Moderator: Moderatorzy
jaaana pisze:
Proponuję kategorie:
dziwne miny
fotka z ulubioną zabawką
gdzie kot potrafi wejść
Kociara82 pisze:jaaana pisze:
Proponuję kategorie:
dziwne miny
fotka z ulubioną zabawką
gdzie kot potrafi wejść
bedzie w okolicach kwietnia: kot wielkanocny i primaaprilisowy-czyli zabawne fotki. Bedzie to kategoria na wesolo: zabawne minki, filmiki jak kot swiruje z zabawka, jak kotu palma odbija....wszystkie te twoje propozycje beda sie miescic w tej kategorii.
Kociara82 pisze::roll: system znow daje mi popalic... kumpel, ktory mi pomaga w problemach z kompem nie ma czasu ostatnio a ja sama nie umiem zrobic reinstalki....Przydalby sie ktos, kto mnie w tym by przeszkolil...
Kociara82 pisze:Na razie zmykam, musze pokazac znajomej bardziej zielonej z informatyki niz ja-jak zgrac na plyte wiecej niz 1 film....
Bede kolo 19-20 i poogarniam wsio
vega013 pisze:
A z czym się szykować na marzec? Wiesz, że ja mam zawsze problemy z wyborem spośród 16.459 kocich fotek, zajmujących 26,3 GB.
Kociara82 pisze::roll: system znow daje mi popalic... kumpel, ktory mi pomaga w problemach z kompem nie ma czasu ostatnio a ja sama nie umiem zrobic reinstalki....Przydalby sie ktos, kto mnie w tym by przeszkolil...
vega013 pisze:A z czym się szykować na marzec? Wiesz, że ja mam zawsze problemy z wyborem spośród 16.459 kocich fotek, zajmujących 26,3 GB.
juana pisze:Ja też na początku miałam faworytów i faworytki- teraz już nie wiem nic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości