Moderator: Estraven

puszatek pisze:właśnie...najpierw futerka, a potem my![]()
![]()
ja tam już stara jestem, nigdzie nie chodzę, ciuszków mi nie trzeba![]()
nie mając kotów byłabym bardzo samotna a tak...żyję i pracuję dla nich![]()
ich miłość wynagradza mi wszystko, poza tym poznałam wielu cudownych ludzi na tym Forum...
traktuję Was jak rodzinę![]()
choć wczoraj przeczytałam na jednym z wątków, że to Forum pełne jest...nienawiści![]()
pomyślałam, że dziewczyna akurat wchodziła na niewłaściwe wątki

puszatek pisze:kocham Was wszystkie, dziewczyny z zaprzyjaźnionych i cudownych wątków![]()
![]()
![]()
co się dzieje z Kubusiem![]()
kamari pisze:To forum jest jak życie, i takie i takie. Ale ciebie kochamy wszyscy i zaraz idziemy głosować na twoje koty. Mamy tylko dylemat, bo za dużo ich wstawiłaśa głosować można tylko na dwa
Zaraz zagłosujemy jeszcze raz, ale i tak trzeba chyba rzucać monetą.ruda32 pisze:Moja Pixi nie ma szans z takimi cudami
bo to piękna dziewczynka

kamari pisze:kamari pisze:To forum jest jak życie, i takie i takie. Ale ciebie kochamy wszyscy i zaraz idziemy głosować na twoje koty. Mamy tylko dylemat, bo za dużo ich wstawiłaśa głosować można tylko na dwa
Zdążyłam doczytać i wycofać postZaraz zagłosujemy jeszcze raz, ale i tak trzeba chyba rzucać monetą.
puszatek pisze:to mądry chłopiec ale jeszcze dziecko i przy chorobie bardzo potrzebuje mamy...
a gdzie Ty jutro do lekarza pójdziesz, jutro sobota

puszatek pisze:słusznie, to tylko dziecko w dodatku chore![]()
na konkursie będzie jeszcze jedna znajoma...kandydatka

dobrze, że jest z nami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości