Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzikafretka pisze:
zimno jest asz czeba sie pszytulić
Catka pisze:Uszek, jak zwykle jest dobrym wujaszkiem. Czy Mambunia zrobiła się bardziej śmiała?
Isia83 pisze:Witam, o istnieniu fundacji wiem co prawda od kilku miesięcy (od ok. pół roku mieszkam w BB), staram się "lubić" i dzielić Wasze wpisy na facebooku ale serio, serio - dopiero dziś - w dniu kota - przyszło mi do głowy poszukać Was na miau.pl
Chciałam życzyć Wam z okazji dzisiejszego święta samych pozytywnie zakończonych spraw, samych zdrowych futrzaków i przede wszystkim dużo sił w walce i dobrej energii wokół!
p.s. Przelałam na Wasze konto parę groszy, mam nadzieję, że się przyda. Nie mogę niestety zdeklarować się jako opiekun wirtualny, bo nie mogę gwarantować stałych wpłat (na utrzymaniu mam 3 ogony i czasem z wypłatą wychodzi mi "na styk") ale mam nadzieję, że co jakiś czas uda mi się wspomóc w miarę możliwości. No i chciałam wpisem sobie zasubskrybować wątek, coby być na bieżąco![]()
Pozdrawiam i życzę owocnych zbiorów Auchanowych!
Isia83 pisze:Witam, o istnieniu fundacji wiem co prawda od kilku miesięcy (od ok. pół roku mieszkam w BB), staram się "lubić" i dzielić Wasze wpisy na facebooku ale serio, serio - dopiero dziś - w dniu kota - przyszło mi do głowy poszukać Was na miau.pl
Chciałam życzyć Wam z okazji dzisiejszego święta samych pozytywnie zakończonych spraw, samych zdrowych futrzaków i przede wszystkim dużo sił w walce i dobrej energii wokół!
p.s. Przelałam na Wasze konto parę groszy, mam nadzieję, że się przyda. Nie mogę niestety zdeklarować się jako opiekun wirtualny, bo nie mogę gwarantować stałych wpłat (na utrzymaniu mam 3 ogony i czasem z wypłatą wychodzi mi "na styk") ale mam nadzieję, że co jakiś czas uda mi się wspomóc w miarę możliwości. No i chciałam wpisem sobie zasubskrybować wątek, coby być na bieżąco![]()
Pozdrawiam i życzę owocnych zbiorów Auchanowych!
dzikafretka pisze:
Biega i bawi się jak szalona, z Uszkiem może dokazywać ile chce, jedynie Nulka jako zła cioteczka paca ją łapką "doprowadzając młodą damę do porządku"Czasami jak ją zaskoczę podczas spania na łóżku to daje się wygłaskać, ale jak biega, to nie ma mowy, żeby się dała głasnąć. Ale czasami podchodzi bardzo blisko, np jak siedzę na fotelu i patrzy, koło mojej głowy na ręce, co tam sobie porabiam. I gryzie mi stopy przez kołdrę
Ogólnie Mała robi postępy
dzikafretka pisze:Miya i dzikafretka zapraszają na bazarek dla Fundacji Zmieńmy Los!
Piękne fanty podarowała Miya, fretka zajmuje się jedynie forumową stroną bazarkowania, gdyż jeszcze nie nazbierała nowych fantów (hańba mi)
viewtopic.php?f=20&t=139339
Zapraszamy!
Miya2 pisze:Cudna koteczka z Uszatki ale te narośla ma straszneOby szybko udało się ich pozbyć
![]()
Mam nadzieję że nie sprawia jej to bólu przy chodzeniu czy dotyku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, elmas, Google Adsense [Bot] i 368 gości