kotkins pisze:A czy jamniki i persy zakładnikowe też są?
Bo ja bym zamówiła....
da sie zrobić

Moderator: Moderatorzy
Bo ja bym zamówiła....
Bo ja bym zamówiła....
Thorkatt pisze:przegladając galerię zauważyłam troche braków zdjęć zakładnikowych.
W wolnej chwili postaram sie uzupełnić, tylko teraz święta wielkanocne blisko i front robót czeka![]()
a sowa doszła i w przyszłym tygodniu sie pokaże. To dobrze, bo już jej nie pamietam
Pako pisze:Thorkatt pisze:przegladając galerię zauważyłam troche braków zdjęć zakładnikowych.
W wolnej chwili postaram sie uzupełnić, tylko teraz święta wielkanocne blisko i front robót czeka![]()
a sowa doszła i w przyszłym tygodniu sie pokaże. To dobrze, bo już jej nie pamietam
Sowy nie pamiętasz? Podobna do Mańci przecież
anulka111 pisze:Czy masz jakas nadprodukcje?>?jade i zamierzam reklamowac w praktyce Twoj bazarek,ale zagapilam
stadko myszki ?? 1-2szczurek
Musialabym dostac do pt
ale Gapa ze mnie
No co ja poradze ,ze tak roztargniona jestemThorkatt pisze:anulka111 pisze:Czy masz jakas nadprodukcje?>?jade i zamierzam reklamowac w praktyce Twoj bazarek,ale zagapilam
Musialabym dostac do pt
ale Gapa ze mnie
Czyli na cito -jak mus to mus-a ile myszów w tym stadku? szczurzaki to akurat prawie są - gepardzi i żółty
anulka111 pisze:No co ja poradze ,ze tak roztargniona jestemThorkatt pisze:anulka111 pisze:Czy masz jakas nadprodukcje?>?jade i zamierzam reklamowac w praktyce Twoj bazarek,ale zagapilam
Musialabym dostac do pt
ale Gapa ze mnie
Czyli na cito -jak mus to mus-a ile myszów w tym stadku? szczurzaki to akurat prawie są - gepardzi i żółty
super ,to szczury juz sa ,a myszy nie wiem ile dasz rade 10?
Jedna chcialam jakas mechata dla malutkiego dziecka o ksywie Myszątko
anulka111 pisze:Super to bedzie dla malego ludzkiego Myszatka
OkThorkatt pisze:anulka111 pisze:Super to bedzie dla malego ludzkiego Myszatka
dla ludzkiego, to nie wiem czy kudłów długich nie będzie do buzi brać
dla dziecka to bardziej gepardzi bym polecała, juz kilkoro dzieci takie dostało - ale to zobaczysz na miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości