Moderator: Moderatorzy
LaraAnn pisze:Ja też poproszę jedną z wysyłką!
Torba śliczna
Kicorek pisze:Jeżeli jest możliwość odbioru w Galerii Łódzkiej 4 marca na pokazie kotów, to bym odebrała osobiście![]()
andorka pisze:Na nie za duże zakupy w sam raz, polecam
joshua_ada pisze:TŻ joshua_ady
(jeszcze nie wie, ale się dowie)
gaota pisze:I ja poproszę jedną.
Zapewne nieduży, za to elitarny - wezmą w nim udział koty nagrodzone w rankingu Super Kot 2011Joanna KA pisze:Kicorek pisze:Jeżeli jest możliwość odbioru w Galerii Łódzkiej 4 marca na pokazie kotów, to bym odebrała osobiście![]()
a co to za pokaz???
sorki, że tak poza tematem
Kicorek pisze:Zapewne nieduży, za to elitarny - wezmą w nim udział koty nagrodzone w rankingu Super Kot 2011Joanna KA pisze:Kicorek pisze:Jeżeli jest możliwość odbioru w Galerii Łódzkiej 4 marca na pokazie kotów, to bym odebrała osobiście![]()
a co to za pokaz???
sorki, że tak poza tematem![]()
Do tego pewnie będą jeszcze jakieś inne kocie imprezy, przynajmniej tak było w zeszłym roku.
Chętnie spotkam się z łodziankami, kilka już znam![]()
I już nie śmiecę w temacie
gosiaa pisze:joshua_ada pisze:TŻ joshua_ady
Nie bardzo wiem o co chodzi, ale pewnie się dowiem
joshua_ada pisze:gosiaa pisze:joshua_ada pisze:TŻ joshua_ady
Nie bardzo wiem o co chodzi, ale pewnie się dowiem
Ja kupuję, ale TŻ sponsoruje. On jeszcze o tym nie wie po prostu. Poproszę nr namiary do przelewu, szybko zrobimy.
Mam tylko taką informację ze strony Felis Polonii: "Wszystkie koty biorące udział w rankingu SUPER KOT*2011 są serdecznie zaproszone wraz ze swoimi właścicielami na uroczysty pokaz Super Kot*2011, który odbędzie się w Łodzi dnia 04.03.2012 w Galerii Łódzkiej w godzinach 10.00-17.00. Pokaz będzie połączony z Festiwalem Kotów oraz z uroczystym wręczeniem dyplomów zwycięskim kotom według regulaminu."Joanna KA pisze:a można gdzieś jakieś info przeczytać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości