vega013 pisze:juana pisze:Ja też na początku miałam faworytów i faworytki- teraz już nie wiem nic
Witaj w klubie
A jeszcze nie ma wszystkich kandydatów

Moderator: Moderatorzy
vega013 pisze:juana pisze:Ja też na początku miałam faworytów i faworytki- teraz już nie wiem nic
Witaj w klubie
sroka7 pisze:Ja też bardzo jestem ciekawa marcowego tematu, bo niestety tydzień temu nie zdążyłam wybrać zdjęcia mojej Misi - nie mogłam się zdecydować, a potem zabrakło mi czasu i internetu od niedzieli nie miałam i klopsmiałam ją zgłosić, obiecywałam, i nie zdążyłam
![]()
dlatego warto by zrobić rozpiskę-co daje tez pole do uzupełnienia albumów kocich o konkretne tematy fotek
isabell36 pisze:listopad - koty wilki i szylkrety
vega013 pisze:isabell36 pisze:listopad - koty wilki i szylkrety
Bardzo przepraszam - jakie to są "koty wilki"?
Ja bym jeszcze proponowała:
1. Gdzie diabeł nie może, tam kota pośle (czyli koty w najdziwniejszych miejscach, np. na karniszu).
2. Śpiące słodziaki.
W jakiej kategorii powinna startować Oliwka - bo ona częściowo tri, a częściowo szylkret?
isabell36 pisze:vega013 pisze:isabell36 pisze:listopad - koty wilki i szylkrety
Bardzo przepraszam - jakie to są "koty wilki"?
Ja bym jeszcze proponowała:
1. Gdzie diabeł nie może, tam kota pośle (czyli koty w najdziwniejszych miejscach, np. na karniszu).
2. Śpiące słodziaki.
W jakiej kategorii powinna startować Oliwka - bo ona częściowo tri, a częściowo szylkret?
Wiesz - to tylko była taka propozycja - i tylko to znalazłam,
ale kojarzę, że gdzieś korygowana była propozycja Gibutkowej (tylko nie mogę znaleźć) i jakoś jesienią mają być wybory rudych misterów oraz tri + szylkretek miss
praktycznie jest to tylko ramówka dla osób zainteresowanych aby mogły już szykować zdjęcia
Karolek(ona) pisze:moze chodzi nie o wilki a wielkie
isabell36 pisze:
Wiesz - to tylko była taka propozycja - i tylko to znalazłam,
ale kojarzę, że gdzieś korygowana była propozycja Gibutkowej (tylko nie mogę znaleźć) i jakoś jesienią mają być wybory rudych misterów oraz tri + szylkretek miss
Duszek686 pisze:Wilki to chyba dymniaczki - tak myślę
Kociara82 pisze:piaskowe to do rudych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości