50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2012 16:25 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! Ostatnia godzina

lula11 pisze:Kinia, no i co z Pulpecikiem ??? Jestem strasznie ciekawa..

Wrr :twisted: Ja z tych, co piszą dopiero po fakcie, ale skoro napisałam już na szczecińskim, to i tu napiszę ;)

Prawdopodobnie to właśnie Pulpecik został przygarnięty przez jedną z mieszkanek blokowiska. Kobieta dostała jego zdjęcia i stwierdziła, że to on. Ja jeszcze poprosiłam, aby ona podesłała nam zdjęcia kota, tak dla pewności. Na razie kić jest jeszcze u niej, bo kończy kurację; pochorował się i schudł, a w weekend za tydzień odbiorą go Państwo z Gryfina :ok:

Chciałabym tutaj ( aby nie pominąć nikogo na priv, czy żadnego z wątków, na którym rozsyłane były prośby o głosy na mnie i dziewczyny ) podziękować WSZYSTKIM, którzy oddali na nas głosy, agitowali, prosili znajomych o oddanie głosu, podczepiali banerki, pisali piękne wierszyki i robili ciekawe animacje :1luvu: Jednym słowem robili co mogli, aby pomóc nam wygrać :1luvu: Dziękuję za kciuki, poparcie i miłe słowa dla naszej działalności :1luvu:
To dzięki Wam, udało nam się wygrać. Nie zapominajmy jednak, że jeszcze głosowanie w Krakvecie :ok:
Naprawdę dziękuję :1luvu:

PS: jest Malutka i Burasia ! :dance2: Nawet nie wiecie, jak się cieszę. Tak się o nie martwiłam. Aż mi się dzisiaj nawet udało wygłaskać Burasię :kotek:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw lut 16, 2012 16:33 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

gratulacje :piwa:
w Krakvecie też damy radę 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw lut 16, 2012 16:38 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

lanua pisze:gratulacje :piwa:
w Krakvecie też damy radę 8)

Mam nadzieję, że Ci, którzy pomagali nam wygrać w ankiecie miau- nie zawiodą nas też w Krakvecie :D :ok:

Zapomniałam napisać, że: Chciałam dziś zapolować na kociaki z szopki, ale Pan, który ma moją łapkę, odezwał się dopiero wtedy, kiedy szłam już na autobus :( :evil:
Obrazek

kinia098

Post » Czw lut 16, 2012 23:18 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Banerki takie jak mój, , które były zalinkowane na ankietę miau są już przestawione na forum Krakvetu :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lut 17, 2012 7:35 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

taizu pisze:Banerki takie jak mój, , które były zalinkowane na ankietę miau są już przestawione na forum Krakvetu :)

A ja głupia odpięłam z podpisu. Gdzie był ten link do banerka ..........
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Pt lut 17, 2012 7:37 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

O jest, może ktoś jeszcze będzie potrzebował:

panikota pisze:Banerek do głosowania na karmicielki z Pomorza Zach. (Kinia098, iza71koty, Cudak1)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/onetrzyw][img]http://tnij.org/onetrzyb[/img][/url]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Pt lut 17, 2012 9:15 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Kota :1luvu:

taizu

Post » Pt lut 17, 2012 10:58 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Wszystkiego dobrego dla Was i :1luvu: kociastych :1luvu:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt lut 17, 2012 16:16 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Wszystkim KOTOM i ich Opiekunom życzymy Zdrowia i Szczęścia w Światowym Dniu Kota i w Każdym Innym Dniu !!!
...........................................Obrazek

...i na tę okoliczność :

smarti pisze:
alareipan pisze:.....

Od 1.02.2012 jesteśmy Grupą Pomocy Kotom MRAU z subkontem podpiętym pod Fundację Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva! Grupa powstała, by w sposób formalny wspierać PostPaluszki w DT :ok: :ok: Obecnie mamy pod opieką 17 PostPaluszków plus 4 małe kocięta zabrane przez paluchową wolontariuszkę Katarzynę 12.02.2012

Wpłaty dla naszych kotów można kierować na konto:

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok.42a
03-772 Warszawa
59 1370 1109 0000 1706 4838 7317
W TYTULE: darowizna - dla Grupy Pomocy Kotom MRAU

Będziemy wdzięczne również za przekazanie nam 1%

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva!
Numer KRS: 0000135274
CEL SZCZEGÓŁOWY: Grupa Pomocy Kotom MRAU

Liczymy, że dzięki Grupie będziemy mogli wspólnie zrobić dla schroniskowych kotów więcej :ok: :ok:

Aby rozwiać wątpliwości-wszystkie kotki w DT Smarti korzystają i będą korzystały wyłącznie z finansowania Mojego Osobistego Męża, natomiast całym sercem jesteśmy za pomocą kotkom w innych DT, dlatego uważamy że:

...najlepszy prezent z okazji Światowego Dnia Kota to wpłata, choćby najdrobniejsza dla grupy MRAU która pomoże kochanym postpaluszkom będącym teraz lub w przyszłości w innych Domach Tymczasowych !!
.......................................................................
Obrazek......................................................................

Warto też pomyśleć o przeznaczeniu dla grupy MRAU swojego 1 % !!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 17, 2012 21:06 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Za wczorajsze bilety wyszło 7,30zł.

Znów karmię wopowskie kicie. Dziś ich nie było :(

Doszło 70zł z bazarku :arrow: viewtopic.php?f=20&t=138760 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Śnieg topnieje. Czas na łapanki. Proszę o kciuki :ok: smarti, czy oferta sterylizacji kotek nadal aktualna ? :oops:

Z Tygrynią i Kocurrem coraz lepiej :ok:
Łapeczka także już się prawie zaaklimatyzowała :D Aż jestem w szoku ! :) Pod koniec lutego, początek marca, jadę ją odwiedzić :ok:

A Kinga zapomniała o Dniu Kota :oops:
Obrazek

kinia098

Post » Pt lut 17, 2012 21:30 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Obrazek
Życzymy wszystkim mruczkom wszystkiego najlepszego.....

taizu

Post » Pt lut 17, 2012 21:46 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

taizu pisze:Obrazek
Życzymy wszystkim mruczkom wszystkiego najlepszego.....

jakie fajne grubaski :> to chyba po tłustym czwartku poszło im w boczki ;D
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Sob lut 18, 2012 7:35 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Szalony Kot pisze:Pisz pw do smarti :)

Fajnie, że łapiesz :ok:

Fajnie będzie, jak dadzą mi się złapać :P

edit:
Stwierdziłam, że teraz czas na Amorka i Maciusia ;) Załączam zdjęcia, gdyby ktoś miał jakichś chętnych na właśnie taki dwupak :D Około 2-letnie, koniecznie do domu z ogrodem. Maciuś jest ogromny. Amorek drobniejszy i bardziej płochliwy. Na DT nie liczę, no bo kto weźmie koty, które wcale źle nie mają :roll: :? Chłopaki mogą iść do adopcji osobno.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Sob lut 18, 2012 13:43 Re: 50 kotów Darłowo- startujemy w Krakvecie ! WYGRANA ! :)

Smarti podtrzymuje-4 sterylki za 300zł co 2 mies. :D :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]