam...zamykam się przed nimi, to mój prywatny azyl
kociamysza pisze:No pumyczyli kociambry z piaskowym umaszczeniem
czarne tez sa nie?
isabell36 pisze:Karolek(ona) pisze:lizaczem i fryzjerem jest Toffik, a przydupasem Garfield bo jedno bure mnie ugniata i ślini co noc, a i za dnai nie poskąpi, a Rude łazi za mna jak cień - jak ktos uważa sikanie za osobistą sprawę to ja niestety nie mogę
o następna sikająca z kotem na kolanach![]()
witaj w klubie![]()
a może warto by się spytać kto nie ma kota w łazience jak sika ?
ZASADY GŁOSOWANIA
1. Głosować może każdy. Nie dopuszczalne jest zakładanie drugiego konta, by ponownie zagłosować na swoich faworytów. W razie moich wątpliwości będę prosiła adminów o sprawdzanie IP. Z jednego IP można głosować tylko raz.
2. Oddajemy 1 głos na Mistera i 1 głos na Miss
3.Nie głosujemy na własne "kotomstwo"
4. Aby zagłosować, należy w swoim poście wpisać nr kandydata i kandydatki
5. Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki. (przyznajemy punkty, nie miejsca!)
6. Bardzo proszę o podawanie WSZYSTKICH wytypowanych w 1 poście pisząc:
KANDYDATKI:
1.
2.
3.
KANDYDACI:
1.
2.
3.
gdzie każda cyfra odpowiada ilości przyznanym punktom.
7. Jeśli ktoś nie jest do końca zdecydowany, ma np.obstawione kandydatki a kandydatów jeszcze nie-proszę nie głosować cząstkowo, dopóki nie będziecie pewni również co do kandydatów.
8. Cząstkowego głosowania: tzn. kandydatki dziś podam a kandydatów za tydzień jak się zdecyduję na kogo stawiam-nie będę traktowała poważnie, nie będę wliczać tych głośów.
9. Zabrania się głosowania w inny sposób, np: 1 punkt: on i ona, 2 punkty: on i ona 3 punkty: on i ona. To utrudni mi bardzo podliczanie głosów.
10. Podczas głosowania proszę podawać numery kandydatów lub pisać od kogo jest. Jeśli np. kandydat nr.1 i kandydat nr.25 będą imiennikami-nie wpisanie przy głosowaniu na nich numeru im przyporządkowanego lub podania od kogo są-będzie dyskwalifikowało WSZYSTKIE głosy osoby, która się do tego nie dostosuje.
11. Głosujemy tylko raz.
12. Agitowanie nawątkach i wysyłanie pw z prośbą o oddanie głosu na swojego faworyta będzie karane.
pierwsza kara-nie zaliczenie głosów osoby agitującej
druga kara-wykluczenie wszystkich kandydatów agitującego.
Wszelkie sytuacje związane z agitowaniem, tak jak to miało miejsce między innymi podczas poprzedniego konkursu-jest spamowaniem, będzie zgłaszane do moderatorów i traktowane jako próba kupienia głosów.
13. Dopuszcza się jedynie agitowanie zapraszające do wzięcia udziału w konkursie i zagłosowania wg własnego sumienia. Ale nie na konkretnych kandydatów. Wyłącznie na wątku kandydującego np w postaci zdjęcia kandydata z napisem: kandydat na mistera miau i banerku w podpisie
isabell36 pisze:Karolek(ona) pisze:lizaczem i fryzjerem jest Toffik, a przydupasem Garfield bo jedno bure mnie ugniata i ślini co noc, a i za dnai nie poskąpi, a Rude łazi za mna jak cień - jak ktos uważa sikanie za osobistą sprawę to ja niestety nie mogę
o następna sikająca z kotem na kolanach![]()
witaj w klubie![]()
a może warto by się spytać kto nie ma kota w łazience jak sika ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 314 gości