zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2012 12:48 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Problem w moim przypadku polega na tym, że muszę przez jakiś czas ponosić daną rzecz, żeby zaczęła mnie "gryźć"... (jestem co prawda w stanie wyobrazić sobie siebie siedzącą w w koszu z motkami angory batik, ale nie sądzę, żeby panie w pasmanterii na to poszły...)
Ale - to zielone abrazo mnie urzekło - zaryzykuję więc i poproszę (mam na szczęście kuzynkę, która lubi zielenie i żadna włóczka gryząca jej nie straszna, więc najwyżej dostanie ode mnie prezent)
Poproszę pw z numerem konta :)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Czw lut 16, 2012 12:51 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

wysłałam pw :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Czw lut 16, 2012 15:25 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

agiag pisze:Problem w moim przypadku polega na tym, że muszę przez jakiś czas ponosić daną rzecz, żeby zaczęła mnie "gryźć"... (jestem co prawda w stanie wyobrazić sobie siebie siedzącą w w koszu z motkami angory batik, ale nie sądzę, żeby panie w pasmanterii na to poszły...)(...)

Jak będziesz siedzieć goła, to możesz zalatwić tłum klientow płci męskiej, ktorzy zaczną wykupywać motki z kosza, w którym siedzisz :D (a panie cichaczem będą dosypywać).
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lut 17, 2012 8:21 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

:)
idę na pocztę wysłać abrazo :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Pt lut 17, 2012 20:49 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

przesyłka do mnie dotarła dziś, :mrgreen: , polecam w 100%, jestem zachwycona :D, komin jest zaje....ty.
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pt lut 17, 2012 21:36 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

:D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pt lut 17, 2012 21:46 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

czy abrazo jest jeszcze jeśli tak to poprosze i mam pytanko czarna czapka to czapka męska?

izaz

Od: Czw gru 04, 2008 0:16

Post » Sob lut 18, 2012 16:14 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

izaz pisze:czy abrazo jest jeszcze jeśli tak to poprosze i mam pytanko czarna czapka to czapka męska?

Mam abrazo ale tylko to 2 kolorowe
jak masz jakiś pomysł na kolor to napisz wydziergam, zamówiłam trochę kolorków w poniedziałek powinny być.
czapka czarny melanż jest trochę większa, czarna ma kwadraty teoretycznie wzór męski.
Mam jeszcze czarną włóczkę mogę dziergnąć inną bardziej damską
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro lut 22, 2012 13:07 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Ach... Piękne abrazo do mnie dotarło... Bardzo dziękuję i przystępuję do "testu gryzienia" :wink:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Śro lut 22, 2012 14:02 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Będę trzymała :ok: żeby nie gryzło :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw lut 23, 2012 18:32 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Jak już czerwona chusta będzie gotowa, to poproszę o pw z danymi do przelewu :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Czw lut 23, 2012 21:36 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

KaleidoStar pisze:Jak już czerwona chusta będzie gotowa, to poproszę o pw z danymi do przelewu :)

Włóczka doszła, zabiorę się jutro za robotę, jak skończę wrzucę zdjęcie na PW i zadecydujesz czy chcesz. :D
Od wtorku złapało mnie jakieś paskudne przeziębienie, w dodatku z nosa leje się niemiłosiernie.
Nie cierpię kataru :!: :|
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw lut 23, 2012 22:13 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Tylko niech ci na robótki nie kapie :D

KaleidoStar

Post » Pt lut 24, 2012 9:12 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

No dzisiaj już trochę lepiej :D , a może dlatego że jeszcze mój katar śpi a ja już nie :mrgreen:
Na robótkę nie kapie :D Przez kichanie nie mogę se celnąć w oczko robótki :ryk:
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pt lut 24, 2012 15:31 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Uważaj, żebyś w swoej oczko nie celnęła ;]

Jeśli jeszcze nie zaczęłaś, to sis prosi o wzór taki jak ta sprzedana zielono-zielona.

KaleidoStar

[poprzednia][następna]