Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:Ja chciałam zarekomendować akcję na rzecz schroniska w Szczytnie
https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=4127
Cytuję autorkę zdjęcia: "Konkurs, z nagrodą przeznaczoną dla kotów ze schroniska w Szczytnie.
Proste zasady - wystarczy 1 kliknięcie dziennie, codziennie."
Ewentualna wygrana zostanie przeznaczona dla schroniska w Szczytnie
ewexoxo pisze:nawet jak ciebie nie ma to cała załoga pracuje dzielnie
horacy 7 pisze:U nas z grubsza ok.Brylant mi się nie podoba ,zaczyna mieć katar i ślinić się a wcześniej tego nie było.Jutro jak wszystko będzie dobrze z samochodem jadę z chłopakami do Olsztyna.Muszę też chyba wziąć chłopca z rowu bo kot nie sika i jest chudy.
ksb pisze:horacy 7 pisze:U nas z grubsza ok.Brylant mi się nie podoba ,zaczyna mieć katar i ślinić się a wcześniej tego nie było.Jutro jak wszystko będzie dobrze z samochodem jadę z chłopakami do Olsztyna.Muszę też chyba wziąć chłopca z rowu bo kot nie sika i jest chudy.
Basiu - ale Ty masz "szczęście" do tego nieszczęścia
ksb pisze:horacy 7 pisze:U nas z grubsza ok.Brylant mi się nie podoba ,zaczyna mieć katar i ślinić się a wcześniej tego nie było.Jutro jak wszystko będzie dobrze z samochodem jadę z chłopakami do Olsztyna.Muszę też chyba wziąć chłopca z rowu bo kot nie sika i jest chudy.
ASK@ pisze:ksb pisze:horacy 7 pisze:U nas z grubsza ok.Brylant mi się nie podoba ,zaczyna mieć katar i ślinić się a wcześniej tego nie było.Jutro jak wszystko będzie dobrze z samochodem jadę z chłopakami do Olsztyna.Muszę też chyba wziąć chłopca z rowu bo kot nie sika i jest chudy.
To nie tak powinno być powiedziane.
To nieszczęścia mają szczęście do Basi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości