Catman ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paulinka116 pisze:Mojej koleżanki Mamy kot właśnie odszedł i szuka kocura bądź możliwe, że uda mi się ją namówić na dwa, do domu wychodzącego. Zastanawiam się które mogłabym jej podesłać. Jak myślicie?
JaEwka pisze:Ja! Mój wet pomaga jednej Pani szukać nowych domów dla jej kotów - koty są wychodzące więc raczej do takiego domu.
Nie wiem co się stanie z kotami jeżeli domu nie znajdą![]()
Wszystkie są wysterylizowane i zaszczepione.
Edit: zapomniałam, że przecież bywasz na tym wątku
Gibutkowa pisze:paulinka116 pisze:Mojej koleżanki Mamy kot właśnie odszedł i szuka kocura bądź możliwe, że uda mi się ją namówić na dwa, do domu wychodzącego. Zastanawiam się które mogłabym jej podesłać. Jak myślicie?
Kurde mam alzheimera ale wiem że ktoś szukał właśnie domu wychodzącego... szlak, no nie pamiętam...
turkawka pisze:Gibutkowa pisze:paulinka116 pisze:Mojej koleżanki Mamy kot właśnie odszedł i szuka kocura bądź możliwe, że uda mi się ją namówić na dwa, do domu wychodzącego. Zastanawiam się które mogłabym jej podesłać. Jak myślicie?
Kurde mam alzheimera ale wiem że ktoś szukał właśnie domu wychodzącego... szlak, no nie pamiętam...
Nie masz Alzheimera. Ja Ci o tym pisałam. Ale czarna małpka w niedzielę pojechała się miziać pod Wrocław do super domku
gabi.cezar pisze:Jeszcze nie wiem czy się wyrobie. Też będę wiedziała w sobotę.
JaEwka pisze:Czy ktoś będzie w tą niedziele w schronisku? Potrzebuje wiedzieć co sie dzieje z Pucusiem i Franciszkiem. Ja nie wiem czy będę mogła przyjsć wszystko okaże sie w sobotę bo jadę na kontrolę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google Adsense [Bot] i 408 gości