Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 17, 2012 18:08 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

dzień kota w galerii jest w niedzielę nie w sobotę, mam o jeden dzień więcej na decyzję :twisted: dziś byliśmy z Lukrem i Dyźkiem z wizytą u Mićka. Dyziek był trochę zestresowany nowym miejscem ale zachowywał się wzorowo, czego nie można powiedzieć o Lukrecjanie. Dyzio pokazał też że spokojny piesek nie jest dla niego żadnym problemem, spotkanie z Norkiem przebiegło w dobrej atmosferze (czytaj - panowie się zlekceważyli ). nowy dom powinien być też zaopatrzony w sporą ilość żarcia :)

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt lut 17, 2012 18:09 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:
jotpeg pisze:
paw pisze:właśnie się zastanawiam nad wystawieniem w galerii zamiast Dyźka - Lukra , bo jest niedobry dla Wykałaczki :evil: do soboty ma czas na poprawę :evil:

8O no wiesz! przecież Lukrecjan :1luvu: to najgrzeczniejszy kotek pod słońcem!

toteż paw ma chytry plan, jak mieć trzy koty :mrgreen:

chwytasz jotpegu co jej siostra ma na myśli?? :twisted:

paw

Post » Pt lut 17, 2012 18:39 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:dzień kota w galerii jest w niedzielę nie w sobotę, mam o jeden dzień więcej na decyzję :twisted: dziś byliśmy z Lukrem i Dyźkiem z wizytą u Mićka. Dyziek był trochę zestresowany nowym miejscem ale zachowywał się wzorowo, czego nie można powiedzieć o Lukrecjanie. Dyzio pokazał też że spokojny piesek nie jest dla niego żadnym problemem, spotkanie z Norkiem przebiegło w dobrej atmosferze (czytaj - panowie się zlekceważyli ). nowy dom powinien być też zaopatrzony w sporą ilość żarcia :)

Zuch chłopak :D
A co Lukrecjan wyprawiał? Grabi sobie, grabi :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt lut 17, 2012 18:40 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:
jej siostra pisze:
jotpeg pisze:
paw pisze:właśnie się zastanawiam nad wystawieniem w galerii zamiast Dyźka - Lukra , bo jest niedobry dla Wykałaczki :evil: do soboty ma czas na poprawę :evil:

8O no wiesz! przecież Lukrecjan :1luvu: to najgrzeczniejszy kotek pod słońcem!

toteż paw ma chytry plan, jak mieć trzy koty :mrgreen:

chwytasz jotpegu co jej siostra ma na myśli?? :twisted:

no właśnie chyba nie chwyta :D
a myślałam, że wyraźniej nie mogę napisać

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pt lut 17, 2012 18:43 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

i jak tam Idzi?

jej siostra

Post » Pt lut 17, 2012 20:27 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

gertaaa pisze:A co Lukrecjan wyprawiał?

prześladował Dużego Dyzia. Myślę, że był zazdrosny o swoje terytorium (do tej pory tylko on odwiedzał Miciusia i nas, odpoczywając od tymczasów i faworyty W. :mrgreen: ).
Dyzio chodził sobie tu i tam, zjadł to i owo, zalągł się w Lukrasiowej kryjówce w tapczanie (co się Lukracowi wcale nie spodobało). W ogóle ganianie się wokół wersalki było do tej pory zarezerwowane tylko dla Mićka i Lukrusia (rozgrywki kociej ligi). A tu przychodzi nowy i panoszy się (tak to chyba widział Lukrecjan)
Dyzio czuł się całkiem, całkiem, Miciuś - o dziwo - w ogóle go nie dyscyplinował, a Lukrac napadał namolnie, a wreszcie - na naszych oczach - ugryzł Dyzia w grzbiecik. :evil: Za karę zamknęłam Lukrusia w łazience. Wstyd mi. :oops: Przepraszam, Lukrusiu.

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Pt lut 17, 2012 20:29 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:chwytasz jotpegu co jej siostra ma na myśli?? :twisted:

emm, tego, strach się bać, a co dopiero myśleć :mrgreen:

jotpeg

Post » Pt lut 17, 2012 21:01 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jotpeg pisze:
paw pisze:chwytasz jotpegu co jej siostra ma na myśli?? :twisted:

emm, tego, strach się bać, a co dopiero myśleć :mrgreen:

pomyśl se,pomyśl
co dwa czarnuchy to nie jeden :mrgreen:

jej siostra

Post » Pt lut 17, 2012 23:46 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Wykałasia najmilejsza, jak jej do twarzy w tym posłanku :1luvu:

Paw, zapdetuj - ile masz obecnie kotów na stanie?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob lut 18, 2012 12:17 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Obrazek

Lukrecjan poluje na biedronkę :mrgreen:

jotpeg

Post » Sob lut 18, 2012 15:39 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jotpeg pisze:Obrazek

no właśnie - gdzie on się czuje tak dobrze, jak u Ciebie? :mrgreen:

jej siostra

Post » Sob lut 18, 2012 16:46 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:i jak tam Idzi?

Idzi w szoku, nic nie wyżebrał przy obiedzie a na kolanach cały czas siedział kleks, nawet się nie udało go przyatakować. dziś spędzi noc z nową kobietą....

paw

Post » Sob lut 18, 2012 16:48 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jotpeg pisze:Obrazek

trzeba przyznać że lukrac ma wyczucie rytmu graficznego - pięknie zapozował :P

paw

Post » Sob lut 18, 2012 17:20 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:
jej siostra pisze:i jak tam Idzi?

Idzi w szoku, nic nie wyżebrał przy obiedzie a na kolanach cały czas siedział kleks, nawet się nie udało go przyatakować. dziś spędzi noc z nową kobietą....

szkandał normalnie
nie dziwię się, że jest w szoku

jej siostra

Post » Sob lut 18, 2012 20:27 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Conchita pisze:Wykałasia najmilejsza, jak jej do twarzy w tym posłanku :1luvu:

Paw, zapdetuj - ile masz obecnie kotów na stanie?

wbrew pozorom to wcale nie jest łatwe pytanie :twisted: od 2 do 5 :lol:
Księżniczka Grzegórzecka na tych zdjęciach smutna troszkę... ja się nią rozczulam, a ona dziś próbowała ugryźć Lukrecjanka w ogon - on ją potem goni, ona warczy, ja ją ratuję i warczę na Lukra - taka to intrygantka !

paw

[poprzednia][następna]