Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panimama pisze:o to nie prawda moje się tłuką niesamowicie
Karolek(ona) pisze:puszatek pisze:to Cię podziwiam, że mimo wszystko jesteś tak pogodna
czy ja wiem czy pogodna - poprostu nauczyłam sie juz życia i wiem, że lubi kopać w dupe a mnie to z dwojona siłą - nie dość że musiałam pognać "tatusia" bo mi aborcje proponował to jeszcze u małego podejrzewaja autyzm - ma prawie 6 lat i nie umie normalnie mówić , uczy sie teraz od podstaw jak 2latek a i tak zachowuje sie tak, że nie jeden zwyrodniały tatus by go juz dawno ubił. Czasem boje sie wyjść z nimz domu bo odwala takie kino, ucieka na ulice bije mnie, a przechodnie na mnie wrzeszczą że krzykne na niego.
bozena640 pisze:ruda32 pisze:
zapłacę za fotkę 1lub 2
Też się dorzucę![]()
Karolinka wybierz fotki chłopaków
bozena640 pisze:
Też byłam 3 lata na wychowawczym i nie pracaowałam. Co prawda jak mój mąż zmarł to syn miał już 8 lat a ja pracowałam ale chyba było mi łatwiej (chociaż na pomoc rodziny nie mogłam liczyć)
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:
Oni są ze sobą bardzo zżyci![]()
![]()
Pięknie się razem prezentują
![]()
![]()
bozena640 pisze:panimama pisze:i za to kupic ubrania mleko pampersy a gdzie jedzenie no i teraz czeka mnie wyprawka córci do szkoły i każą kobietom rodzic
Biedni są teraz rodzice, czasy ciężkie a pomocy nie maDlatego podziwiam ludzi którzy decydują się na więcej jak jedno dziecko
bozena640 pisze:panimama pisze:mi zawsze marzyła się duża rodzinka
Chciałam mieć parkę, ale skończyło się na jedynaku
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:
Mnie się te podobajątylko musisz podać co napisać
panimama pisze:o to nie prawda moje się tłuką niesamowicie
Karolek(ona) pisze:to pierwsze foto tez jest fajne i dobrze pewnie by było dać fote jak sami są żeby było wiadomo o którego kota chodzi hehe
napisalam ci na pw ale ja nie umiem pisac
Myszolandia pisze:Karolek(ona) pisze:puszatek pisze:to Cię podziwiam, że mimo wszystko jesteś tak pogodna
czy ja wiem czy pogodna - poprostu nauczyłam sie juz życia i wiem, że lubi kopać w dupe a mnie to z dwojona siłą - nie dość że musiałam pognać "tatusia" bo mi aborcje proponował to jeszcze u małego podejrzewaja autyzm - ma prawie 6 lat i nie umie normalnie mówić , uczy sie teraz od podstaw jak 2latek a i tak zachowuje sie tak, że nie jeden zwyrodniały tatus by go juz dawno ubił. Czasem boje sie wyjść z nimz domu bo odwala takie kino, ucieka na ulice bije mnie, a przechodnie na mnie wrzeszczą że krzykne na niego.
o w mordebozena640 pisze:ruda32 pisze:
zapłacę za fotkę 1lub 2
Też się dorzucę![]()
Karolinka wybierz fotki chłopaków
uprzedziłyście mniebozena640 pisze:
Też byłam 3 lata na wychowawczym i nie pracaowałam. Co prawda jak mój mąż zmarł to syn miał już 8 lat a ja pracowałam ale chyba było mi łatwiej (chociaż na pomoc rodziny nie mogłam liczyć)
Ojej,to też nie mialaś łatwobozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:
Oni są ze sobą bardzo zżyci![]()
![]()
Pięknie się razem prezentują
![]()
![]()
ja bym dała jeszcze jedną co tak się przytulająbozena640 pisze:panimama pisze:i za to kupic ubrania mleko pampersy a gdzie jedzenie no i teraz czeka mnie wyprawka córci do szkoły i każą kobietom rodzic
Biedni są teraz rodzice, czasy ciężkie a pomocy nie maDlatego podziwiam ludzi którzy decydują się na więcej jak jedno dziecko
Ja na Pitka mam dokładnie 0.00 zł rodzinnego,bo niby przekroczyliśmy ileś tam niż jest na jedną osobę![]()
A ilu jest ,ze na lewo pracują i dostają kosmosy,sama babka w urzędzie to mówiła do mojego ,jak mój poszedł załatwiać becikowe jak młody się urodziłbozena640 pisze:panimama pisze:mi zawsze marzyła się duża rodzinka
Chciałam mieć parkę, ale skończyło się na jedynaku
Mi też po głowie szwendało się,żeby jeszcze siostrzyczkę Pitkowi spracować,ale jednak nie te czasy już na więcej dzieci no i dwa trochę cykora już mam,bo to nie ten wiek,różnie może byćbozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:
Mnie się te podobajątylko musisz podać co napisać
ja tez jestem za i jedno z tamtych jak razem siedzą w oknie na parapecie jak te noski mają bliskopanimama pisze:o to nie prawda moje się tłuką niesamowicie
a to duże dziołchy masz?
buziaki w Ukochane Pysiaki![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:a Gabusia nie chciała?
Nawet nie przyszła powąchać
dba o linię
Danusia pisze:Hej Gromadziu słodka![]()
![]()
joszko89 pisze:Jak tak czytam te Wasze wypowiedzi to tylko utwierdza mnie to w przekonaniu, że nie chcę mieć dzieckaKarolka Tobie bardzo współczuję trudnej sytuacji, miał Filip robione już badania psychologiczne w kierunku autyzmu? Orzeczenie już jakieś ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 395 gości