Lilianna J-wie pisze:Ja też tak robię ale jak ktoś nie zostawi linka to ginę, a na główną stronę nie wchodzę..
A ja wchodzę jak jest mało powiadomień i mam kiedy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Ja też tak robię ale jak ktoś nie zostawi linka to ginę, a na główną stronę nie wchodzę..
Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:Cześć Dziewczynki!
Karolek(ona) pisze:Wiola gdzies pytałaś o dzisiejszy dzień
„Powiedział mi Bartek, że dziś tłusty czwartek, a Bartkowa uwierzyła, dobrych pączków nasmażyła” głosi staropolskie przysłowie. Skąd wzięła się tradycja smażenia i jedzenia pączków? Historia Tłustego Czwartku sięga czasów starożytnych, kiedy to w Rzymie bawiono się hucznie, by powitać nadchodzącą wiosnę i pożegnać zimę. Wtedy ludzie zajadali się tłustymi mięsami i popijali je alkoholem, do których zajadano pączki, robione z ciasta chlebowego. Nie były one słodkie, lecz nadziewane słoniną. W naszej tradycji Tłusty Czwartek to zawsze ostatni czwartek przed Wielkim Postem. Jako że Wielkanoc jest świętem ruchomym, Tłusty Czwartek nie wypada co roku w ten sam dzień. Dzień ten był kiedyś początkiem Tłustego Tygodnia, czyli czasu wielkiego obżarstwa.
MonikaMroz pisze:Witamy z Mili.
Odpisałam Ci o tej kastracji w moim wątku
Dodam jeszcze że zarówno jak miałam Suri i była kastrowana i teraz z Mili to pierwszą noc spałam zamknięta w swoim pokoju z miskami z jedzeniem i kuwetą w jednym pokoju. Trzeba pilnować żeby kot nie latał za bardzo bo może gdzieś sobie ten brzucho zahaczyć. Chociaż Mili jak wróciła od weterynarza to ledwo na nogach się trzymała ale na drapak wskoczyła. Musiałam ją asekurować bo nawet prosto siedzieć po narkozie nie umiała
vailet pisze:bardzo rockowa i tekst o kocie
MonikaMroz pisze:vailet pisze:bardzo rockowa i tekst o kocie
I te dwie sprawy w tej piosence są najważniejsze. I masz racje oni są coś od Akurat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości