Sprzedaję rzeczy, które od paru miesięcy czekają na wystawienie. Większość to ciuchy, w które przestałam się już niestety mieścić

Ze względu na ogromną ilość kociej sierści w moim domu, niektóre (zwłaszcza te z tkanin "łapiących wszystko") są na zdjęciach nieco okudlone, ale przed wysyłką gwarantuję ich odczyszczenie i odkłaczenie

Dochód z bazarku zostanie przeznaczony na spłatę długów w lecznicy za zabiegi i leczenie kotów zabieranych przeze mnie z różnych miejsc i w różnym stanie, głównie kotów z Kłaja (wątek -> viewtopic.php?f=1&t=86218&start=510" onclick="window.open(this.href);return false; ) i kotów żyjących w miejscu gdzie pracuję. Jeśli bazarek będzie się cieszył powodzeniem - kupię także karmę dla moich bezdomniaczków.
Ze względu na dużą ilość przedmiotów do wystawienia bazarek będzie sukcesywnie uzupełniany. Aukcja każdego z przedmiotów będzie trwała przez 10 dni od pierwszej złożonej oferty (do północy), a sam bazarek - do wyczerpania zapasów

Na początek wystawiam kilka ciuchów:
1. Czarny bliźniak ze srebrnymi cekinami. Góra kopertowa, pod spodem topik na ramiączkach. Ładnie eksponuje dekolt. Przyjemna w dotyku bawełna. Długi rękaw. Rozmiar 40.
SPRZEDANY

Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 5zł
2. Bluzeczka w stylu folk, hippie. Bardzo oryginalna, firma Zara, rozmiar z metki M czyli 38. Całość mocno marszczona na gumkach, więc sporo się rozciąga. Długie rękawy, na mankietach również marszczone. 100% poliester. Przywieziona jakiś czas temu zza granicy, więc wzór ciężko spotykany w Polsce

Wysokość na marszczonej części 35 cm, całości 48 cm. Szerokość bez rozciągania 30 cm (rozciąga się do 50 cm). Dł. rękawa po zewnętrznej 68 cm, po wewnętrznej 53 cm.
SPRZEDANA

Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 5 zł
Licytuje Sis - 10 zł
3. Sportowa bluzeczka firmy WOB. Dwukolorowa, z wysokiej jakości, bardzo przyjemnej w dotyku bawełny. Bardzo wygodna. Rozmiar 38.

4. Spodenki rybaczki z czarnego dżinsu. Firma Haust Jeans, rozm. na metce 44, ale są mniejsze - pomiędzy 40 a 42. Dla kobiet o szerszych biodrach. Zapinane na guziki. Na tylnych kieszonkach aplikacja w kolorze złotym.
Szerokość w pasie 90 cm, w najszerszym miejscu w biodrach ok. 110 cm. Długość całości 75 cm, nogawki (od kroku) 47 cm, szer. nogawki na dole 22 cm.
SPRZEDANE

Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 5 zł
5. Asymetryczna tunika wiązana z tyłu. Na ramionach i z przodu pasiaste wstawki, o falowanych końcówkach. Z przodu rozcięcie. Firma Wizard, rozmiar na metce XL, ale jest mniejsza, oceniam na 38/40. Przyjemna bawełna, idealna na lato.

6. Bluzeczka w kolorze oliwkowym. Wysokiej jakości bawełna, na lewym przedramieniu kieszonka zapinana na rzep. Rozmiar 38/40. 60 cm długości (od ramienia) i dołem 50 cm szerokości. Pod samymi paszkami troszkę się zwęża, do jakichś 48 cm.
SPRZEDANA

Licytuje Koki-99 - 5 zł
7. Czarny gorset. Bardzo dobrze usztywniony, zapinany na haftki. Z tyłu wstawki z gumki, dzięki czemu idealnie dopasowuje się do ciała. Wewnątrz welurowe wstawki ochronne. Rozmiar większe B/C. Dokładne wymiary: szerokość całości 70 cm (bez naciągania), szerokość wstawek z gumek 2 x 9 cm. Wysokość gorsetu mierząc od szczytu miseczki 23 cm. Szerokość samego przodu, pomiędzy pionowymi fiszbinami 25cm, rozszerza się ku górze do 32 cm.
Naciąga się do szerokości 80 cm, maksymalnie 85 cm (nie wiem czy wtedy da się oddychać

SPRZEDANY

Licytuje Dzyśka - 5 zł
8. Czarny, milutki w dotyku seterek. Kupiony w niemieckim C&A. Niewielki golfik, długie rękawy. Jest krótki, super wygląda do spodni biodrówek. Rozmiar 40.
Wysokość od pachy w dół 30 cm, szerokość pod pachami 45 cm, szerokość dołem 50 cm. Dł. rękawa po wewn. 50 cm, po zewn. 60 cm.

9. Zielonkawo-czarna bluzeczka "jaszczurkowata"

Dł.całkowita 65 cm, dł rękawa po zewn. 35 cm, szer. na wysokości klatki piersiowej 45 cm, szer. dołem 50 cm.
SPRZEDANA

Licytuje andorka - 5 zł
10. Przepiękna gotycka czarna bluzeczka o wyjątkowym kroju rękawów, z uroczą aplikacją u dołu. Rękawy szyte z prostokąta, z rozcięciem po bokach. Rozmiar 38.
KATASTROFA - ULEGŁA ZNISZCZENIU

Licytuje Miodalik - 15 zł
Licytuje turkawka - 25 zł
Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 30 zł
licytacja anulowana
11. Długa czarna jak kret spódnica. Welurowa, na gumce, bez kieszeni i zamków. Bardzo prosty krój, z tyłu duże rozcięcie do kolan. Rozmiar na metce to XL, ale to jest 40.
SPRZEDANA

12. Bluzeczka na szerokich ramiączkach, nabijana dżetami w ciekawe geometryczne kształty. Elastyczny, niemnący materiał. Firma New Look, rozmiar 38/40.

13. Oliwkowa bluzeczka z cienkiego, delikatnego materiału. Szerokie ramiączka, gładka. Oryginalna francuska; wysoka jakość, rozmiar 38/40.

14. Długa koronkowa spódnica. Na czarnej podszewce, w pasie gumka. Rozmiar z metki M, ale rozciąga się i może być nawet 40. Firma Sostanza, przywieziona z NY.
SPRZEDANA

posting.php?mode=edit&f=20&p=8565659#" onclick="window.open(this.href);return false;

Licytuje turkawka - 5 zł
Licytuje Sis - 7 zł
Licytuje AniHili - 12 zł
15. Koszula damska w stylu vintage. Przezroczysta tkanina, oprócz kołnierzyka i mankietów. Suto zdobiona żabotami. Wkładana przez głowę, rozmiar to około S/XS (brak metki).

16. Letnia dziewczęca sukienka w stylu hippie, kupiona w indyjskim. Materiał lekko przświtujący, nie naciąga się. Rozmiar to 38/40. Długa, bez zamków i guzików, dołem rozcięcia po bokach.
Długość całkowita 120 cm, długość rozcięć na dole 28 cm. Szerokość na wys. biustu 46 cm, na wys. bioder 52 cm, samym dołem 68 cm.
SPRZEDANA

Licytuje Sis - 5 zł
17. Bardzo oryginalna, piękna asymetryczna bluzeczka z jednym rękawem. Rękaw z koła, na przeciwległym boku marszczenie sznureczkiem. Rozmiar z metki to 12 - na nasze jakieś 36/38.
SPRZEDANA

Licytuje turkawka - 5 zł
18. Rock'n'rollowy czarny t-shirt z grubej, ciepłej bawełny. Z przodu nadruk z brokatowym napisem, wizerunkiem róży, druta kolczastego i węża. Tył gładki. Rozmiar z metki XL, będzie 40, po naciągnięciu 42.
SPRZEDANY

Licytuje Aneta.I - 5 zł
19. Przezroczysta bluzeczka z krótkim rękawem firmy Fransa. Kolor pomiędzy bardzo ciemnym granatem a czarnym. Czarna lamówka przy szyi, rękawki i dół zakończone falowanym stebnowaniem. Na całości delikatne pionowe plisy. Rozmiar z metki XL, wg mnie to 40.

20. T-shirt z zespołem Cradle Of Filth. Dwustronny, rozmiar z metki M, myślę, że 38 albo bardziej obcisłe 40

SPRZEDANY

Licytuje Aneta.I - 5 zł
CDN