felin pisze:Broszka pisze:felin, też dostałam tego maila - zarejestrowałam się kiedyś w tym sklepie, bo chciałam kupić na próbę ZiwiPeak ale ceny mają bardzo wysokie i jeszcze trzeba płacić słono za przesyłkę![]()
Teraz weszłam tam jeszcze raz i karmy niby w promocji, niby ze zniżką 10% a ceny takie same lub wyższe niż w innych sklepach - do tego koszty przesyłki których gdzie indziej nie płaci się powyżej jakiejś kwoty![]()
Zdecydowanie dla mnie za drogi sklep - żeby chociaż przesyłka była gratis, ale płacić kilkanaście złotych za przesyłkę malutkiej paczki suchego lub kilku małych puszeczek![]()
Kupujesz u nich?
No wiem, niestety. Ale tak się zlożylo, że byl chyba pierwszy w Polsce sklep, w którym ZiwiPeak się pojawil. Poza tym, to tylko jeszcze o jednym wiem.
Na razie kupowalam tylko raz - na próbę - jakieś dwa czy trzy tygodnie temu, jak mieli promocję z okazji urodzin szefa. Chyba jakimś wielkim klientem nie zostanę, bo rzeczywiście ceny niefajne i asortyment też średni (nie mam jakoś zapotrzebowania na legowiska z falbankami czy obróżki z cyrkonią). Obslugę mają za to świetną i na pytania odpowiadają blyskiem. Zobaczymy co się z tego urodzi, bo sam sklep też dość nowy jest.
Ty może nie - ale może futra by bardzo chciały?

Kupowałaś ZiwiPeak? suchy czy mokry i jakie masz wrażenia?