OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lut 17, 2012 9:39 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Jędrusiu za nowe życie :ok: ,wreszcie na swoim :piwa: :piwa:

Asiu prawda że bardzo mili ludzie z tego ''końca świata'' :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lut 17, 2012 10:25 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

iwona66 pisze:Jędrusiu za nowe życie :ok: ,wreszcie na swoim :piwa: :piwa:

Asiu prawda że bardzo mili ludzie z tego ''końca świata'' :mrgreen:

prawda, prawda :lol:
Jeszcze Wituś, Karmel, Julka, pilnie Nastka,Raficzek...
Może Żuka ktos pokocha. Wielkie marzenie blondynki.
Powinnam założyć mu osobny wątek ale na ten czasu wiele nie mam.

Nawet nie pouzupełniałam niczego.Aż mi wstyd. :oops: Ale ja padam i tyle.A zanim padnę se to pomyję, po wrzeszczę, po paskudzę na dwu i czteronogi, po gotuję lub coś tam zamieszam i w zmęczwniu ale przeświadczeniu o dobrze spełnionym obowiazku padam. Gdyby nie kuwety i goowniana strona Żuka było by nuuuuuuudno :wink:

Wczoraj Danka miała imieniny. Więc dla odmiany wpadłam do domu ,nastawiłam ciasto na racuchy i zaczęłam myć podłogi.Oczywiście czepłam się,że nic nie zrobione i nie podane.
Przy fajnej relaksacyjnej robocie czas leci nieubłaganie.Każdy wie,że szczęśliwi na zegarek nie patrzą. Pierwszy gośc zastał mnie upoconą i roztapirowaną na klęczkach. Z michą brudnej wody i ściera. Widok bezcenny.Potem jeszcze smażenie , doprowadzenie sie do ludi i można było napić się .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt lut 17, 2012 10:32 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Dzisiaj Dzień Kota, żeby wszystkie Twoje tymczasiki znalażły cudne domeczki i zwolniły miejsce dla następnych tymczasików :1luvu:
Zdrówka Asiu Tobie też życzę, Koci Anioł musi mieć dużo sił :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lut 17, 2012 13:07 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

alab108 pisze:Dzisiaj Dzień Kota, żeby wszystkie Twoje tymczasiki znalażły cudne domeczki i zwolniły miejsce dla następnych tymczasików :1luvu:
Zdrówka Asiu Tobie też życzę, Koci Anioł musi mieć dużo sił :ok:

Za pierwsze życznie bardzo dziękuję :1luvu: I za zdrówko i za aniołową :wink: Druga część- nie tęsknię :mrgreen: . Mam nadzieję na trochę luzu i oddechu jak uda się "wypchać" kociaste.
Nic futerkowego, na małych nóżkach, z wąsami i takimi tam bajerami, nie ma prawa stanąć mi na drodze :evil:

Z okazji Dnia Kota życzę WAM kochani tylko fajnych kotów na swej drodze. :lol: Mocno adopcyjnych ,urokliwych i zdrowych. Jeśli już musicie jakieś spotkać :mrgreen:
Promocyjnie życzę jeszcze zdrówka obu stronom, pieniążków ludziom i wytrwania w dziele.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 17, 2012 14:39 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

nam wszystkim z okazji Dnia Kota samych udanych adopcji zdrowia dla kotów i ich dwunożnych i mnóstwa kasy :1luvu:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt lut 17, 2012 14:50 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Jędruś napisał:

...wczoraj wieczorkiem jak już w miarę ogarnął mieszkanko i pomiział się ze mną z dobre pół godziny, to poleżał potem ...na kanapie. Oczywiście od razu swoją kuwetkę znalazł i już wczoraj wzorowo z niej skorzystał ;). Przed snem jeszcze jak już w wyrku byliśmy, chodził po mieszkaniu i nawoływał.. szukał Was. Ale potem wskoczył do łóżka i spał w nogach... nad ranem się przebudziłam do toalety, to podszedł do mnie na mizianko. Potem znowu spaliśmy, a Jędruś między nami na mojej dłoni spał jak zabity ;) A rano jak już Jędruś zobaczył, że otworzyłam oczy to się podnióśł i łapkę na policzku moim położył jakby chciał powiedzieć "Pora wstawać moja droga" ;)
To wstaliśmy i zaczęliśmy nowy dzionek. Dziś też się nagadał do mnie..., pobawił się swoją nową zabawką myszką i szaleje na słupku-drapaku ;) jakie akrobacje wyczynia hehe. Widać potrzebuje dużo miłości, przychodzi i delikatnie prosi o głaski, "gniecie ciasta" leżąc koło nas.. I mruczy niesamowicie, dziś rano jak mruczał wtulony do nas to było to niesamowicie przyjemne :) tęskniłam za tym... :) ...
...Mam nadzieję, że powoli Jędruś do nas przywyknie.. a na pewno w jego pamięci pozostanie Wasza opieka i miłość jaką jemu obdarzyliście przez te kilka miesięcy..

A i bardzo "pomaga" w kuchni jak szykuję jedzonko i dla nas i dla Jędrusia - gaduła fantastyczny ;) ...

Płaczę. Gdyby nie praca to bym ryczała pełną gębą.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 17, 2012 17:29 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

17 Luty - Światowy Dzień Kota
Obrazek

Z okazji Światowego Dnia Kota - całej kociej braci
życzę wszystkiego najlepszego!
Ostatnio edytowano Pon lut 20, 2012 21:28 przez mamut, łącznie edytowano 1 raz
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Pt lut 17, 2012 19:06 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

A dziękować ,dziękować w imieniu całej kociej braci :1luvu:

Również życzymy tylko tego co najlepsze :!:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 17, 2012 20:25 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

ASK@ pisze:Jędruś napisał:

...wczoraj wieczorkiem jak już w miarę ogarnął mieszkanko i pomiział się ze mną z dobre pół godziny, to poleżał potem ...na kanapie. Oczywiście od razu swoją kuwetkę znalazł i już wczoraj wzorowo z niej skorzystał ;). Przed snem jeszcze jak już w wyrku byliśmy, chodził po mieszkaniu i nawoływał.. szukał Was. Ale potem wskoczył do łóżka i spał w nogach... nad ranem się przebudziłam do toalety, to podszedł do mnie na mizianko. Potem znowu spaliśmy, a Jędruś między nami na mojej dłoni spał jak zabity ;) A rano jak już Jędruś zobaczył, że otworzyłam oczy to się podnióśł i łapkę na policzku moim położył jakby chciał powiedzieć "Pora wstawać moja droga" ;)
To wstaliśmy i zaczęliśmy nowy dzionek. Dziś też się nagadał do mnie..., pobawił się swoją nową zabawką myszką i szaleje na słupku-drapaku ;) jakie akrobacje wyczynia hehe. Widać potrzebuje dużo miłości, przychodzi i delikatnie prosi o głaski, "gniecie ciasta" leżąc koło nas.. I mruczy niesamowicie, dziś rano jak mruczał wtulony do nas to było to niesamowicie przyjemne :) tęskniłam za tym... :) ...
...Mam nadzieję, że powoli Jędruś do nas przywyknie.. a na pewno w jego pamięci pozostanie Wasza opieka i miłość jaką jemu obdarzyliście przez te kilka miesięcy..

A i bardzo "pomaga" w kuchni jak szykuję jedzonko i dla nas i dla Jędrusia - gaduła fantastyczny ;) ...

Płaczę. Gdyby nie praca to bym ryczała pełną gębą.

Oj nie dziwię się Asiu ,że się wzruszyłaś. :P Z okazji Dnia Kota tylko samych dobrych domków i szczęsliwych kotów.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lut 17, 2012 23:10 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Koteczków w Światowym Dniu Kota Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob lut 18, 2012 8:45 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Dzięki raz jeszcze za wszystkie życzenia :1luvu:

U nas sobotni poranek nieco leniwy.Do pracy nie muszę się ogarniać więc troszkę zamarudziłam z szykowaniem porannych porcji.Dostałam ochrzan od swoich, od dzikunów i jeszcze pani z okna miała zamiar to samo zrobić.Jednak zlękła się bazyliszkowego wzroku.Nie miałam ochoty na dyskusje i musiało być to widać.

Dom ogarnięty jako tako. Koty nakarmione, pozapuszczane kropelki i takie tam. Nawet gary pomyłam. :mrgreen: Więc jak powiem,że idę spać to nie będzie jakieś wykroczenie :wink: Może książkę uda mi się poczytać. Może. :roll:

W sklepie byłam też pierwsza.W kocim uniformie i z mało gustowną torbą.

Tak czytając wszystko powyższe to jakbym czytała wierszyk w luźnej interpretacji :samochwała w kacie stała.
Bo taka jestem poranna, sprytna i wszędzie pierwsza :mrgreen: Tylko urodowo nie ogarnięta.Ot, taki kaprys.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 18, 2012 9:14 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Jędrusiowe wiadomości :D
Wiesz Asiu że Agneska obdarowala mnie kotkiem :mrgreen: ślicznym co prawda ale zestresowanym
na maxa :(
Muszkowa pani wciąż chwali sobie Muszydlo :lol: ,rezydentka ma za to wciąż odmienne zdanie o przybyszu :mrgreen:
pan Muszkowy urobiony wdziękiem Muchy 8O ,na rączki mu się pcha 8O 8O ,cfaniarka :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lut 18, 2012 10:08 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Mądra Muszka, wie, gdzie się pchać należy :kotek:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 18, 2012 13:37 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

Nic nie wiem o kociku 8O Ale wyprowadzisz go na ludziowe koty.
A który to zacz?

Muszka jak sobie państwo urobi to nic już ją nie pokona. Ważne,że wojen między pannami nie ma.Ale,że się pcha na kolana to zgroza.Wstydu nie ma :wink:
Choć jak tą chwilkę była u nas to nie schodziła Dance z rąk.Potem się jej życie popierdzieliło.

Koty zwaliły mi okulary. Moja wina, bo kto je tak zostawia luzakiem.Tak dostępne dla ogółu. Żuka złapałam jak je przymierzał. 8O Chyba muszę do okulisty się wybrać. Bo te rysy to nie brud :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 18, 2012 14:24 Re: OTW5- f:54,55,71...Jęduś pojechał do DS-kciuki;)

:1luvu: :1luvu: witamy się!! Jędrusiu :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

[poprzednia][następna]