cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 17, 2012 23:22 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Można spróbować drugiego konta na fb używać z innej przeglądarki.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lut 17, 2012 23:23 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:Można spróbować drugiego konta na fb używać z innej przeglądarki.

Sylwia - GENIALNIE!!!
MIKUŚ

Post » Pt lut 17, 2012 23:55 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

No i co - działa? Bo jak nie działa, to nie genialne :P
Obrazek

Axa76

Post » Sob lut 18, 2012 0:16 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:No i co - działa? Bo jak nie działa, to nie genialne :P

Nie moge sprawdzić, bo okazuje się że nie jestetm już adminem. Nie wiem, nie kumam tego :roll:
Niech to sprawdzi ktos mądrzejszy :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob lut 18, 2012 9:09 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa, chodzi o to, że FB SAM, AUTOMATYCZNIE (bez względu na to czy wybrałam admina KP czy Wiiwii) podpisuje moje komentarze jako Kocia Przystań, więc inna przeglądarka może nie podziałać (jestem u Maćka, a on ma jedną. Z drugiego okna na pewno nie działa), ale każdy pomysł trzeba sprawdzać..

Herz, czy Ty też tak masz czy możesz się podpisywać w KP jako Marta?
P.S. To, że ktoś chce żebym została nie oznacza, że chce, żebyś Ty sobie gdzieś poszła! Wszystko szybko się dzieje, idę o zakład, że Marta nie zauważyła początkowo, że wstawiłaś Hathora i Ryżego.
Podwójny termofor to zapewne moja wina, szukałam drugiego po całym KP i nie mogłam znaleźć :D
Lecę na targi, Herz, jeśli możesz wstawić te zdjęcia Kozaka to będzie cudnie. Wracam wieczorem, więc dopiero mogę coś podziałać...
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob lut 18, 2012 9:28 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Ja wiem, że fb jest uparty i przelogowuje się sam :> Ale coś kojarzę, że obchodziłam to przez drugą przeglądarkę. Wybór jest - Firefox, Chrome, Opera, IE, Safari...
Obrazek

Axa76

Post » Sob lut 18, 2012 10:37 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

a nie macie dziewczyny zaznaczonej opcji- zapamiętaj hasło?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lut 18, 2012 11:02 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

relacja z domu Kami:

"Już wszystko dobrze. Je kocie jedzonko (mokre) i czai się na nasze również
:)
Do kuwety bez problemu chodzi, z czego bardzo się cieszymy.
Już nie chowa się pod szafką - chyba, że w celach turystycznych :) Zwiedza
dalej, zagląda w każdy kąt i czyści nam wszystkie kurze za meblami. Bawi się
piłeczkami, myszkami, frędzelkami, naszymi rękami i wszystkim co tylko
znajdzie na swojej drodze. Ale jest przy tym grzeczna i cudownie mruczy jak
się ją głaska po brzuszku.
Dziś zrobiła nam pobudkę o 5 rano, bo bardzo jej brakowało towarzystwa do
zabawy :)

Jesteśmy zachwyceni i bardzo się cieszymy, że już się do nas przyzwyczaiła i
bez problemu przychodzi na mizianie.

Dziękujemy!

I pozdrawiamy,
Iwona i Artur"

hidi

Post » Sob lut 18, 2012 13:26 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Moje Drogie Baby!!

Herz, założyłaś KP na facebooką, to ciągnij "swój" wózek. Nie wykręcisz się tak łatwo :wink:

Każda para rąk na wage złota, nie czas na zbędne boczenie się :mrgreen: Każdy jest bezcenny i każdy ma coś do powiedzenia.

Wiiwii, próbuję dojść do tego jak komentować nie jako KP a:
wiiwii i Herzpl.

Jak tylko coś mi sie uda ustalic to dam Wam znać.

ja sie nie wykrecam tylko mi sie przykro zrobilo bo przylozylam sie do tej strony a teraz czytam ze wiiwii powinna zostac tam sama bo jest lepsza czulam sie potrzebna a teraz zbedna...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lut 18, 2012 17:16 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:
MIKUŚ pisze:Moje Drogie Baby!!

Herz, założyłaś KP na facebooką, to ciągnij "swój" wózek. Nie wykręcisz się tak łatwo :wink:

Każda para rąk na wage złota, nie czas na zbędne boczenie się :mrgreen: Każdy jest bezcenny i każdy ma coś do powiedzenia.

Wiiwii, próbuję dojść do tego jak komentować nie jako KP a:
wiiwii i Herzpl.

Jak tylko coś mi sie uda ustalic to dam Wam znać.

ja sie nie wykrecam tylko mi sie przykro zrobilo bo przylozylam sie do tej strony a teraz czytam ze wiiwii powinna zostac tam sama bo jest lepsza czulam sie potrzebna a teraz zbedna...

A pokaż mi kobitko w którym poście ktoś pisze że wiiwii powinna zostać sama na Fb jako administrator?

Uważam że im wiecej rąk do pracy tym lepiej ,im więcej głów tym fajniejsze pomysły które przyciagają uwagę ludzi.
I jeszcze jedno ja nie mam konta i dlatego piszę tu na miau informacje o nowych albumach i zdjęciach,byc może popelniłam błąd pisząc prosbe bezposrednio do wiiwii o umieszczenie fotek.Od dziś będę pisała bez osobowo i kto może niech wrzuca fotki :wink: Fajnie jak jest duzo zdjęc bo ludzie widzą że cos się dzieje.
Zobaczcie jak Dorota prowadzi FB schroniskowego
http://www.facebook.com/schroniskowsosnowcu?ref=ts

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lut 18, 2012 18:53 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

KITA - RZESZÓW pisze:
wiiwii pisze:
MIKUŚ pisze:Nie nadążam ostatnio za Wami.
:ryk:

Po kolei zacznę.........

