Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Dobry wieczór Mysieńko![]()
z Sylwunią
![]()
![]()
![]()
Jaka minka poważna Mysiaczku kochana![]()
Kociara82 pisze:oj, kazdy kot jest przepiekny, kazdy na swoj niepowtarzalny sposob
nie ma brzydkich kotow, jak pokazal poprzedni bazarek-nawet niepelnosprawne, kalekie sa piekne
Na codzien te wszystkie pieknosci rozsiane sa po calym miau, nie zawsze wszystkie znamy z ich watkow, a ten konkurs to okazja by je lepiej poznac i w jednym mejscu zgromadzic te cuda nad cudami
taizu pisze:Piekna Mysiu, zgubiłaś mi się, ledwo wąteczek znalazlam!
vega013 pisze:Myszolandia pisze:gołąb ,ptak![]()
![]()
![]()
I ten srak nam naptał na parapet
Aaaaa... Teraz rozumiem![]()
![]()
vega013 pisze:Myszolandia pisze:vega013 pisze:Myszeńko Kochana, już nie mogę się doczekać, kiedy będzie można głosować na bazarku Cioci Kociary82. Jesteś najpiękniejszą kotunią w całej galaktyce i dopilnuję, żeby wszyscy o tym wiedzieli.
Pancuś kochający Myszkę
Łoj Pancusiu![]()
![]()
Ty mój Love
![]()
![]()
![]()
Ja najpiękniejsza?ale zobacz ile piekności piękniejszych ode mnie jest,mmmrrraaauuuu łoj![]()
![]()
![]()
![]()
Mysiuniu, wszystkie kotki są piękne, ale Ty jesteś najpiękniejsza na świecie.![]()
![]()
![]()
Pancuś zachwycony Mysią
bulba pisze:Doberek ukochana Mysiuniu![]()
![]()
z ukochaną Sylwunią
![]()
![]()
![]()
Mysieńko, wszystkiego najlepszego kochana z okazji Dnia Kota![]()
juana pisze:Cześć Mysiaku- mój Pycholku![]()
Wieczorem wstawię nowe zdjęcia Rychosława
Lilianna J-wie pisze:Witamy w światowym dniu kota![]()
kiche_wilczyca pisze:Mysiu, z okazji Twojego święta życzę Ci pełnej miski, dużo głasków, przytulasków i żebyś już się nie bała małego człowieczka tylko z nim zaprzyjaźniła
Karolek(ona) pisze:
panimama pisze:
taizu pisze:Mysiu, wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Kota - dobrego zdrowia, głasków, batoników
bozena640 pisze:Dzień dobry![]()
Buziaczki ślemy![]()
![]()
![]()
W weekend będziemy nadrabiać zaległości
kalair pisze:Hej Mysiuniu, buziaczki specjalne![]()
, a co dostałaś od Dużej???
Danusia pisze:Wszystkiego najlepszego Mysiu![]()
![]()
caldien pisze:Myszko, śliczna, mam nadzieję, że Duża Cię wielbi i chwali nawet bardziej w nasze święto!?
Badylek wielbiony i chwalony ale niewystarczająco
Myszolandia pisze:Hihi,ludziska ,poznajecie tę damę?
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1285195,swiatowy-dzien-kota-stworzmy-kocia-galerie-zdjecia,2165749,id,t,zid.html#galeria
Myszolandia pisze:Hihi,ludziska ,poznajecie tę damę?
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1285195,swiatowy-dzien-kota-stworzmy-kocia-galerie-zdjecia,2165749,id,t,zid.html#galeria
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 45 gości