Moderator: Estraven
casica pisze:KOMUNIKAT DLA NERKOWCÓW: Doszedł renagel![]()
Czekamy na decyzję dalii i w poniedziałek mozemy przystąpić do dzielenia się.
KOMUNIKAT O PUTI: śniadnako zjedzone pięknie, mała nawodniona poranna porcją płynów, węgiel podany, teraz mała śpi słodko wraz z resztą nierobów. Jesteśmy już po dwóch dawkach renagelu. Generalnie laleczka bez zmian.
casica pisze:skaskaNH pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze:VVu pisze:Zanim się umówicie - ustalcie regulamin spotkania, by potem nie było nieporozumień.
Racja, regulamin rzecz święta
Modyfikowalny?
Ofkors![]()
Casica, a będzie tam jakaś komórka, żeby banować niesubordynowanych uczestników?
EDIT: doczytałam o Puti - dzielna maleńka, niech sobie ładnie je i odpoczywa
Da się zrobić - są młodzi strażacy ochotnicy, są moi przyjaciele spod kilku miejscowych sklepów, jest w czym wybrać taka komórkę, a nawet komorę
moś pisze:casica pisze:VVu pisze:Zanim się umówicie - ustalcie regulamin spotkania, by potem nie było nieporozumień.
Chcesz być mistrzem ceremonii?
Wielki Trzynasty![]()
A ja miałam na myśli prawdziwego mistrza ceremoniia fe mosiu
jaką masz nieuczesaną (pod)świadomość
Liwia pisze:aga9955 pisze:casica pisze:aga9955 pisze:Dzielna Puti![]()
A w dalszej czesci watku: o co chodzi? Bo ja sie zgubilam![]()
O seks chybaAlbo może tylko mnie się tak kojarzy? No ale to pod wplywem mosia. Moś samo zuo
Aha.
Dopsz. To milo jest.
Ale chodzi o grupowy?
Aga - streszczenieSame baby. Bacik dzierży karolinah. Moś chrapie i nie ma nart-biegówek. anulka111 nie dostanie zdjęć. VVu nie ma chwościków, ale ma dzwonko.
Chyba będą ban(an)y.
Birfanka pisze:![]()
O pejczyk prosila dalia.
karolinah pisze:casica pisze:Karolinah będzie miała zgrabna brzytewkę
Daj małpie brzytwę;)
casica pisze:skaskaNH pisze:A ten seks grupowy to pod jakiś paragraf nie podpada?
Bo się nam znowu watek zazieleni
Legalny jest, ufff![]()
Nawet na onecie było, że coraz popularniejszy u nas. I to było do poczytania przez całą dobę![]()
Tak więc od strony prawnej jesteśmy ok, a o seksie z nieletnimi nikt tu rozprawiał nie będzie.
VVu pisze:KotkaWodna pisze:VVu, a będziesz miał copkę z dzwoneczkamy?
bo jak tak, to gotowam się wprosić na imprezę, byle to zobaczyć![]()
btw, jeśli będziecie jechały na ten sabat jakoś via albo w okolicach Bydgoszczy, to zahaczcie o mnie - wrzucę Wam do koszyczka jakieś ciasto ;>
Nieee, czapeczkę mam bez chwościków - nie byłoby do czego przyczepić.Ale dzwonko śledzia do wódki, owszem.
![]()
Proponuję drinki:
nocny troll - dla kierowców, bo najwyżej jednoprocentowy, bez mocy
mocny mod - 2 takie i urywa się wątek... tłu! film, oczywiście
kotx2 pisze:VVu pisze:KotkaWodna pisze:VVu, a będziesz miał copkę z dzwoneczkamy?
bo jak tak, to gotowam się wprosić na imprezę, byle to zobaczyć![]()
btw, jeśli będziecie jechały na ten sabat jakoś via albo w okolicach Bydgoszczy, to zahaczcie o mnie - wrzucę Wam do koszyczka jakieś ciasto ;>
Nieee, czapeczkę mam bez chwościków - nie byłoby do czego przyczepić.Ale dzwonko śledzia do wódki, owszem.
![]()
Proponuję drinki:
nocny troll - dla kierowców, bo najwyżej jednoprocentowy, bez mocy
mocny mod - 2 takie i urywa się wątek... tłu! film, oczywiście
skaskaNH pisze:I do komórki, i do komórkijoshua_ada pisze:
a może Banana Daiquiri - wypijasz i wypadasz z imprezy![]()
O, jeszcze Ban-ditos: po wypiciu 2-3 uzytkownik, tfu, imprezowicz dokonuje samozbanowania w pozycji horyzontalnej
kotx2 pisze:skaskaNH pisze:I do komórki, i do komórkijoshua_ada pisze:
a może Banana Daiquiri - wypijasz i wypadasz z imprezy![]()
O, jeszcze Ban-ditos: po wypiciu 2-3 uzytkownik, tfu, imprezowicz dokonuje samozbanowania w pozycji horyzontalnej
I bantini - imprezowicz będzie wstrząsniety i zmieszany
skaskaNH pisze:Ej, kobity, ja jeszcze w pracy i głupio mi tak rechotać :ry:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Ruda_z_zielonymi i 891 gości