a jutro i pojutrze egzaminy poprawkowe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Grafik kotów na Dzień Kota z uwzględnieniem zmian:
od 12.00 do 14.00: Misia, Mamert, Katia i Bunia
od 14.00 do 16.00: Marsik, Filemon, Portos oraz Pędzelek (przywozi Tosza)
od 16.00 do 18.00: Zyta (przywozi Annakreft), Dorian (przywozi Britta) oraz Mireda i Kserkses
Resztę kotów transportuje kotowóz.
Strong w domu, trochę płakał, ale generalnie da radę.
W kociarni pojawiły się Astra i Zafira, Astra była tak zmęczona, że zasnęła z główką w misce.
Kamyk w klatce w cat-roomie, zły i syczy.
Jutro przyniosę nowe karty zdrowia dla kotów.
mikela pisze:Głupie pytanie- czy Grzebyk trafił do DS czy DT? Bo nie wiem, czy go ogłaszać dalej...Nie dostałam żadnego info o zdjęciu ogłoszeń.
Tweety pisze:Sucha karma z Almy już rozdysponowana, 60 kg pojechało do Obidzy, 10 do p. Stefana z Modlniczki i 10 kg dla psów. A tu jeszcze sygnały docierają, że w różnych miejscach brakuje jedzenia. Kocuria kuruj się, bo trzeba pokwestować w Almie
Kocuria pisze:Tweety pisze:Sucha karma z Almy już rozdysponowana, 60 kg pojechało do Obidzy, 10 do p. Stefana z Modlniczki i 10 kg dla psów. A tu jeszcze sygnały docierają, że w różnych miejscach brakuje jedzenia. Kocuria kuruj się, bo trzeba pokwestować w Almie
a pan Stefan to tak lubi suchą karmę?
Tweety pisze:mikela pisze:Głupie pytanie- czy Grzebyk trafił do DS czy DT? Bo nie wiem, czy go ogłaszać dalej...Nie dostałam żadnego info o zdjęciu ogłoszeń.
Grzebyk w domu, Strong też, Kapsel też, Grażynka też. Prawdę mówiąc nie wiem czy ktoś to info rozsyłał
Tweety pisze:mikela pisze:Głupie pytanie- czy Grzebyk trafił do DS czy DT? Bo nie wiem, czy go ogłaszać dalej...Nie dostałam żadnego info o zdjęciu ogłoszeń.
Grzebyk w domu, Strong też, Kapsel też, Grażynka też. Prawdę mówiąc nie wiem czy ktoś to info rozsyłał
miszelina pisze:Przypominam nadal o wakatach dyzurowych, vanja naprawde nie moze chodzić codzienne rano. I wiem od niej, ze w dniach 27.-29.02. NA PEWNO nie moze.
Ja wiem, ze maja wrócić stazystki, ale na razie nie mam od nich zadnych deklaracji. A przyszyły tydzień tuz-tuz. Najblizsze wakaty to środa, czwartek i piatek rano.
poniedziałki rano:
20.02. vanja
27.02. mikela
wieczorem: Monika W
20.02. Annakreft
wtorki rano:
21.02. vanja
28.02.
wieczorem: Milu
środy rano:
22.02.
29.02.