Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 18, 2012 13:32 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

MonikaMroz pisze:Zdążyłam na pierwszej stronie????
Witamy z Niedobrą Mili. Mam jej dzisiaj już dość :?

Witajcie,a tak wyszło jest mało ludzi na forum i zdążyłyście na 1-szą stronkę :) Co Mili odwaliła :?: że tak piszesz :roll:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lut 18, 2012 13:39 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Jest upierdliwa od dwóch dni. Łazi i miauczy bez powodu. Momentami to aż drze się. Wczoraj się darła do kurtek to jej odpięłam puszek od kaptura. Dzisiaj zdjęłam jej z wieszaka całą kurtkę. Powąchała i poszła się drzeć koło okna żeby jej otworzyć. To otworzyłam. Powąchała powietrze i poszła. Za minute to samo. Jakieś ma głośnie dni :roll:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lut 18, 2012 14:14 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

MonikaMroz pisze:Jest upierdliwa od dwóch dni. Łazi i miauczy bez powodu. Momentami to aż drze się. Wczoraj się darła do kurtek to jej odpięłam puszek od kaptura. Dzisiaj zdjęłam jej z wieszaka całą kurtkę. Powąchała i poszła się drzeć koło okna żeby jej otworzyć. To otworzyłam. Powąchała powietrze i poszła. Za minute to samo. Jakieś ma głośnie dni :roll:

Czy wet aby ją dobrze wysterylizował bo faktycznie maleńkie cięcie miała na 1 cm.U nas dwa do 3 cm robią :roll: Znam to, też Bejbi tak robiła :roll: ale zazwyczaj po lekach.Wyglądało to jakby coś widziała i darła się patrząc gdzieś na ścianę 8O Nie jest po sterylce,ale od małego tak było.Od chyba 4 miesiąca zycia.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 18, 2012 14:51 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

vailet pisze:Czy wet aby ją dobrze wysterylizował bo faktycznie maleńkie cięcie miała na 1 cm.U nas dwa do 3 cm robią :roll: Znam to, też Bejbi tak robiła :roll: ale zazwyczaj po lekach.Wyglądało to jakby coś widziała i darła się patrząc gdzieś na ścianę 8O Nie jest po sterylce,ale od małego tak było.Od chyba 4 miesiąca zycia.

Dobrze, dobrze. Ona ma czasem takie fazy. Jak się nie będzie jej ulegać to zapomni i przejdzie. tak samo już kiedyś było jak jej laser kupilam. Zabawa za czerwonym światełkiem tak jej się podobala ze tylko przy półce stała i sie darla żeby jej laserem poświecić. No a jak się popsul to było po zabawie i zapomniała o nim.

MonikaMroz

Post » Sob lut 18, 2012 14:56 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

MonikaMroz pisze:
vailet pisze:Czy wet aby ją dobrze wysterylizował bo faktycznie maleńkie cięcie miała na 1 cm.U nas dwa do 3 cm robią :roll: Znam to, też Bejbi tak robiła :roll: ale zazwyczaj po lekach.Wyglądało to jakby coś widziała i darła się patrząc gdzieś na ścianę 8O Nie jest po sterylce,ale od małego tak było.Od chyba 4 miesiąca zycia.

Dobrze, dobrze. Ona ma czasem takie fazy. Jak się nie będzie jej ulegać to zapomni i przejdzie. tak samo już kiedyś było jak jej laser kupilam. Zabawa za czerwonym światełkiem tak jej się podobala ze tylko przy półce stała i sie darla żeby jej laserem poświecić. No a jak się popsul to było po zabawie i zapomniała o nim.

Czyli nie wie co robić i jest upierdliwa poprostu :mrgreen: :kotek: ja mam trzy laserki i długo był szał,ale już nie chce tylko patrzy i nie biega za tym.Baba z humorami :kotek: Taniej było nowy laserek niż baterie dokupić.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 18, 2012 15:02 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Wiem. Laser kosztował 3,50 a jedna bateria do niego chyba 2.50 x 3 sztuki to wychodziło 7,50. Ja 3 takie laserki miałam. Ale Mili je tak lubiła że po 2, 3 dniach bateria siadała.

MonikaMroz

Post » Sob lut 18, 2012 15:13 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Bejbitku jesteśmy, spóźnione ale to siła wyższa
ucałowanka dla kiciuni i Dużej :1luvu:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob lut 18, 2012 15:30 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

dinzoo pisze:Bejbitku jesteśmy, spóźnione ale to siła wyższa
ucałowanka dla kiciuni i Dużej :1luvu:

Nic nie szkodzi ja to dopiero spóźniona od wczoraj :ryk: Witajcie B&C&M&B z Dużą :P
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 18, 2012 15:34 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

MonikaMroz pisze:Wiem. Laser kosztował 3,50 a jedna bateria do niego chyba 2.50 x 3 sztuki to wychodziło 7,50. Ja 3 takie laserki miałam. Ale Mili je tak lubiła że po 2, 3 dniach bateria siadała.

Zgadza się szybko baterie padają bo to zwykłe nie alkaliczne.Bardzo tanio 3,50zł. Moje po 4 zł.a są i po 10zł.ale po co takie drogie.Te droższe to bardziej dla ludzi do zabawy z porażaniem prądem 8O i TŻ-owi to się podoba,a mi z ręki wypadło bo dwa przyciski były,ale specjalnie nie powiedział który mam dusić :twisted:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 18, 2012 16:28 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Nie nadążam :mrgreen:
Dzień dobry :1luvu:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Sob lut 18, 2012 16:31 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

To ja teraz tylko siknę, co by nie zgubić :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lut 18, 2012 17:00 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Lilianna J-wie pisze:Nie nadążam :mrgreen:
Dzień dobry :1luvu:

Dzień doberek Lilianka :) za nami nadążysz :mrgreen: to nie wyścigi :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 18, 2012 17:11 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

izka53 pisze:To ja teraz tylko siknę, co by nie zgubić :mrgreen:

Sikaj Iza kuweta czysta :mrgreen: Zaczynam panikować bo Bejbi od tego hormonu prawie nic nie robi 8O To chyba skutki uboczne.Przeczytałam ulotkę to masakra :( Bardzo zmieniło się jej zachowanie bo tylko leży lub siedzi.Popuszczenie to też pewnie po tym na początku.Boję się o wyniki krwi bo musi jeszcze raz mieć przez ten lek zrobione.Spadają po tym leukocyty,a ona nie miała dużo.Depresja po leku :( nic w niej życia nie ma to okropne.Tylko wyszła jak butelką potrząsałam z walerianowym sprayem i wtedy trochę ją coś rozluźniło na krótko.Krzyczy i nie chce na ręce jak chcemy ją pomiziać.Kot w depresjii :( Jedno było( bo już dziś mniej )dobre że więcej jadła.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 18, 2012 17:53 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

A mówiłam dać Proverę?
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Sob lut 18, 2012 18:11 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Lilianna J-wie pisze:A mówiłam dać Proverę?

Ja w szoku byłam i nie znam się na hormonach :oops: myślałam że lepiej dla jelitowca nie doustnie tabletki dawać.Dopiero dziś w necie przeczytałam co to za potworny lek.Bejbi chyba dostała więcej przez bardzo silną ruję.Nie wiem to moje przypuszczenia.Wet chciał dać najpierw Proverę,a ja że to po jedzeniu trzeba i takie tam...Czytałam że w bardzo silnej rui daje się więcej tego 8O 8O o matko...Ona ma dużo ubocznych objawów jest chłodna bo lek wpływa na krążenie.Zimno jej,ale nie przyjdzie do łóżka.Przeczytałam tą ulotkę bo to się nasila te objawy depresyjne i leżenie tylko.Trochę pochodzi,ale nie pobiega nic.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]