Witajcie Kochani Bajeczko, ale z Ciebie czyścioszka
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Po długiej przerwie witamy sie w nowym wątku . Pozdrowienia dla Ciotki Dorotki, buzianki dla Bajeczki i Klakierka!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Mój Staś też lubi wannę i wszystko co związane z wodą jednym słowem nurek (już 2 razy zaliczył plusk w wannie wodą ale dalej go ciągnie )
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
ja też idę bo napatrzyłam się aż mi ślinka pociekła i jak tu się odchudzać
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?