też pomyślałam w ten sposób o Niuni...a gdyby trafiła na kogo innego a nie na Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aburacze pisze:Dzień dobry wszystkim!
Lidko, napisała do mnie jeszcze raz pani, która chciała wcześniej adoptować Toffika i która bardzo przejęła się losem Twoich kotów. Może dać dom innemu choremu kotu, także z FeLV, będzie go leczyć i się nim najlepiej zaopiekuje. Mieszka pod Warszawą, więc możemy zrobić wizytę przedadopcyjną, żeby się upewnić że to dobry dom. Nie ma innych zwierząt w tej chwili, jej ostatni kot chorował na nerki i ona go długo leczyła. Mam do niej numer telefonu, mogę Ci przekazać, jeżeli chciałabyś z nią porozmawiać.
Co Ty na to? Którego kota mogłabyś zaproponować?
Adam
aburacze pisze:Dzień dobry wszystkim!
Lidko, napisała do mnie jeszcze raz pani, która chciała wcześniej adoptować Toffika i która bardzo przejęła się losem Twoich kotów. Może dać dom innemu choremu kotu, także z FeLV, będzie go leczyć i się nim najlepiej zaopiekuje. Mieszka pod Warszawą, więc możemy zrobić wizytę przedadopcyjną, żeby się upewnić że to dobry dom. Nie ma innych zwierząt w tej chwili, jej ostatni kot chorował na nerki i ona go długo leczyła. Mam do niej numer telefonu, mogę Ci przekazać, jeżeli chciałabyś z nią porozmawiać.
Co Ty na to? Którego kota mogłabyś zaproponować?
Adam
taizu pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Kota
lidka02 pisze:Adam a może Marley to młody szary śliczny kotek ma białaczke ale jest młody może ją zwalczy ...
Jak nie nawali więcej śniegu to jade dziś do weta 0 16 z psem i chce zabrać ze 3 koty do powtórzenia testu , a pani Tiny nie chce .....Niech zobaczy zdjęcie szaraczka ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości