Oryginalne ciuchy - na spłatę kocich długów. ZAPRASZAM!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 22:11 Oryginalne ciuchy - na spłatę kocich długów. ZAPRASZAM!

Kupuj od piątaka, cały dochód dla kociaka - zgodnie z tym hasłem zaczynam licytację przedmiotów na tym bazarku od 5 zł/szt.

Sprzedaję rzeczy, które od paru miesięcy czekają na wystawienie. Większość to ciuchy, w które przestałam się już niestety mieścić :? albo nietrafione prezenty. Wszystkie są w dobrym stanie, nie są spłowiałe, nie mają dziur czy zaciągnięć.
Ze względu na ogromną ilość kociej sierści w moim domu, niektóre (zwłaszcza te z tkanin "łapiących wszystko") są na zdjęciach nieco okudlone, ale przed wysyłką gwarantuję ich odczyszczenie i odkłaczenie 8) więc proszę się nie zrażać :)

Dochód z bazarku zostanie przeznaczony na spłatę długów w lecznicy za zabiegi i leczenie kotów zabieranych przeze mnie z różnych miejsc i w różnym stanie, głównie kotów z Kłaja (wątek -> viewtopic.php?f=1&t=86218&start=510" onclick="window.open(this.href);return false; ) i kotów żyjących w miejscu gdzie pracuję. Jeśli bazarek będzie się cieszył powodzeniem - kupię także karmę dla moich bezdomniaczków.

Ze względu na dużą ilość przedmiotów do wystawienia bazarek będzie sukcesywnie uzupełniany. Aukcja każdego z przedmiotów będzie trwała przez 10 dni od pierwszej złożonej oferty (do północy), a sam bazarek - do wyczerpania zapasów :) Proszę pytać o wszystko, np. o dokładne wymiary - wpisuję te z metek lub orientacyjne. Postaram się też zrobić dodatkowe zdjęcia na życzenie. Koszt przesyłki szacuję na około 5,50 zł, jeśli wyjdzie inaczej to oczywiście dam znać.

Na początek wystawiam kilka ciuchów:

1. Czarny bliźniak ze srebrnymi cekinami. Góra kopertowa, pod spodem topik na ramiączkach. Ładnie eksponuje dekolt. Przyjemna w dotyku bawełna. Długi rękaw. Rozmiar 40.
SPRZEDANY
Obrazek

Obrazek

Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 5zł

2. Bluzeczka w stylu folk, hippie. Bardzo oryginalna, firma Zara, rozmiar z metki M czyli 38. Całość mocno marszczona na gumkach, więc sporo się rozciąga. Długie rękawy, na mankietach również marszczone. 100% poliester. Przywieziona jakiś czas temu zza granicy, więc wzór ciężko spotykany w Polsce :wink:
Wysokość na marszczonej części 35 cm, całości 48 cm. Szerokość bez rozciągania 30 cm (rozciąga się do 50 cm). Dł. rękawa po zewnętrznej 68 cm, po wewnętrznej 53 cm.
SPRZEDANA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 5 zł
Licytuje Sis - 10 zł

3. Sportowa bluzeczka firmy WOB. Dwukolorowa, z wysokiej jakości, bardzo przyjemnej w dotyku bawełny. Bardzo wygodna. Rozmiar 38.
Obrazek

Obrazek

4. Spodenki rybaczki z czarnego dżinsu. Firma Haust Jeans, rozm. na metce 44, ale są mniejsze - pomiędzy 40 a 42. Dla kobiet o szerszych biodrach. Zapinane na guziki. Na tylnych kieszonkach aplikacja w kolorze złotym.
Szerokość w pasie 90 cm, w najszerszym miejscu w biodrach ok. 110 cm. Długość całości 75 cm, nogawki (od kroku) 47 cm, szer. nogawki na dole 22 cm.
SPRZEDANE
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 5 zł

5. Asymetryczna tunika wiązana z tyłu. Na ramionach i z przodu pasiaste wstawki, o falowanych końcówkach. Z przodu rozcięcie. Firma Wizard, rozmiar na metce XL, ale jest mniejsza, oceniam na 38/40. Przyjemna bawełna, idealna na lato.
Obrazek

Obrazek

6. Bluzeczka w kolorze oliwkowym. Wysokiej jakości bawełna, na lewym przedramieniu kieszonka zapinana na rzep. Rozmiar 38/40. 60 cm długości (od ramienia) i dołem 50 cm szerokości. Pod samymi paszkami troszkę się zwęża, do jakichś 48 cm.
SPRZEDANA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje Koki-99 - 5 zł

7. Czarny gorset. Bardzo dobrze usztywniony, zapinany na haftki. Z tyłu wstawki z gumki, dzięki czemu idealnie dopasowuje się do ciała. Wewnątrz welurowe wstawki ochronne. Rozmiar większe B/C. Dokładne wymiary: szerokość całości 70 cm (bez naciągania), szerokość wstawek z gumek 2 x 9 cm. Wysokość gorsetu mierząc od szczytu miseczki 23 cm. Szerokość samego przodu, pomiędzy pionowymi fiszbinami 25cm, rozszerza się ku górze do 32 cm.
Naciąga się do szerokości 80 cm, maksymalnie 85 cm (nie wiem czy wtedy da się oddychać :D )
SPRZEDANY
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje Dzyśka - 5 zł

8. Czarny, milutki w dotyku seterek. Kupiony w niemieckim C&A. Niewielki golfik, długie rękawy. Jest krótki, super wygląda do spodni biodrówek. Rozmiar 40.
Wysokość od pachy w dół 30 cm, szerokość pod pachami 45 cm, szerokość dołem 50 cm. Dł. rękawa po wewn. 50 cm, po zewn. 60 cm.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

9. Zielonkawo-czarna bluzeczka "jaszczurkowata" :D Ciekawy wzór, dłuższa, z cienkiego, bardzo rozciągliwego materiału. Rękawy do lokcia. Rozmiar 40, ale myślę, że spokojnie może wejść 42.
Dł.całkowita 65 cm, dł rękawa po zewn. 35 cm, szer. na wysokości klatki piersiowej 45 cm, szer. dołem 50 cm.
SPRZEDANA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje andorka - 5 zł

10. Przepiękna gotycka czarna bluzeczka o wyjątkowym kroju rękawów, z uroczą aplikacją u dołu. Rękawy szyte z prostokąta, z rozcięciem po bokach. Rozmiar 38.
KATASTROFA - ULEGŁA ZNISZCZENIU :cry:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje Miodalik - 15 zł
Licytuje turkawka - 25 zł
Licytuje BOZENAZWISNIEWA - 30 zł
licytacja anulowana

11. Długa czarna jak kret spódnica. Welurowa, na gumce, bez kieszeni i zamków. Bardzo prosty krój, z tyłu duże rozcięcie do kolan. Rozmiar na metce to XL, ale to jest 40.
SPRZEDANA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

12. Bluzeczka na szerokich ramiączkach, nabijana dżetami w ciekawe geometryczne kształty. Elastyczny, niemnący materiał. Firma New Look, rozmiar 38/40.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

13. Oliwkowa bluzeczka z cienkiego, delikatnego materiału. Szerokie ramiączka, gładka. Oryginalna francuska; wysoka jakość, rozmiar 38/40.
Obrazek

Obrazek

14. Długa koronkowa spódnica. Na czarnej podszewce, w pasie gumka. Rozmiar z metki M, ale rozciąga się i może być nawet 40. Firma Sostanza, przywieziona z NY.
SPRZEDANA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
posting.php?mode=edit&f=20&p=8565659#" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Licytuje turkawka - 5 zł
Licytuje Sis - 7 zł
Licytuje AniHili - 12 zł

15. Koszula damska w stylu vintage. Przezroczysta tkanina, oprócz kołnierzyka i mankietów. Suto zdobiona żabotami. Wkładana przez głowę, rozmiar to około S/XS (brak metki).
Obrazek

Obrazek

Obrazek

16. Letnia dziewczęca sukienka w stylu hippie, kupiona w indyjskim. Materiał lekko przświtujący, nie naciąga się. Rozmiar to 38/40. Długa, bez zamków i guzików, dołem rozcięcia po bokach.
Długość całkowita 120 cm, długość rozcięć na dole 28 cm. Szerokość na wys. biustu 46 cm, na wys. bioder 52 cm, samym dołem 68 cm.
SPRZEDANA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje Sis - 5 zł

17. Bardzo oryginalna, piękna asymetryczna bluzeczka z jednym rękawem. Rękaw z koła, na przeciwległym boku marszczenie sznureczkiem. Rozmiar z metki to 12 - na nasze jakieś 36/38.
SPRZEDANA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytuje turkawka - 5 zł

18. Rock'n'rollowy czarny t-shirt z grubej, ciepłej bawełny. Z przodu nadruk z brokatowym napisem, wizerunkiem róży, druta kolczastego i węża. Tył gładki. Rozmiar z metki XL, będzie 40, po naciągnięciu 42.
SPRZEDANY
Obrazek

Obrazek

Licytuje Aneta.I - 5 zł

19. Przezroczysta bluzeczka z krótkim rękawem firmy Fransa. Kolor pomiędzy bardzo ciemnym granatem a czarnym. Czarna lamówka przy szyi, rękawki i dół zakończone falowanym stebnowaniem. Na całości delikatne pionowe plisy. Rozmiar z metki XL, wg mnie to 40.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

20. T-shirt z zespołem Cradle Of Filth. Dwustronny, rozmiar z metki M, myślę, że 38 albo bardziej obcisłe 40 ;) Dł. całkowita 70 cm, szerokość 50 cm. Wys. od pachy w dół 46 cm, rękawek po zewn. 23 cm, po wewnętrznej 17 cm.
SPRZEDANY
Obrazek

Obrazek

Licytuje Aneta.I - 5 zł

CDN :)
Ostatnio edytowano Pon mar 12, 2012 21:43 przez Kinya, łącznie edytowano 47 razy
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon lut 13, 2012 21:35 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Zaczynam bluzeczkę nr 6 :)

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Wto lut 14, 2012 11:19 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Koki-99 pisze:Zaczynam bluzeczkę nr 6 :)

Dzięki! Napiszę tylko, że ma 60 cm długości (od ramienia) i dołem 50 cm szerokości. Pod samymi paszkami troszkę się zwęża, do jakichś 48 cm :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Wto lut 14, 2012 15:12 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Dorzuciłam parę szmatek :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Wto lut 14, 2012 18:30 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Zaczynam nr 7 :D

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto lut 14, 2012 18:43 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Dzyśka pisze:Zaczynam nr 7 :D

Dzięki, już wpisuję :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw lut 16, 2012 0:28 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

2 i 10 zaklepuję za wywoławczą,bo mi wątek zniknie,a podopieczna wczoraj się zastanawiała i kazała jej zaklepać,więc "klepię"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lut 16, 2012 12:13 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

BOZENAZWISNIEWA pisze:2 i 10 zaklepuję za wywoławczą,bo mi wątek zniknie,a podopieczna wczoraj się zastanawiała i kazała jej zaklepać,więc "klepię"

Klepnięte :) Dzięki!
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw lut 16, 2012 14:01 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

To ja sobie zaznaczę ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Czw lut 16, 2012 17:08 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Witam :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Sob lut 18, 2012 15:12 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Postaram się jeszcze w ten weekend coś dorzucić :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie lut 19, 2012 22:07 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

a ja pytałam o wymiary rybaczków i nie ma mojego wpisu 8O (albo sama go nie zatwierdziłam :oops: )
7 poproszę(za wywoławczą)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 20, 2012 14:27 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

BOZENAZWISNIEWA pisze:a ja pytałam o wymiary rybaczków i nie ma mojego wpisu 8O (albo sama go nie zatwierdziłam :oops: )

Wieczorkiem w domu zmierzę i wstawię.
7 już zalicytowana, chybo trzeba przebijać ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pon lut 20, 2012 14:58 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

Kinya pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:a ja pytałam o wymiary rybaczków i nie ma mojego wpisu 8O (albo sama go nie zatwierdziłam :oops: )

to zobacz w domu i ten gorset do il cm sie rozciąga
Rybaczki dla mnie sa, ale gorset nie,wiec zapytam nim przebije w cudzym imieniu :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 20, 2012 16:12 Re: Fajne ciuchy - na spłatę kocich długów i karmę. ZAPRASZAM!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Kinya pisze:

to zobacz w domu i ten gorset do il cm sie rozciąga
Rybaczki dla mnie sa, ale gorset nie,wiec zapytam nim przebije w cudzym imieniu :)

Oczywiście :)
Wpiszę wieczorkiem.
Obrazek Obrazek

Kinya

[następna]