joszko89 pisze:Ale później to znowu Megi i Linka będą głodne...
Ciociu koteczki muszą dbać o linię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joszko89 pisze:Ale później to znowu Megi i Linka będą głodne...
panimama pisze:
Caragh pisze:Witamy Gromadzię z Dużą sobotnio![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:puszatek pisze:włosy mi stanęły na głowiepo przeczytaniu Waszych postów o...księżach
![]()
w ubiegłym roku przed kolędą nie zdążyłam zamknąć kotów, modliłam się tylko aby żadne nie wlazło na ławę gdzie stała woda święcona
gdy któreś podeszło do księdza i wskoczyło mu na kolana...zamarłam
ksiądz po modlitwie rozmawiał z nami o...kotach, co jedzą, czy są zdrowe, skąd się tyle wzięło![]()
potem spojrzał na kopertę i spytał...czy starczy mi na życie dla nich bo to są przecież Boże stworzonkatakich księży mam w swojej parafii
do nas zawsze jak pisaliz e od 15 zaczynaja chodzic to zaraz po 15 ksiadz byl, w tym roku nie wiem gdzie zaczeli widac nie od naszego bloku bo przed 18 dotarl a ile mozna koty trzymac zamkniete w wc i pokoju jak kuweta w miejscu bez drzwi - mialy mi nasrac do lozka??
akurat sie gdzie spochowaly i myslaam ze bedzie ok ale wyszly jak poczuly ze sie drzwi otwarly zoabczyc kto to ale widac wredny ktos bo nie podeszly zbytnio do niego , obwachaly, prychnely i poszly i zagonilam je do pokoiku ale uslyszalam ze koty sie chowa jak jest kolęda. Se w kieszen nastepnym razem schowam (pomyslalam)
Tak jak pisałam są księża i księża a ja należe do najgorszej parafi, przeprowadzilam sie na ta sama ulice co mieszkalam i nadal w niej jestem.
księza tu sie zmieniają częsciej jak pory roku.
Kiedys byli fajni ale za te fajnosc ich przenieśl - widac trzeba byc bucem żeby sie utrzymać
joszko89 pisze:Linka to akurat gruba nie jest, jest bardzo delikatnaNo,ale Megi to już dobiła 5 kg, a dopiero niecałe 5 miesięcy u mnie jest...
bozena640 pisze:Tych fajnych księży to często przenoszą, niestety
Danusia pisze:bozena640 pisze:Tych fajnych księży to często przenoszą, niestety
U nas tez byl fajny, ale niestety był wypożyczony z Kurii. najchętniej by u nas przesiedział do nocy,tak fajnie się nam gadało,i o kotach też
.Niestety po godiznie poszedł ,bo to od nas zaczynal,a sąsiedzi z drugiej klatki już za nim wydzwaniali
![]()
dzień dobry Gromadziu słodka![]()
![]()
joszko89 pisze:Megula już miała sterylkę i po niej do mnie trafiła, miałam ją na wolność wypuścić, ale nie miałam serca żeby domowego kota wypuścić...
bozena640 pisze:joszko89 pisze:Megula już miała sterylkę i po niej do mnie trafiła, miałam ją na wolność wypuścić, ale nie miałam serca żeby domowego kota wypuścić...
Też bym nie miała sercachociaż czasami mam ochotę Gabi wystawić na balkon
zuzzik pisze::1luvu:witanko Gromadziu
![]()
![]()
Bozenko, Totuś się łasi do Twych stóp![]()
bozena640 pisze: a mnie obiecała wystawić na balkonbo całą noc sobie miauczałam
a Duża podobno zmęczona
![]()
Gabi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 43 gości