Mirmiłki :) - KONIEC cz. III. Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 15, 2012 21:02 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Wkle-jaj, wkle-jaj!
Tyle czasu się filmiki ładują? 8O Rety, rozrywka dla cierpliwych (mnie by 3 razy szlag trafił).
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro lut 15, 2012 21:12 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Już jest 12%. Strasznie powoli leci.
Aniada

Post » Śro lut 15, 2012 21:15 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Obrazek
Aniada

Post » Śro lut 15, 2012 21:17 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aaaj, jak słodko!
No, muszę, muszę: :1luvu:
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Śro lut 15, 2012 21:19 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Hańka pisze:Aaaj, jak słodko!

Wolałabym aniołka! [FOCH!]
Aniada

Post » Śro lut 15, 2012 21:21 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:

Ze mną, jak z dzieckiem :aniolek: :aniolek: :aniolek:
I w dodatku jesteś tak obrzydliwie młoda! :evil: Mów mi ciociu.
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Śro lut 15, 2012 21:26 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Hańka pisze:
Aniada pisze:

Ze mną, jak z dzieckiem :aniolek: :aniolek: :aniolek:
I w dodatku jesteś tak obrzydliwie młoda! :evil: Mów mi ciociu.

Dowód osobisty wskazuje na coś całkiem przeciwnego... :? Jak to pisała Montgomery: jestem JESZCZE młoda, ale nie po prostu młoda. ;) ;)
Aniada

Post » Śro lut 15, 2012 21:30 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Ja zaś od dawna JUŻ nie :lol:
Wykazałam się ostatnio fantastycznym wyczuciem i taktem :roll: Pewna pani pytała o sprawy komuterowe tekstem:"Bo wy, młodzi...", odruchowo palnęłam:"Jakaż ja młoda, stare pudło ze mnie". Pani, starszej ode mnie, zrobiło się przykro. I nawet pufa nie było, żeby się doń schować. :oops:
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Śro lut 15, 2012 21:38 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Hańka pisze:Ja zaś od dawna JUŻ nie :lol:
Wykazałam się ostatnio fantastycznym wyczuciem i taktem :roll: Pewna pani pytała o sprawy komuterowe tekstem:"Bo wy, młodzi...", odruchowo palnęłam:"Jakaż ja młoda, stare pudło ze mnie". Pani, starszej ode mnie, zrobiło się przykro. I nawet pufa nie było, żeby się doń schować. :oops:

:ryk:

Mam!!! Nagrałam szaleństwa myffa i obserwującego go Misia. Filmik trwa jakieś 3 minuty, więc za ok. 3 dni powinien się załadować ;)
Aniada

Post » Śro lut 15, 2012 21:39 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Cóż, będziem czekać, na dobre rzeczy - warto.
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Śro lut 15, 2012 22:45 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

No to proszę: Miś i królinka :) Przed odkurzaniem :!:

http://youtu.be/zu81SnCgee0

EDIT: Nie wiem, co jest grane. Kończy się po kilkunastu sekundach, choć nagrałam ponad 3 minuty.
EDIT2: Zmieniłam link.
Aniada

Post » Czw lut 16, 2012 0:00 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

A Miś wie,że ten kotek z długimi uszkami jest króliczkiem?
Bo ja twierdzę,że NIE.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw lut 16, 2012 0:16 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

kotkins pisze:A Miś wie,że ten kotek z długimi uszkami jest króliczkiem?
Bo ja twierdzę,że NIE.

Nieee, to nie jest króliczek. To kotek przeca. Tylko ma uszka długie. Miś jednakoż nie żywi uprzedzeń.
Króliśka zrobiła mi się starszą panią. Mniej bryka ostatnio i musiałam jej wstawić do klatki... kuwetę kocią, wymoszczoną samym pachnącym sianem. Tylko tam teraz sypia.
Aniada

Post » Czw lut 16, 2012 0:39 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Ziomusia ma fenomenalną fryzurę :1luvu:
i niech mi ktoś powie, że nie robioną pod persie kudełki! ;>
KotkaWodna

Post » Czw lut 16, 2012 1:06 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

KotkaWodna pisze:Ziomusia ma fenomenalną fryzurę :1luvu:
i niech mi ktoś powie, że nie robioną pod persie kudełki! ;>

Ziomusia była u nas zanim o persie w ogóle mi się przyśniło. Persy to ja mam dzięki Aamms i Sernikowi :mrgreen:
Zawsze chciałam natomiast mieć króla i kota brytyjczyka.
A fryzurkę ma faktycznie wyczesaną. ;) Miała być bowiem:

a) miniaturką (ekhem...)
b) lewkiem (z bujną grzywą)

Miniaturowego nie ma w niej nic, zaś kilka strączków, jakie jej na łepetynie powiewają bardzo trudno określić mianem "grzywy". Wygląda troszkę, jakby piorun w szczypiorek trzasnął.
Aniada

[poprzednia][następna]