» Nie lut 19, 2012 11:52
Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie
Do wtorku będę miała kłopot z pisaniem.Czekam na szybką transmisje danych.Wyczerpałam swój limit w tym miesiącu i Net pracuje mi bardzo powoli.
Nie pisalam wczoraj, bo mam trochę zaległości w domu.Wczoraj musiałam odświeżyć firanki w całym mieszkaniu.Dzisiaj mam sporo prania.Obskoczyłam wczoraj w trakcie karmienia 3 budki.Biedroneczki dostały do swojej cieplutkiej podwójnej sypialni ,super bluzy polarowe.Boguś dostał bluzy polarowe do dwóch przegródek.Zwykle albo śpi na dole albo na pięterku.To poczwórna budka wiec ma w czym wybierać.Kocyk polarowy dostała koteczka z terenu zlikwidowanych działek rekreacyjnych w pobliżu Tęczy.Dzieki Bogu ze zajrzałam do jej budki bo jej polarek był do połowy wywleczony na zewnątrz i mokry.Dzisiaj na ten świeży kocyk dołożę jeszcze bluze polarowa, bo zauwazylam ze jednak bluzy polarowe są lepsze.Zwykle sa grubsze to raz, dwa lepiej robi sie z nich kocie gniazda.Musze to robić na czworaka zwykle i taka bluze łatwiej mi w srodku tak ułożyc żeby nachodzila i ocieplała trochę boczne scianki.Wtedy zwykle kocyk polarowy daje pod spód.Tamta kicia ma pojedyńcza styropianowa sypialnie.Ale to cieplutka budka i ona w niej spi cały czas.W sumie to jedyne jej schronienie pod dachem w tym rejonie.