Neigh - chłopak niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:ok, zaklepałam wstępnie 5 miejsc, może do niedzieli coś jeszcze się zwolni. W sobotę rano jeszcze potwierdzę.
Przejadę się i pogodnię jeszcze na pewno lekarzy, żeby oddali te zwierzaki, które mogą.
Czyli wstępnie niedziela - 14:00-15:00?
tajdzi pisze:http://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&oe=UTF8&msa=0&msid=208962525576176096890.0004b8ff5576679129d16
Zrobiłam mapę zaznaczając miejsca łapania.
Dojechać można na Modlińską i wysiąść przy Dyrekcji FSO (chyba na żądanie) lub pod Auchon.
Genearalnie miejsce spotkania jest dosłownie obok pętli tramwajowej pod Mostem.
Możemy się spotkać np na przystanku, albo jak możecie przejść trochę dalej tą zaznaczoną na mapie trasą pod punkt przy samej wiśle. Widać od razu, po prawej stronie pod mostem (pomalowanym grafitii) jest miejsce wejścia dla kotów.
tajdzi pisze:Już po
Spotkałam kilka znajomych twarzy
Przedstawiłam problem. Komisja napisze pisma do Dyrekcji Dróg i Urzędu Miasta w tej sprawie.
Spróbuje też namierzyć właściciela posesji obok i uzyskać zgodę na przesiedlenie tam kotów na czas remontu (czyli postawienie budek i możliwość karmienia)
Po ustaleniu kto jest odpowiedzialny za projekt mostu pójdzie pismo z prośbą o pozostawienie terenu dla kotów.
Czyli - zaczynamy walczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, Szymkowa i 259 gości