PIERWSZA SPRAW.
Proszę by administratorzy Kociej Przystani (wiiwii, Herz i Ja) na facebooku pisali tylko i wyłącznie ogólnie. Kiedy coś komentujemy, to róbmy to w swoim profilu. Tzn. jako np. Barbara G. a nie Kocia Przystań. Jest to bardzo irytujące, gdy KP (Kocia Przystań) nawija sama ze sobą. Co ludzie sobie o Nas pomyślą. Bardzo w niefajnym świetle to Nas stawia.

Bardzo proszę o dostosowanie się do mojej prośby.

Absolutnie się zgadzam.
Bardzo bym chciała komentować jako Wiiwii, ale z jakiegoś powodu jest to niemożliwe: jak komentuję, od razu automatycznie przerzuca mnie na admina KP :/ Za każdym razem jak wchodzę na KP, sprawdzam czy jestem zalogowana jako Wiiwii i to w ogóle nic nie daje, że tak. Staram się zatem nie komentować, a jeśli już bardzo muszę, umieszczam na początku w komentarzu swoje imię.
I byłoby fajnie, gdyby Herz też to robiła, ale zapomina, więc widzę jedną dobrą opcję:
administrator jest jeden i nie ma problemu. Jeśli się z tym zgodzicie, usunę się z administratorów.

Wiiwii - można obejść to, Mikuś powie Ci jak pisać jako Ty, a jak jako KP, walczyła z tym sama będąc u mnie :D

Bardzo bym chciała żebyś została jako administrator, lubię czytać Twoje wypowiedzi, opinie... Są miłe dla oka :wink: i ucha :D

pokazuje....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lut 18, 2012 19:18 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Uważam że nie ma sensu dalej ciągnąć tego tematu.Ja naprawdę nie widzę żeby ktokolwiek zasugerował wiiwii jako jedynego administratora.
Dziewczyny działajcie na FB bo to super reklama dla KP :ok:
Mamy kolejną adopcję .Rysia pojechała do nowego domu :ok: A po niedzieli na DT jedzie Bronisław :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lut 18, 2012 19:55 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

a Rysia całkiem oswojona? jaki to dom- wychodzący? super, że znalazła swoje miejsce na ziemi :)

hidi

Post » Sob lut 18, 2012 22:35 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Moje Drogie Panie wiiwii i herzpl.

Ja już wiem, nie wiem na jak długo, ale u mnie jest funkcja by przełączyć facebooka jako strona lub jako Ja Barbara G.

I mogę i tak, i tak pisać 8)

Sprawdzcie to :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob lut 18, 2012 22:54 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:
KITA - RZESZÓW pisze:
wiiwii pisze:
MIKUŚ pisze:Nie nadążam ostatnio za Wami.
:ryk:

Po kolei zacznę.........

PIERWSZA SPRAW.
Proszę by administratorzy Kociej Przystani (wiiwii, Herz i Ja) na facebooku pisali tylko i wyłącznie ogólnie. Kiedy coś komentujemy, to róbmy to w swoim profilu. Tzn. jako np. Barbara G. a nie Kocia Przystań. Jest to bardzo irytujące, gdy KP (Kocia Przystań) nawija sama ze sobą. Co ludzie sobie o Nas pomyślą. Bardzo w niefajnym świetle to Nas stawia.

Bardzo proszę o dostosowanie się do mojej prośby.

Absolutnie się zgadzam.
Bardzo bym chciała komentować jako Wiiwii, ale z jakiegoś powodu jest to niemożliwe: jak komentuję, od razu automatycznie przerzuca mnie na admina KP :/ Za każdym razem jak wchodzę na KP, sprawdzam czy jestem zalogowana jako Wiiwii i to w ogóle nic nie daje, że tak. Staram się zatem nie komentować, a jeśli już bardzo muszę, umieszczam na początku w komentarzu swoje imię.
I byłoby fajnie, gdyby Herz też to robiła, ale zapomina, więc widzę jedną dobrą opcję:
administrator jest jeden i nie ma problemu. Jeśli się z tym zgodzicie, usunę się z administratorów.

Wiiwii - można obejść to, Mikuś powie Ci jak pisać jako Ty, a jak jako KP, walczyła z tym sama będąc u mnie :D

Bardzo bym chciała żebyś została jako administrator, lubię czytać Twoje wypowiedzi, opinie... Są miłe dla oka :wink: i ucha :D

pokazuje....

Droga herzpl, wyjaśniam:
Jest mi niezręcznie, że tak odebrałaś mój post. Nie chciałam, żebyś ani przez chwilę poczuła się tak jak to opisałaś.
Owszem, napisałam: "Bardzo bym chciała żebyś została, jako administrator, lubię czytać Twoje wypowiedzi, opinie... Są miłe dla oka :wink: i ucha :D[/quote]"
Przepraszam, jeśli sprawiłam Ci przykrość.
Często w życiu tak jest, że odpowiadają nam opinie, wypowiedzi, dobór słów ludzi, którzy są podobni do nas.
Dlatego fajnie, jeśli będziecie działać razem z wiiwii. Dużo ludzi czyta nasze posty, i do jednych trafiasz Ty, do drugich wiiwii.
Więc uszka do góry i działaj.
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

[poprzednia][następna]