Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Ta dziewczyna z fundacji z Tomaszowa to może być całkiem porządna osoba, która naprawdę chce pomóc zwierzętom, i akurat złapała kontakt z taką a nie inna fundacją, więc może jej od razu nie skreślać, jak ma i zechce pożyczyć łapkę to chyba można skorzystać.
Kłopoty z niechęcią wetów do leczenia bezdomniaczków niestety znam, u mnie niektórzy nawet odmawiali leczenia "niewspółpracujących" domowych, teraz jest lepiej, ale jeszcze nie doskonale.
iza71koty pisze:Mamy odwilż.Bardzo ślisko.Dzisiaj ani rower ani sanki nie wchodzą w rachubę.
![]()
bodzia_56 pisze:iza71koty pisze:Mamy odwilż.Bardzo ślisko.Dzisiaj ani rower ani sanki nie wchodzą w rachubę.
![]()
Współczuję Ci szczerze , u nas jeszcze śnieżek, ale w sobotę też ma być odwilż niestety
Zrobiłam na działce kotkom taki domek z pudła i folii na pokarm, to chociaż im tam nie wpada śnieg
fumcia pisze:Iza wszedł nowy program w tym roku, dowidzcie się w Ochronie Srodowiska w U Miejskim w swoich miastach.Dostałam możliwość darmowej sterylizacji 4 kotek działkowych
taizu pisze:
Życzymy wszystkim mruczkom wszystkiego najlepszego.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 50 gości