Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE MA DOMEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 17, 2012 0:33 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

justyna8585 pisze:Dzisiaj miał być odebrany ze schronu...wszystko poszło ok?
Dzwoniłam,ale telef. wyłączony

Ja z tego co wiem to Basia miała zabrać i jechać z nim do weta od razu.
Zapytam na FB (jak coś będę wiedzieć napisze)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lut 17, 2012 8:02 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

czekamy na wiesci :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 17, 2012 10:10 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

Dodzwoniłam się dzisiaj.

Wszystko w porządku,jest kochany,trochę zestresowany,ale kąpiel zniósł bardzo dobrze.

Co najważniejsze zaliczył kuwetę :)

Chciałam bardzo podziękować P.Basi za transport i wielkie serce :1luvu:

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt lut 17, 2012 10:14 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I super :) niech jedzie do domu, należy mu się :)

CatAngel

Post » Pt lut 17, 2012 10:35 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

Takie wiesci codziennie sobie zycze .Kocurku wszystkiego naj najlepszego w nowym domku ,i badz grzeczny .

tiniminitojfi

Od: Czw lut 02, 2012 11:41

Post » Pt lut 17, 2012 10:53 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

justyna8585 pisze:Dodzwoniłam się dzisiaj.

Wszystko w porządku,jest kochany,trochę zestresowany,ale kąpiel zniósł bardzo dobrze.

Hura!! :ok:

To tylko poproszę o wyraźny sygnał - kiedy zamknąć wydarzenie na Fb.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt lut 17, 2012 11:00 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

VVu pisze:

Hura!! :ok:

To tylko poproszę o wyraźny sygnał - kiedy zamknąć wydarzenie na Fb.

Robisz szczęśliwe FB :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Pt lut 17, 2012 11:00 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

Coraz lepsze wieści! :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lut 17, 2012 11:10 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

dorota13 pisze:Robisz szczęśliwe FB :1luvu: :1luvu: :1luvu:

He, he - ale bez zlecenia nie byłoby wydarzenia. :wink:

Ale niestety wycięto Twoją akcję - a to Tobie kotek zawdzięcza ten szybki finał. :ok:
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt lut 17, 2012 12:46 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

Basia jest cudowna - zabrała kota do weterynarza i wyprała :) a kot zna się na kuwecie co jest piękną informacją!
Ja przechodzę wszystkie stany emocjonalne i przesuwam kuwetę z miejsca na miejsce. Kupiłam kilka małych zabawek, a w domu uświadomiłam sobie, że nasze bassety łykną je na raz, więc myszki będą obsługiwane przy kontroli osób dorosłych ;)
I się stresuję i się nie mogę doczekać. A jak się kicia zadomowi, to porobimy zdjęcia w nowym domku :)
Mamy tez dylemat co do imienia - Zenek, Kazik i Stefan mi do niego nie pasują, a Dżordż nie ma zbyt wielu zwolenników, choć mi się bardzo podoba. Macie jakiś pomysł?

iwanna

Od: Wto lut 14, 2012 10:55

Post » Pt lut 17, 2012 12:52 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

iwanna pisze:Basia jest cudowna - zabrała kota do weterynarza i wyprała :) a kot zna się na kuwecie co jest piękną informacją!
Ja przechodzę wszystkie stany emocjonalne i przesuwam kuwetę z miejsca na miejsce. Kupiłam kilka małych zabawek, a w domu uświadomiłam sobie, że nasze bassety łykną je na raz, więc myszki będą obsługiwane przy kontroli osób dorosłych ;)
I się stresuję i się nie mogę doczekać. A jak się kicia zadomowi, to porobimy zdjęcia w nowym domku :)
Mamy tez dylemat co do imienia - Zenek, Kazik i Stefan mi do niego nie pasują, a Dżordż nie ma zbyt wielu zwolenników, choć mi się bardzo podoba. Macie jakiś pomysł?

http://www.koty.org.pl/imionakotow/list ... c=dla_kota tu masz taaaaaaaaki wybór :) tam jest imię Baset

CatAngel

Post » Pt lut 17, 2012 12:55 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

Widzę, że przygotowania w toku :D
Imię samo przyjdzie - popatrzysz na kota, poobserwujesz i będziesz wiedziała, że ma na imię....
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lut 17, 2012 18:31 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

Bazyliszkowa masz 100% racji ,wlasnie tak znajduje sie imie dla kota ,czasem nawet kot ma pare imion bo tak do niegio poprostu pasuje .Iwana ,pozdrowiania dla wypranego kota ,choc szczeze mowiac podobaja mi sie takie brudasy jakim byl Twoj kotek .

tiniminitojfi

Od: Czw lut 02, 2012 11:41

Post » Pt lut 17, 2012 23:01 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

Jest :) Basia dowiozła prócz futrzaka masę leków i jedzonka, a nawet książeczkę zdrowia! Serdecznie dziękuję!
Kot zjadł suchego z umiarem, nie łapczywie, a teraz przysypia pod szafką :) Psy poszły na spacer, a potem będziemy się zapoznawać.
Wierzyć się nie chce, że to już! :D

iwanna

Post » Pt lut 17, 2012 23:03 Re: Miał zostać POWIESZONY na DRZEWIE,pogryziony,,brudny ufny :(

i chrapie ;)

iwanna

[poprzednia][następna]